- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #71600 üzenetére
Olyan ez, mint ahogyan vörösbort sem rontunk el azzal, hogy behűtve (hűtőszekrény hőmérsékletre) vagy "mégjobb esetben" befagyasztva isszuk. Sok ismerősöm képes több ezer Ft-os bort elcseszni így, hogy befagyasztja és úgy isszák, mondván, hogy úgy szeretik. Ez hülyeség, a hideget szeretik, nem a bort, inkább szörpöt innának, az tényleg jó fagyosan, vagy sört, de NE SZOBAHŐMÉRSÉGLETRE FELSZENTELT vörösbort.
Jó tud lenni a vastagtésztás verzió is, de akkor már nem pizzának hívják és teljesen más feltét illik rá (langalló, kenyérlángos, lepény, stb nevekkel illetjük ilyenkor és inkább tejfölös, szalonnás, hagymás feltét illik rá).
Szóval lehet szeretni a vastagtésztás pizzát, csak akkor ne az "igazi" pizzával legyen együtt említve, illetve ne pizzaként
Valaki nagyon jól megfogalmazta, az IGAZI jó EREDETI pizza közepéhez már-már kanál kell, nem a tészta a lényeg!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
torma1981 #71600 üzenetére
Én is egyetértek, rühellem amikor a pizza közepén nincs is tészta, akkor legyen kenyérlángos.
Nem1, nem2 helyen ettem már pizzát olaszországban, de azok, a pécsi pizzák közelébe sem érnek, értem én hogy az az igazi, de az itteni 100x finomabb. Ízlések és pofonok. Ennyi.
Nekünk meg ponthogy a pizzaboy-os a kedvencünk, bár igaz mindig 4 sajtosat és pepperóniast eszünk, arra nem raknak parizert... -
dunc
nagyúr
válasz
torma1981 #71097 üzenetére
Én a metróba vettem nem volt 3000 ft, hibátlan, semmi alapzaj, recsegés.
Ha kertibe jársz megnézheted!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
torma1981 #71097 üzenetére
Én ilyet használok...
Meglepően jól szól... recsegésnek nyoma sincs. -
Exian
addikt
válasz
torma1981 #70796 üzenetére
Mi szoktuk használni az uránvárosi Tesco parkolóban lévő mosót is. Van automata pénzváltó is, ami mondjuk nem mindig szuperál jól, de általában igen. Nekem azért tetszik, mert egyrészt ott van a parkolóban, oda sokat megyünk vásárolni, nem kell máshová átgurulni, vásárlás előtt szoktam ott lemosni, mire készen vagyunk (sokszor akár félóra-óra is), addigra szépen nagyrészt megszárad a kocsi (másik mosóknál az a bajom, hogy rögtön kell gurulni tovább, jobban megragad rajta menet közben vizesen a kosz, arra meg nem nagyon szokott időnk lenni, hogy várjunk félórákat, hogy megszáradjon. Ezért jó a Tesconál lévő, ott úgy is elmegy az idő vásárlásra közben). Másrészt, viszonylag új a technika, nincs agyonhasználva, működik jól minden pisztoly meg eszköz. Volt már olyan mosó, ahol alig jött a víz, vagy összevissza és mindenhol folyt, csak ott nem, ahol kellett volna, ez viszont még "új".
-
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #70350 üzenetére
Most rendeltem hozzá pótakkut, éppen úton van.
Az új pótakkuval, Samsonite nyakba akasztható, övre csatolható kistáskával 10.000 Ft. Egy 2GB-os memóriakártyát tudok adni hozzá, vagy +2000 Ft-ért 16GB-ost.
Nagyon egyszerű a használata, ráadásul van rajta egy "EasyShot" nevezetű alkalmazás, abban van mindenféle helyzetre beállított automatika.
Ami külön tetszik benne, hogy videófelvétel pillanatok alatt indítható, van rajta külön egy REC gomb, amivel bármikor rögtön indul a videófelvétel.
Az ezüst/szürke verziót kell nézni, olyan van nekem.
1-2 minta kép, most hétvégén készültek.
Kb. 2-3 éve használjuk, de csak ritkán, másodlagos fényképező volt 2db tükörreflexes gép mellett, olyan esetekre, amikor a minőség kevésbé, a kompakt (kicsi méret) viszont számított.
Egyelőre feltételesen adom el, kérdés, hogy amit kinéztem helyette, az össze jön e. Ez pár nap kérdése, mire kiderül. Meg aztán aludnom is kell rá 1-2-t, hogy egyáltalán érdemes e, akarom e lecserélni
(Minden cuccommal így vagyok, amik jók...
És ez most nem marketing duma, hanem tényleg).
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #69766 üzenetére
Vegyél olyat, amivel hozzá sem kell érni a gyerekhez. Pontos és eszméletlenül gyors.
Csak gyors fejbe lövöd a babát és annyi
(Bocs ez lehet, hogy kicsit morbid volt, de tényleg így működik
)
A feleséged biztos emlékszik, ilyennel mérték a kórházban is, szinte biztos.
-
Silencer83
addikt
-
-
newwave0507
aktív tag
válasz
torma1981 #68774 üzenetére
Szia! Semmi bajj, nyugodtan. Be írom ide, hogy legalább mindenki tudja. Barátnőm rokonainak vittünk 2 db komplett szekrénysort - illatszer , minden egyéb szépségápolási termékekkel foglalkoznak Nagyatádon , Ők látnak el nagyobb központoknak tisztítószerekkel, egyéb termékekkel , tőlük kaptunk rengeteg mindent. Ennek nagy részét elosztottuk a családban, tartottunk meg magunknak- Ezt lerövidítve, 6-6 karton mosógél, öblítőnk van felesben
, így gondoltuk eladjuk , és félretesszük ami marad ebből. Ők nagykeren keresztül vásárolják a cuccokat, mindent., nyilván én nem tudom a beszállító címét, sem nevét.
Ezért írtam le mindenkinek, nézze meg, képeket is raktam fel, szagolja meg, ha tetszik elviszi, ha nem nem. Nem tudok senkinek adni számlát, hogy ez kimondottan erről a helyről származik, nem tudjuk mi sem a pontos helyet, de mivel számlásként adják el, kétlem hogy hamisított lenne, szerintem Ők sem keresik a bajt. Mi nem kértünk róla számlát
.
Az egész család ezt használja, finom az illata, a ruhák csupa jók tőle , és nem mentek össze, bármi egyéb.
Még egyszer nagyon fontos, megnézed, megszagolod, ha nem tetszik nem kell elvinni. Bárkinek lehet bármi véleménye, nekünk nincs rajta haszon, nagyker áron megy el körülbelül, de most mit kezdjünk ennyivel
Köszönöm.
-
rnrn
aktív tag
válasz
torma1981 #68710 üzenetére
Megerősítem, én is kérdeztem, s u.ezt a választ kaptam. Volt egy kafa cipő 40%-kal olcsóbban, megvettem. A neten nem volt akciós, szóval több ezer Ft-tal drágább volt. Viszont volt, amit felpróbáltam, eleve az ért mentem be, mert a neten kinéztem és reménykedtem benne, hogy lesz és a méretet belőhetem. Szóval volt is, a méretet belőttem és rendeltem a netről több ezer Ft-tal olcsóbban. 6 db-ot.
No nem egyformát, de u.attól a gyártótól.
Mostanában nincs sok időm, sőőőt, ezért nem jeleztem, hogy rendelek. Mondjuk így én fizetem a teljes postát, szóval ez nekem is szívás.De elég sok mindent vettem, így sztem nem jártam rosszul (a héten érkezik a csomag).
Üdv! -
Exian
addikt
válasz
torma1981 #68648 üzenetére
Munkanélküli ismerősöm nemem sincs nagyon, az igaz, ugyanakkor közmunkás és/vagy minimálbéres rendes állásban lévő egyre több.
A munkahelyemen is már 3 vagy 4 közfoglalkoztatott van mindig egyszerre, kiváltva a "rendes" státuszokat. Nagyszerű! Mondjuk őket nyugodtan vehetjük munkanélkülinek, mert közben folyamatosan munkát keresnek, hiszen a közfoglalkoztatotti státusz nem végleges, szerencsétlenek 2-3 havonta izgulnak, hogy vajon meghosszabbítják e a szerződést még egy szezonra (2-3 hónap), vagy sem.
Az elmúlt 2 évben volt nálunk 10-15 új ember emiatt, ami nekünk annyiból teher, hogy mindig be kell őket tanítgatni.
Annyiból jó csak talán, hogy ezek az emberek a helyettesítők, kicsit lazábban és könnyebben tudunk szabira menni, ez nálunk mindig probléma volt eddig, mert kevesen vagyunk.
Szóval a lényeg, hogy jobb lenne, ha ezeknek az embereknek lenne normális, biztos és jobban fizető állásuk.
De mivel ilyen sokan vannak, akár csak nálunk, ebből azért még is csak az jön le, hogy azért van gond munkalehetőség terén a térségben...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
torma1981 #68537 üzenetére
Nos, ezért nem rendelek ruhát, cipőt a netről. Ezeknél a méret mindig csak tájékoztató érték. Egyszerűen fel kell próbálni őket, nincs mese! (Itt szoros, ott bő, itt bevág, ott lötyög)
Az én esetem a Columbia cipőkkel: egyik modellből 46,5-ös kell, a másikból 45-ös. Miközben szemmel látható, hogy a 46,5-ös a kisebb, és érzésre is szorosabban áll a lábamon. Ha ezeket a netről rendeltem volna, tuti a szívás -
Exian
addikt
válasz
torma1981 #68359 üzenetére
"Smart a legnagyobb hülyeség. Semmi értelme. Egyedül a wifi ami jó."
A Smart-ba beletartozik a Youtube, vagy Youtube kliens van a Smart mentes pl. Samsung TV-ken is?
Csak mert ha csak a Smart funkciós TV-ken van Youtube kliens, akkor nekünk pl. fontos a Smart és nem a legnagyobb hülyeség, mivel "élő" TV adások helyett nagyrészt Youtube megy. TV-ről max. felveszek időnként, de erről már beszéltünk, mert olyankor sohase megy semmi, ami érdekelne, amikor épp tudnék TV-zni.
Illetve gondolom a Smart része a webböngésző is. Na azt is sokat használjuk a TV-n, mert bizonyos dolgok nincsenek Youtube-on, hanem csak különböző webes videómegosztó oldalakról érhető el, és azt viszi szépen a TV a webböngészőben.
Tudom, lehet nem Smart TV-hez android dobozkát kötni és akkor az visz mindent (Youtube, meg webet normálisabban), de a hideg kiráz ettől, hogy bármi vackot rakjak még pluszba a TV-hez, direkt szerettük volna megoldani simán a TV-vel. Pedig tisztában vagyok vele, hogy sokkal gördülékenyebb egy Android felület és egyébként gondolkodom is rajta, hogy az egyik érintőkijelző törött tabletemet befogom a célra, mert másra (normál használatra) amúgy is alkalmatlan.
Viszont nekünk bevált a Samsung Smart része (Youtube és webböngésző, a többi alkalmazás persze használhatatlan), úgyhogy amíg működik jól, addig szerintem marad ez.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest