- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Digitalpimp #2443 üzenetére
Olyan sokkal nem.
-
MasterMark
titán
válasz
Digitalpimp #2441 üzenetére
Ez a csomagoláson speeds up to 150 MB/s, a hátulján 2019-es copyright, itmedia.sk-ról van.
Egyébként a kisebbek lassabbak is, nem?
-
lenoma
aktív tag
válasz
Digitalpimp #2400 üzenetére
Újra teszteltem 5x1GB-on.
Ugynazok az eredmények.
Elárulnád, hogy mért jobb így?
Maximum SSD-nél lenne értelme, hogy kiderüljön mi van ha elfogy a gyorsítótár, csak ennek kivédésére a tesztprogram minden teszt rész között 5 másodperc szünetet tart...
Lexar Jumpdrive S57 USB3.0 256GB:
Samsung EVO microSD kártya 256gb-os USB 3.0-ás olvasóban: -
lithium86
csendes tag
válasz
Digitalpimp #2392 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
Digitalpimp #2382 üzenetére
5GB-al?
Mármint, hogy 5x fusson az 1GiB úgy értetted? -
cocka
veterán
válasz
Digitalpimp #2367 üzenetére
Mondjuk eleve FAT32-n 4 giga a fájlméretkorlát, szóval olyan túl sok lehetőség nincs. Pendrive-oknál meg annyira nem tesz jót az NTFS, de hát mindenki maga tudja. Valószínűleg a fájlnaplózás sok apró szar írást jelent, ami FAT32-nél nincs. És feltehetően a sok apró irkálás miatt be is lassul, mivel ugye az apró fájlok írása egy de facto pendrive-on elég lassú.
Hogy őszinte legyek, száműzném ebből a topicból azokat a posztokat, amik arról szólnak mennyire menő az M2-es SSD sebessége USB3-as átalakítóval. Nevetséges.
-
válasz
Digitalpimp #2223 üzenetére
Nem, ez 64GB-os. Nem tudom pontosan mitől függ, mert a SanDisk ultráim kb. ugyanolyan sebességet hoznak mindkét gépen, ennél az ultra flairnél nagyobb a különbség az Intel javára. Nálam inkább az olvasási sebesség lényeges, szoktam iso fájlokat használni/másolni róla. Mondjuk időben nem releváns 120 vs 150MB/s egy Ubuntu telepítőnél.
-
válasz
Digitalpimp #2221 üzenetére
Gépfüggő. Ma egy 7.gen i5-tel 145/55MB/s-mal másolt iso fájlokat. Én elégedett vagyok vele.
-
korcsillio
addikt
válasz
Digitalpimp #2213 üzenetére
Rendben,köszi a választ!
-
Pioneer
őstag
válasz
Digitalpimp #2196 üzenetére
Sziasztok!
Ma érkezett meg az új pendrive-om: Corsair Voyager GTX USB 3.1 256GB [link]
Brutálisan gyors 465 MB/s olvasás és 438 MB6s írás! (Alapértelmezett fájlrendszere NTFS)
Érdekessége az UASP (Serial ATA) interface Sés ATA3 (600) transfer mode.
S.M.R.T., NCQ, TRIM.
Technikai jellemzők:
-High-speed 3D NAND memory unlocks read speeds up to 440MB/second and write speeds up to 440MB/second, letting you copy even large files in seconds.-Premium rugged zinc-alloy housing with aluminum accents protects your data in style.
-Optimized for USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 and USB 2.0 for future-proof and backwards compatibility.
A Windows To Go programmal feltelepítettem rá egy Windows 10 Enterprise 64-bit-es op. rendszert, tökéletesen fut rajta, villámgyorsan be is bootol róla minden alkalommal.
Szerintem best buy vétel, nagyon megéri az árát. kb. 30k. Ft
Prémium termék, tömör cink ötvözet házban, nem melegszik, teszt alatt is csak 33 C fokos volt.
-
kefe13
tag
válasz
Digitalpimp #2187 üzenetére
huje
-
Albigator
őstag
válasz
Digitalpimp #2162 üzenetére
Én sose néztem egyik tv használatiát sem. Nem is gondoltam erre, hogy nem kezelné valamelyik az ilyen nagy méretű tárolókat.
Pedig nincsenek hú de nagyon jó tévéink, 3 különböző márka, a sima HD-s 40e (LG), a full HD 100e (Samu), a 4K-s 160e (Pana).
És mindegyiken működik, még az exfat fájlrendszerrel is...(#2163) hotkar
Gondolom akkor munkához kellett. Mert ezekre mindig is kíváncsi voltam, hogy amúgy minek több féle virtuális gépet futtatni.
-
hotkar
senior tag
válasz
Digitalpimp #2160 üzenetére
Virtuális gépeket futtatok róla (3 db Win7 és egy Win NT 4, persze nem egyszerre, mert a gépem nem bírná RAM-mal). Jellemzően olvasás folyik, csak hibernáláskor menti el az állapotot, akkor van írás.
Kifogástalan a sebessége.
Ha egyébként nemcsak az olvasási sebesség érdekes, akkor célszerű 128 v. 256 GB-osat nézni, mert ott számottevően megugrik az írási sebessége. Más gyártónál is van erre példa.
-
Albigator
őstag
válasz
Digitalpimp #2160 üzenetére
Filmek, sorozatok, esetleg vmi sport videó...
Tv-ről így valamikor egyszerűbb, kényelmesebb (és energiatakarékosabb) tartalmat fogyasztani, mint gépről vagy laptopról átküldeni a képet (+ hangot) képernyőkiterjesztéssel.
Van/volt egy MAXELL USB 2.0 PENDRIVE VENTURE 128GB pendriveom, ami dög lassú és néha kevés is volt a hely egyébként. Most pedig odaadtam valakinek kölcsön és gondoltam beszerzek egy másik, gyorsabb 128 gigás pendriveot, a másik topikban érdeklődtem is ez ügyben csak nem jött rá válasz. De amit kinéztem, azt vettem csak inkább a 256 gigásat, mert az jobban megérte... -
hotkar
senior tag
válasz
Digitalpimp #2156 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest