- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
hát basszus, nemrég voltam elöször, másnap elmentünk egyész csáláddal (7en) és ugy sem volt gond, azota is voltam.... lehet csunyán néztél a pincérre.
leves+föétel+ desszert? hát igen, ilyen Fekete Laci termetű embereknek kell az energiayerico: egyszer voltam a Celláriumban, és soha többet. a Tettye tényleg jó, el is felejtettem már. Ami szintén kerülendő, az a Kikelet étterme elsösorban az ár, másodsorban a roppant hosszu várakozási idő miatt.
-
yerico
senior tag
Vadásztőrt vehetsz a Vadonban is, de ott nem az igazi szerintem a választék, Tuskóban (a normálban Uránban, nem a budaivámos féle cigányteszkóban) van egy késes bolt, ott elég jó a választék.
Amúgy meg ha már szabadban akartok lövöldözni, akkor vegyetek egy íjat, ennyi pénzért kiválót lehet venni, lehet menni versenyekre erdőbe, mezőre, hetente edzések, stb.
Airsoft AK-król volt teszt a Kaliber magazinban pár hónapja. -
Moddingfan
senior tag
Jó, persze van ilyen is, de ne mond már, hogy egy Lamborghini keretet 10K-ért vesztegetnek
Amúgy meg szemüveg kell, kontaktlencse fos, arról bnem is beszélve, hogy sokaknak nem bírja a szeme, mársérszről egy jól elrtalált szemüveg nagyot dobhat az ember imidzsén, pláne egy csajon rettentő ütős tud lenni egy eltalált szemüveg...de ez csak az én véleményem,
-
nbl2
senior tag
Szia!
a2d2 már leírta, de én is mégegyszer a plusz feszültség eljutna a procidg meg a vga-hoz, addig sok helyen át kell menni, főleg a tápodon ami kapcsoló üzemű és galvanikusasn le van választva a két része, tehát igazából nem fog tönkremenni ettől a procid ha mnőségi a tápod, persze ha beteszel elé egy túlfeszvédőd az sohasem árt. Másrészt ha eljut a procidig a +feszültség akkor az nem 0.1 lesz hanem esetleg több amitöl a procid nem melegedni fog, ahnem füstölni. És ugye minden elektronikus berendezés füsttel müködik, ha kiszáll a füst akor nem fog működni.
Régen én is vettem egyszer egy jobb fajat pasztát, most is Titat Nano grease pasztát használok, de ennyit nem adnék ki érte.
-
a2d2
addikt
Hülyeség. Apróbb ingadozásokról én is hallottam már, de leginkább csak bizonyos körzetekben, ahol még nem volt felkészítve a hálózat a megnövekedett energiafelvételre. szóval a nagy pécsi átlagnak nem kell ilyenektől tartani, másrészről mire ez az áram eljut a processzorodig, egykét dolgon átmegy azért előtte. Egy normális tápnak le kell tudni kezelni ezeket, ha meg nem akkor úgyis mindegy, paszta ide vagy oda
Szóval szerintem is van jobb helye a pénznek ha ilyentől tartasz (feszültség stabilizátor, jófajta táp, esetleg egy szünetmentes, vagy akár csak egy túlfesz. elleni védelemmel ellátott elosztó) De persze nem beszélek le senkit, biztos jó anyag ez a paszta. És végülis nem gond ha figyel valaki a legappróbb részletekre is. Erről Kaics jut az eszembe, aki fáradhatatlanul kutatja már egy hónapja azt a nyomorult Intel-es matricát
Valaki szánja már meg aki most vesz procit -
Bandus99
őstag
Csoro magyar nép sajnálja az a +500-1000Ft-ot utánvételre
Nem ertelek miert jo utanvettel vasarolni?
1 plussz koltseg az utanvetel2 plussz koltseg, az utalashoz kepest, hogy kiveszed a bankbol a kpt amivel fizetsz a postasnak
3 semmi plussz biztonsagot nem ad. Az, hogy erkezik egy csomagod semmit nem jelent, ha at akarnak verni, tehetnek bele felteglat. Elore nem bonthatod fel, csak ha kifizetted.
Tehat itt is nagyon pofara lehet esni4 az elado szemszogebol. Felad egy utanveteles csomagot, a vevo nem veszi at mert megsem akarja a termeket a csomag vissza, de hatalmas postakoltseg van rajta.
Ha elore kifizeti, akkor velhetoen komolyan gondolja kell neki a cuccos.Mondj 1 indokot miert jo az utanvetel?
-
Dare2Live
félisten
Nem védeni akarom de az apjával m a gondod ne tehet rola hogy hülye a gyereke.
Mért az A8at ki adta oda a fiának? Ki nevelte ilyenné a gyereket?
Kis olcsó kocsit akartam de vszeg egy bazi nagy tankot fogok venni nem mert én hülye vagyok hanem mert mások azok. Aztán ha vki 140el szembejön majd letolom az útrol. Éljen karosszékben nyáladzva ő és ne én.
-
-
Moddingfan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest