- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Magnum_ #33688 üzenetére
Innen a Pécsi topikból vki feldobta az egyik itt hirdető forumtását mert az DVDt árul, volt házkutatás...
Lehet nem voltam teljesen pontos de kb ez. Igérte kideríti ki volt és kiváncsi lettem volna.
CPT.: Ahogy rták, bíróság, rendőrség necces uis baromi körülményes, bizonyítani kell, max megbüntetik őket...
Sztem első körben jó ha érzik a törődést, hogy ők is állhatnak a f* másik végén. Ha nagyot rendetlenkednek köv nap veszel pár gazdaságos (90Ft) pillanatragacst oszt belenyomod a zárjukba. Akkor talán elgondolkodnak. Ha nem lehet ismételni, vagy hát a fantázia határtalan... Lehet persze fokozni is végül vagy elgondolkodnak, vagy sírva menekülnek.
-
GTheo
tag
válasz
Magnum_ #33375 üzenetére
Ha ilyen gyorsan eladtad, add már el ezt is
Próbáljuk már egy ideje...Amúgy Orfűn nyaralók kiadók a nyáron, 4,6 és 8 fősek, a nagy tónál, a nagy strandtól pár percre gyalog. Egyenlőre ez a külső kép van, de nem sokára meg lesz az összes kép róla.
Szerk.: Nem csak nyáron kiadó, bármikor lehet menni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #33101 üzenetére
kicsit összeszedettebben: ELADÓ lakás olcsón Budapesten.
mielőtt valaki kérdezné, felújításra és továbbértékesítés céljából vettem. -
-
TRob1
veterán
válasz
Magnum_ #32637 üzenetére
Azaz
(mert ugye azt mondtam hogy vegyen ilyet, és nem azt, hogy olvasson bátran róla mindenhol) És azért kérdeztem még januárban tőled, hogy mennyiért adod
(#32636) FuckeR19: Én nem tudom, nem én írtam, csak kiollóztam az itteni ph-s fórumból. Nembeszélve arról, hogy az 1 válasz valaki más kérdésére, hogy lecserélje-e.
(#32639) Saint_ : Tudom (vagyis gondolom)
-
mormota
senior tag
válasz
Magnum_ #32612 üzenetére
komoly.
nappal, míg melóban voltam
a külső záron sérelmi nyom nem volt (vagy álkulcs, vagy rendes kulcsuk volt)
a zsaruk mondták, hogy a környéken nem volt még ilyen jellegű dolog.
a környék pedig igenis gázos (kocsimból rádiót+hangszórókat kalaptartóban, másik alkalommal meg az összes benzint vitték el) -
-
nesa
veterán
-
mormota
senior tag
válasz
Magnum_ #32263 üzenetére
hát.. igazából a látással nincs bajom, de nap végére erősen el tud fáradni a szemem, meg néha fáj is a fejem. és mindez azért, mert azt a dél dioptriát pluszba dolgozza a szemem.
a táblát is láttam hossza élesítés után, de dolgoznia kellett a szememnek rendesen, hogy jól lássam. a szemész csajszi meg is kérdezte, hogy monitor elől jövök-e....még szerencse, hogy cég támogatja a szemüveget... és különben se fogom mindig hordani ha gép előtt ülök, csak ha már nehezen meg, vagy úgy érzem fárad a szemem.
és nem mellékesen okosnak fogok tűnni tőle
-
-
Kaics
aktív tag
válasz
Magnum_ #32246 üzenetére
Sokat vagyok "terepen" és olyankor bármi megtörténhet.
Vaterán egy ezredes, azért kérdeztem, mert nem akarok postával bajlódni.
Persze lehet, hogy a végén marad, ahogy van. Eddig sem voltam a különböző tokok híve. Egyedül a BB Bold-om tartottam az erre kitalált bőrtokban.
-
-
eastsider
nagyúr
válasz
Magnum_ #31618 üzenetére
mi mellette vagyunk albiban, csak a magasház másik oldalán, ott is szigetelt meg minden, ráadásul elsőn. szóval tök jól körbefűtenek. eddig 1x kellett bekapcsolni a fűtést, mert szellőztettünk huzamosabb ideig.... így csak a 22ezret kell fizetni amiből majd ugye vmennyi visszajár... amúgy annyiért jó. miénk 50 csak 2 szobás
-
Bandus99
őstag
válasz
Magnum_ #31600 üzenetére
Nemreg a Lidlbol boltban akadtam ki es erossen atveres es direkt van igy szagunak tunik.
Eladoterben kint a digitalis merleg rajta szepen a felirat a merleg tajekoztato jellegu a tenyleges arazas a penztarnal tortenik.
Ez meg rendben is van es ertheto is miert.Gondoltam veszek egy kis pisztaciat 300Ft kornyeken 10dkg
kimerem szepen a merlegen 20dkgPenztarnal persze kilometeres sor, nezem a penztargepet es latom merlegelesnel 37dkg
szolok a penztarosnak, hogy ez meg hogy
Kapasbol jon a valasz - hja az a merleg nem jo de oda van irva hogy tajekoztato,
Mondom az oke nem varom el hogy gr-ra pontos legyen de majd 2x annyit mutasson?
Hat kihivhatja a fonokot ha gondolom. mondom kosszi nem akkor engem itt meglincselnek az utanam jovok.Szoval ami miatt fel vagyok haborodva hogy tudjak nem jo a merleg megsem tesznek ellene mert ez igy nekik jo es gondolom a vasarlok nagyresze legyint es elviszi.
-
-
-
-
-
-
Jadro
veterán
válasz
Magnum_ #29877 üzenetére
Akarod mondani Babits..
A Cipőzokni kicsit odébb van. Egyébként a Babitshoz legközelebbi 4 emeletesben van, a 4-es buszmegálló végénél kell bemenni és az úthoz közelebbi lépcsőház mögött van a feljáró. Egy földszinti lakás van átalakítva. Tapasztalatom szerint tele van melóval, és lassan halad előre, de egy próbát megérhet a szombat.
-
Dodder
tag
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Magnum_ #29807 üzenetére
Igen, a k.anyjukat...
Én is igénybe vettem a kedvezményt, minek fejébe aláírtam 2 évet.
1 év volt még vissza, mikor jött a digi.
Mondom upc-nek, szeretném lemondani a szerződést...
Kihozták, hogy 1 év alatt 40k kedvezményt vettem igénybe, amit vissza kell fizetnem, és még az ajándékba kapott Révait is kiszámlázták 10k körüli értéken.
Na én ezt mind kifizettem, ugyanis a 15k-s havi számla után a digi 5200ft-os számlája fél év alatt visszahozta a buktát, innentől kezdve meg ugye spóroltam havi 10k-t.stuntmanmike, szerintem a többség finoman a tudtodra adta, hogy megkímélhetnél minket a upc-s szarságoktól, személyeddel szerintem senkinek sincs baja, de a upc-t mellőzd pls, ha lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest