- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #81916 üzenetére
A fél perc az már sok szerintem. Mondjuk nálunk ipari Konica gépek vannak (milliós tételek), lehet, hogy az olcsóbb otthoni cuccok lassan melegszenek. De egy sima pl HP 1020 pillanatok alatt kezdi a nyomtatást, szinte nincs is melegedési idő, amennyire emlékszem. Ilyennel nyomtattunk pénzért évekig melóhelyen, senki sem panaszkodott sosem, hogy lassan kapná meg a lapokat... Pedig sokszor sorbanállás volt.
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #81837 üzenetére
Én is keresek bicajt, de én valami végtelenül egyszerű, olcsó, ócska akármit. Arra kéne, hogy kertbe kiguruljak vele, meg esetleg melóba. Semmi több. Bármilyen levedlett, akár kishibás bicaj is érdekel, amit még fel lehet újítani annyira, hogy guruljon. Jelige: minélolcsóbban.
-
-
IO.sys
őstag
válasz
torma1981 #81341 üzenetére
Nettót. Ha bruttó fizetés az a 230 akkor tényleg vicces. Mondjuk valamit valamiért, én 20+ telephelyen vagyok sysadmin és felhasználósupportos meg minden.
Ance:
Nincs meg a felsőfokúm (otthagytam mert mérnökinfón az informatikát 3 szemeszter alatt nem sokat érintettük), meg itt a 2 év alatt elég keményen beettem magam, jól is érzem magam a feladatkört tekintve. De még lehet, hogy kollégák leszünk, bármi történhet. -
Bigemperor
senior tag
válasz
torma1981 #80655 üzenetére
Nem adott vissza, nem nagy összeg (a jatton felül asszem 2000 ft), de a korábbi után elvből nem szántam neki többet (kb. 500 ft lett volna a jatt így is). Miután éppen mindkét háztartási nagygépes rendelésemet (a másik MM-es volt) sikerült a legnagyobb hóban kihozni, ráadásul az edigis előtte egy héttel is jött volna, de délelőtt, 10 perccel az érkezés előtt csörgött /nem is tudtam, hogy aznap jön/, így nem szerettem volna tovább húzni. Szívem szerint én is elküldtem volna.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
torma1981 #80620 üzenetére
140-es TV? 4K? Annak a tisztességes meghajtásához kellő videokártya többe kerül, mint a komplett gépem minden alkatrésze együttvéve.
Egyébként azt milyen távolról nézed játékhoz? Nekem a 32 colos TV az pont megfelelő méretet nyújt az asztalon.
szerk: igen, mióta a telefonom OLED-es, azóta eldöntöttem, hogy a következő TV-m is olyasmi lesz. A fekete utoljára a plazmáknál volt ennyire fekete.
szerk2: most nézem, annak a kártyának az árából nem is csak 1x jönne ki a teljes gépem.
hcl: ez nálam egy Akai volt, aminek a doboza minden oldalán az 1360*768 szerepelt. Hogyne, csak meghajtani nem lehetett annyival.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
torma1981 #79849 üzenetére
Mindenkit kb ennyiért vesznek fel, mert hiába van gyakorlatod, a gépre be kell tanulnod, meg kell tanulnod a vezérlést, el kell sajátítanod a munkafolyamatot.
Persze ha a Matroból át akarnának csábítani egy topp cnc-st, azt nyilván megkennék.Te hoztad fel a haunit, nem én.
Ennyi. ;-) -
s7evcsenko
addikt
válasz
torma1981 #79831 üzenetére
Én nem 250k-ról, hanem 350k-ról beszélek.
Amúgy az összegen túl is kellene látni egy kicsit, mert még a 250k is elég necces heti 5 / napi 8 órában egy "sima gépkezelő"-nél.
Ehhez is minimum 3 műszakozni kell, és még így se biztos, hogy mindenki megkapja a 250k-t így.Tele volt nemrég minden média, hogy embereket keres a hauni... miért nem jelentkeztél?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
torma1981 #79826 üzenetére
Ha ez így lenne, akkor mindenki itt akarna dolgozni, nem gondolod?
"Sima munkás"
Miért, az informatikus az mi? Ő nem munkás?
Friss belépőként nettó 350k-400k-t senki nem keres itt szerintem napi 8 óra / heti 5 nap munkával.
Ehhez minimum valami vezető beosztás kellene itt. -
-
TRob1
veterán
válasz
torma1981 #78828 üzenetére
Lehet hogy 1 hónap múlva is kellene neki.
Amúgy pl. ezt a 4 to 8 pin kábelt megrendeltem 8-án, és a héten már a postaládában volt. (Igaz, ez sem azonnal volt meg, de nem is 1 hónap)
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #78603 üzenetére
Google-ban keresgélj, rengeteg kupon oldal van, ahol mindenféle webshopok kódjai megtalálhatóak. Van külön GB-nek is ilyen oldala egy csomó.
De UHHH szerintem valamilyen módon közelebb van a tűzhöz, ezt jól érzed, neki lehet, hogy van valami bennfentes vonala is erre a témára
Nekem már segített velük való kapcsolattartásban és rendelés módosításban, szóval ő szerintem máshonnan, elsőkézből szerzi a kódokat.
-
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #78382 üzenetére
Menni fog másik vevővel? Az én Logitech MX Revolution egeremhez hiába raknék másik adaptert, nem működne. Állítólag.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
torma1981 #77086 üzenetére
Márpedig van ilyen. Holland Coop (elég elterjedt Hollandiában). Ott álltam a Mastercarddal és csak visszautasítás. Még, jó hogy volt nálunk kp.
Utólag mégnéztük és az bejáraton sem voltak kint a szokásos matricák.
Hidd el furcsa volt, mert előtte pár héttel Sozopolban, a kikötő mögötti kisboltban vígan fizettem kártyával.
Viszont tavaly tervezetten vettem ki levát, egy kis dél-bulgária koszfészek opt-s automatájából, mert az volt a legkedvezőbb. -
UHHH
őstag
válasz
torma1981 #76800 üzenetére
Csak a halál a tuti. Neten utánanéztem korábban is meg pár hónapja is és volt hogy bíró-rendőr-biztosító elfogadta. Persze mindenre lehet cáfolat is, ha kifogsz valakit, aki nem akar neked igazat adni...
Nekem jól jött, amikor nekem jöttek hátulról farba: Úgy szálltam ki az autóból, ha esetleg reklamál a hibás autós, akkor mondom, hogy felvétel van róla, hogy én állok a zebránál és hirtelen nekem jön egy Grand Vitara. -
Bandus99
őstag
válasz
torma1981 #76796 üzenetére
Nem értek hozzá de ha egyértelmű hogy pl te zöldön mentél át a kereteződésen és a másik jött vélhetően piroson ill, ha parkolsz és valaki nekedmegy, (ugye van topiklakó aki tudna mesélni mennyire drága a piros festék) akkor hiába ez a felvétel nem veszi figyelembe a rendőr?
Igazából meg mindig nem értem ha gyújtásra kap áramot és indul a fel vétel akkor ha vki nekimegy a parkolóban azt hogy veszi fel
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
torma1981 #76177 üzenetére
Érdemes nézni ezt az oldalt, időnként vannak jó ajánlatok.
Most például benzines láncfűrész postával együtt 14 680 ft.
Ha kisebb értékű holmik vannak, a postaköltség csökkentése miatt, érdemes lenne közösen vásárolni. -
Exian
addikt
válasz
torma1981 #75863 üzenetére
De itt voltak már egyszer jó pár éve a sportcsarnokkal szemben a vasút mellett, de onnan is felszívódtak. Én nagyon meg is lepődtem, hogy megint bepróbálkoztak nálunk. Rokonom vett is most a pláza mellett náluk egy kocsit. Első út rögtön szerelőhöz vezetett, én mentem el vele a szerelőmhöz. Mondjuk a srác hülye is volt, egy hulladékot vett, ami már szemre is az volt, de még is megvette...
-
s7evcsenko
addikt
válasz
torma1981 #74684 üzenetére
Hát nem tudom...
Én eddig csak ingyenes szállításút küldtem vissza, de valahol azt olvastam, hogy csak a termék árát kötelesek visszafizetni.
Mondjuk szerintem fura is lenne, hogy ha a boltnak kellene fizetnie az én "tesztelgetéseimet"Itt azt írják, hogy a szállítási költség is visszajár...
"Milyen következményekkel jár a szerződéstől való elállás?" -
nesa
veterán
válasz
torma1981 #74236 üzenetére
Dolgozom wengével de valódi az fa, fogólapokat csinálom belőle.
Viszont a hangfalad már inkább hasonlít a wengére.
-
TRob1
veterán
válasz
torma1981 #73814 üzenetére
pickpackpont.hu-n players outletnek írja, de írja azt is hogy ccc-vel szemben.
Mondta a csajszi hogy sok csomag jön hozzájuk mindenféle webshopból...
(Nekem ez a mostani 270Ft-ba került
)
szerk:
És tényleg, már PCLand-nél sincs.
Lehet csak átírják az új névre
Amúgy lesz itt vmi furcsaság, mert ha megnézem a PlayersRoom oldalát és a SportFactory oldalát, ugyanúgy néz ki, ugyanúgy ingyenes a kiszállítás mindenre, csak más a színvilág. Biztos megy vmi "nagy biznisz".
-
-
goodboy007
senior tag
válasz
torma1981 #73542 üzenetére
Hú te sz.mét, eloroztad a szegény családok elől, akik kenyéren és vizen éltek egész évben, csak hogy a gyereknek összejöjjön az áhított ekszbákszván
!
Én eddig minden évben eMag-ról horgásztam magamnak valamit, tavaly előtt Lumia 530-at anyámnak, tavaly a Samsung TV-t 90k-ért, most meg az S7-et (és most még sietni se kellett, még most is van készleten), úgyhogy nem panaszkodom, sőt, itt tényleg lehet spórolni/viszonteladás után nyerni pár tízezret, csak gyorsnak kell lenni.
Mert bizonyos termékeket tényleg jó áron kínálnak, de a sok agyhalott nem érti meg, hogy 200 termék több tízezer/százezer emberre az l.f@sz és hogy nem csak ő kelt fel reggel 7-kor, aztán facebook-on sír, mert hát hogy képzelik. -
air
nagyúr
válasz
torma1981 #73211 üzenetére
Így van. Viszont a garázs-szomszédom mesélte, hogy korábban is voltak ilyen gondok. De amikor kihívták a rendőröket (vagy ők, vagy a lakók a dudálás miatt
) akkor a rendőr nem intézkedett a szabálytalanul parkoló autó elszállításáról, hanem nekiállt irányítani a sofőrt, (kicsit előre, állj, kicsit hátra, állj) és kimanővereztette.
Aztán még jól le is tolta, hogy "Ugye, hogy ki lehet állni innen, ezért nem kellet volna kihívni minket. Máskor ne hívjon!"
Szóval van már "előélete" a környéknek és a szitunak. Ezért nem is forszírozom a rendőrök kihívását.
A dudálás miatt meg én vagyok a fekete ember. Már az erkélyen összebeszélnek, hogy "ez az a bunkó, aki miatt a férjem nem tudott aludni délután 4-kor." -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest