- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
-
-
nesa
veterán
Ez engem is erdekelne valami olcso szeker max 1,3as ,ha van akkor eladom a 323as mazdamat.
Vegyetek tuti alaplapot!
-
-
ha3fis
tag
Volt már javítva, az ajtók deformálódtak.... szerintem szénnel jól bedurrantott az előző tulaj egy-kétszer. Kb 25-ös lehet, régebben csak hétvégenként használtuk, hétközben csak gázzal fűtöttünk, de most szeptember körül valószínűleg kicseréljük, mert ezek a gázárak megfizethetetlenek lesznek.
Nesa: a sógoromék ott vették egy éve és szerintem ár/minőség arányban jó az Oravicza, bár a Márkus féle kazánokat nem ismerem. Ha oda kerül a sor, akkor előtte úgy is szétnézek a megyében, hogy hol milynek vannak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Cadio-t sokat használtam, azt én vettem. Másik két gép meg azért lett beszerezve (nélkülem), mert kelett valami a komplex számok számolgatására, de egyik sem alkalmas arra, aztán végül szereztem egy 4. számológépet, ami végre tud komplexet számolni.
Az a bill meg egyszerűen kell nekem, ha valamit megszeretek, nem vagyok hajlandó lemondani róla. Már használtan vettem, most meg nem akarok ezreket kidobni ilyen vájörlesz meg multimédiás vackokért. Avatarnak meg szerintem széles. Na meg mostani is csak véletlen lett engedélyezve...
(mittudomén milyen allulkontrasztos v. franctuggyamibajvanvele
)
-
-
mark75
senior tag
egy telot akarok venni(13000ft),meg egy potkocsi ponyvát(kb 18000ft).
más:azért durva hogy 2db termék eladásánál,(az egyik,24e a másik 28e),7500ft jutalékot kérnek el,szerintem ireális,valamit elsz@tak,ha meg nem,akkor kifizetem,de utána semmit nem árulok a vaterán,csak veszek,max
-
yerico
senior tag
Közben megnéztem, a fegyverviselési engedélyhez az orvosi papír olyan 10-esbe fáj, ha nem vagy fegyveres testület tagja. Viszont otthon zárt acélszekrényben kell tárolni a fegyvert, ha ellenőrzést kapsz, és véletlenül nincs kulcsra zárva, akkor aztán azonnal megy ellened a feljelentés lőfegyverrel való visszaélés címén.
-
yerico
senior tag
Ugyebár a fegyverviselési és a fegyvertartási az két különböző fogalom. Gázra kaphatsz fegyverviselésit, talán pár ezer forintot kell befizetni, és a tied. Hagyományos lőfegyverre nem szeretnek adni mezei halandónak, csak helyi kiskirályok kaphatnak. Fegyverviselésit éles lőfegyverre max vadászfegyverre kaphatsz, egy Desert Eagle féle kéziágyút nem szeretnek engedni. Ha elmész lőni lövészklubba, akkor könnyebb fegyvertartásihoz jutni. Azonban a szomszédok azonnal fegyverőrült tömeggyilkos elmebetegnek fognak tartani, ha ez nem zavar, akkor próbálkozhatsz.
-
-
dunc
nagyúr
Az adja túl olcsón ha valaki nevetséges áron árul valamit attól még a többi embernek nem kell ingyen adnia....."chippelve" az mi? Esetleg az optikai meghajtó firmware cseréje lehet.Ja az x-et te árulod? Mert a winyo érdekel. És tudnék adni a mentéseknek memoriakarit+pénzt.
Látod simán elnyomta 60 ba!
-
-
Bocsi, ritkán járok erre...
Hogy pont milyen állapotben vannak a lézernyomtatók amiket árulunk, azt sajnos így nem tudom megmondani. Főbérlőmé ugyais mind, nála vannak. Azt mondta hogy hétvégén leellenőrzi őket, és megírja van-e 100%-os köztük. (Én csak a cuccok terítésében segítek neki.)
Bár a legegyszerűbb az lenne ha eljönnél és megnéznéd, mert sztem a koszon kívül más bajuk nem lesz.
Hétvégén vasárnap jó nekünk, ha addig szólsz (30/3469021) akkor ledumálunk egy találkozót.
Amúgy a dolog a Búza tér környékén esedékes, vagy esetleg a Jókai u.-ban. -
Ez legfőképpen rajtad áll, de szvsz a legjobbnál tanultam
komolyan mondom amelett a csávó mellett egy élmény volt a vezetést tanulni, pedig ha valaki nem tudott vezetni akkor én az voltam
egyébként az a 2*10db Dual maxell még mindíg nálam figyel, aki ma a legjobb árat produkálja érte priviben viheti persze azért ésszerűen
ja, és maradt 2-3 25-ös TDK 16X-os DVD-m is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest