- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djroberto
tag
Nem írnám le hogy ezeket milyen emberek veszik fel,de általában a normális emberi magasságtól 15-20cm-rel eltérő vagy tavaszi szél elfújja őket kategória,pont azért hogy sehogy se álljon rajtuk.
Pesten szerintem a fiatalok 30%-a jár ilyen hacukákban,nap mint nap látom ,múltkor azon gondokodtam hogy ezek a tipikus olcsóbbik kategóriás cuccok és valszeg össze mehet az első mosásban,azért is látszik ki az alsógatyájuk vagy a seggük hajlata ha leülnek.
Sajnos ez épp ugyanúgy egyéni ízlés ,minthogy kinek milyen bombázó véleménye szerint a csaja,felesége,nője. Kinek a pap,kinek a papné.
Mindenkinek más a divat minden tekintetben.
-
-
Magnum_
nagyúr
ha így lehet öltözködni onnan H&M árkategória alatt, akkor jövő héten lemegyek emiatt pécsre
-
tajcsi
őstag
Mondjuk ha meglesz a gép és lesz is zsetonom kávéra /a csibó espresso milano és siciliát nézegetem, de gondolom bármilyen őrült/szemes kávéből főz kávét nem?/ akkor napi 5 adagot is be fogok tolni, sőtt lehet többet, de lehet lesz amikor 1-2 adagot...namost kérdés, hogy ha ujat is vennék nem törnék e el rajta valamit...
Ezért gondolkodom használtban aztán majd egyszer...http://www.jofogas.hu/veszprem/Gaggia_ipari_kavegep_5915623.htm
-
TRob1
veterán
Most ez komoly hogy te a növényi olajban lévő citromsav-tól vagy kiakadva ami pl. számos gyümölcsben megtalálható?
Egyébként úgy kezdődik hogy burgonya, növényi olaj, majd zárójel kinyitva és az "acidmumus" után bezárva, tehát NEM a burgonya készül abból.És igen, a 100%-os marhahúspogácsa 100% marhahúsból készül. De ugye attól még vmiben ki kell sütni és ízesíteni is illik... (100% Beef Patty:
100% pure USDA inspected beef; no fillers, no extenders. Prepared with grill seasoning (salt, black pepper)) <-- az általad linkelt oldalról.De engem amúgy hidegen hagy hogy miből van - tőlem lehet benne tarajosgőte is -, a lényeg hogy ízlik.
-
-
TRob1
veterán
Az oldaluk szerint:
"Egészen természetesen
A gondosan válogatott burgonyát tisztítás után felszeleteljük, és az elkészítés során kiváló minőségű növényi olajban sütjük ki.
A burgonya állomáson külön erre a célra tervezett eszközzel enyhén sózzuk, fontos, hogy mindig a megadott mennyiségű só kerüljön rá. Sült burgonyánk sem tartósítószert, sem ízfokozót, sem színezéket nem tartalmaz.
Minőség és odafigyelés, titkok nélkül
A McDonald’s sült burgonya semmihez nem hasonlítható ízét a valódi burgonya adja. A sütéshez használt, folyamatosan ellenőrzött minőségű olaj repce-, és napraforgóolaj keveréke. A burgonyát a kiváló minőség érdekében a lehető legfagyottabb állapotban sütjük aranysárgára, beállított hőmérsékleten, mindig azonos ideig. Így a burgonya a lehető legkevesebb olajat szívja magába, melynek minőségét egyébként minden nap egy direkt erre a célra készült műszerrel ellenőrizzük."
Amúgy Én imádom a "mekis sültkrumplit", de a többi kajáját is (viszont ritkán eszem, mert drága
)
-
"Ezért ugyanolyan a mérete a krumpliknak az egész világon."
Ööööö, akkor én vagyok a hülye, hogy ha mekis sültkrumplit eszek, akkor mindig más méretű darabok vannak benne?
Mondjuk én pont a krumplijukat eszem meg, mert az annyira nem tud műanyagból készülni... Krumplit sütni meg még én is tudok -
-
Van egy eladó 15-ös LCD monitorom, meglepően jó képpel, beépített hangszórókkal, és VGA kábellel.
Egy valami nincs hozzá : táp. 12V 3A kell neki, de adhatok hozzá olyan kábelt is, amivel PC tápról elmegy.@Ance : USB vagy PCMCIA...PCI-ossal nem lenne kérdés, hogy mit, olyanom van, odaadnám neki.
-
a2d2
addikt
Szia!
megnéztem ma a 3D-s csodákat a média markt-ban és euronics-ben és úgy érzem teljesen hanyagolni tudom ezeket.
A feljebb általam linkelt LG katasztrófa volt (csíkos kép), ezért ezeket a passzív 3D-s LG-ket ki is lőttem már.
Mondjuk az igaz, hogy ebben van böngésző is meg minden, max tényleg nem használom a 3D-t -
HoldChore
tag
Én fél éven át csak desztillált vizet ittam, amit magam készítettem. Semmi bajom nem lett sőt sokkal több vizet tudtam meginni, mint előtte más folyadékot. Ez ugyanis a tiszta víz. Azt a sok szemetet, ami a vizekben van, így kihagytam. Hogy mi van benne azt se más sem én nem tudom, de az biztos, hogy amit én készítettem vizet, abban semmi nincs. A közérzetem jobb lett.
Ha jön a tél, akkor megint inni fogom, mert akkor gyakorlatilag ingyen van, ugyanis a felszabaduló hő fűti a lakást.
Sokat nem kívánok erről itt beszélni, mert előtte egy éven át tanulmányoztam a témát, mire rászántam magam. És sok fórumon vitáztam már elegetMa már tény, hogy én ittam huzamosan, akik pedig megmondják a frankót, ők csak a tanultakat szajkózzák.
Én is úgy tanultam, hogy a desztillált víz méreg. Hát a méreg nem a víz, hanem a tanítási rendszer, ahol azt tanítják, amit jónak látnak és nem azt ami jó.
Csak azért írtam választ először, mert valaki írta, hogy káros a deszt víz ivás. Legyen egy másik tapasztalatra épülő vélemény is olyanoknak, akik talán most olvassák először.
Mondjuk nem kell feltétlenül deszt vizet inni, lehet, hogy sima vízzel is túl lehet élni a dolgot, de desztillált víz kúrát vagy valódi tiszta vizet csak így lehet megoldani. -
ErőVarázsló
aktív tag
nekem 25-iptv családi-telefon alap helyi ajánlattal: 5920
http://www.speedtest.net/result/2207460801.png -
Haver fogott ki egy ilyen helyet albérletnek, hogy csak T van, Dráva, meg valami még ótvarabb...
Azt a hisztit, mire megértette, hogy 5000 alatt nem kap értékelhető netet
Persze a T egyáltalán, ha nem optika, csak szükségmegoldás :S
És akkor az az 5000 is úgy lett meg (DSL), hogy vett mellé egy Sat-TV-t, amit a T mindenhez ad, mert amúgy a kutya se köttetnéLd. még ha3fis
-
ha3fis
tag
Nekem 2. éve van 15-ös T-Home-os, 13,8-nál sose volt lassabb. Ezt a sebességcsökkenést a "technológiával" és a "központtól való távolsággal" magyarázták. Itt Szalántán a posta mögött van a "dobozuk", az nekem kb. 1 km. (Megjegyzem: előtte 10-es Drávanetem volt, az állandóan tudta a 10-et hajszálpontosan.)
Mértem hirtelen a speedtest-tel egy párat: 1,2,3,4,5.
Most írtam alá újabb 1 évet és így SAT TV mellé a net 5080Ft. Ha máshova mentem volna, IPS-váltóként ezért a pénzért csak max. 5 megát kaptam volna.
-
-
-
Hunter2
addikt
az érdekes mert a packardbell.hu-n 1 évet írnak.
-
NGA
addikt
"azonos oldalon csatlakozó másik út "
Na ez nem stimmel, mivel a bal oldalról csatlakozó út is útkereszteződés. Ezért is van kint a vendéglőnél ismét a 60-as tábla, különben már az feloldaná. Akkor ezekszerint a következő a vizmű elötti szilárd burkolatú kereszteződés oldja fel, nem jobbra a kurváké.
"Útkereszteződés: két vagy több útnak azonos szintben való kereszteződése, egymásba torkollása, illetőleg elágazása."
-
NGA
addikt
Na akkor sorjában:
1. Csak akkor előzöm, ha az előzést biztonsággal be is tudom fejezni
2. Mielőtt előzöm, kirakom az irányjelzőt, hogy jelezzem a szándékot, és a tükörbe nézek, hogy más nem-e kezdte meg az előzésem
3. Amikor kimegyek, akkor viszont gázt adok (mivel 2 literes TDI-m van) ás igy simán végig tudok előzni egy 5-6 autóból álló, 70-el vánszorgó kocsisort. Eddig még soha nem veszélyeztettem senkit, mivel ismerem az autóm képességét, és lehetőségét.Pl tökéletes hely tortyogó előtt a 70-es tábláig, majd a tüzép telep után a bukkanóig, majd az elágazás után a Szentlőrinc előtti kanyarig, ezek tökéletes helyek. Utánna max Kacsota utáni egyenes, majd a kanyar után van 2 egyenes azután, ahol a fehér opeles meghalt. Ezek jó helyek, megvárom mig odaérünk. sokan nem képesek balra kinézni, hogy tud-e előzni, csak vonatozik 60-70-el. Aztán a sor feltorlódik egy traktor mögött, és 20-al száguldanak, mig valaki el nem kezd a leghülyébben előzni. Na ezt nem várom meg.
-
NGA
addikt
-
oPalRx7
aktív tag
...de legalább aki betartaná a sebességhatárt, az ne érne utól 70-nel, 80-nal döcögőket -.- ...
engem a 90 nem dühít, csak azok, akik annál lassabban "sétálnak". (városban indokolatlan 40-45 detto... erre példa főként az esztergár lajos út, és én amikor vonathoz viszek családtagom. új meme: Y U NO KEEP Speed Limit... - tudom, van egy rakás zebra, de ez nem indokol folyamatos 40es poroszkálást)
-
tajcsi
őstag
Kib*szásból pont ott ahol 50es tábla volt én 70 egynhánnyal mentem, próbálkoztam felkzárkózni mert bezonny letürkölnek meg középsőujjatküldenek mint az állat...há erre nem valami mérőműszer körülötte sok apró ember ilyen uv mellényben?? fingom nincs h rendőrök voltak e bár elég erős a gyanúm, hogy azok voltak mivel pécshez küzel ismét láttam az út mentén egy ilyen csoportosulást s azok fiatal rendrök voltak..namost, én már felkészültem a legrosszabbra, mivel az a műszer, még kombiból nézvén is igen magas lábakon álló ilyen kameraszerűség volt melynek a teteje narancssárga színben villogott...
a bünti ilyenkor mennyi szokott lenni? -
Dare2Live
félisten
Valahogy az merült fel bennem, hogy büntetni kéne, ha valaki ilyen korú gumit kínál eladásra.
Igazad van vhol, de pl nekem már többször elvitték a 6-7éves gumijaimat pályára hülyüli, csúszkáni, füstölni... és nem hinném evvel bármi baj lenne.
pl ha kell vkinek 4db téligumi viheti egy milka csokiért.
-
yerico
senior tag
Megerősítve, 2.000 HUF-ért vettem ott polárszűrős napszemüveget tokkal, éppen 90%-os akciót hirdettek (hogy ténylegesen mekkora volt az eredeti ár, azt természetesen nem tudhatom
) Vezetéshez baromi jó, nem tükröződik a műszerfal. A fazonja meg nem érdekel, kocsiban használom.
-
-
s7evcsenko
addikt
kb erre szamitok én is.
Nincs nagy igényem amúgy a zoom-ot illetöen, mert hát egy 30x os zoom-ot kézzel megfogni nem kis feladat közel a 37-hez.Álványt meg megint csak nem akarnék cipelni.
10-12 elég lanne nekem.hcl: én mint ha azt olvastam volna, hogy az obik kompatibilisek egymással... vagy benéztem volna?
-
Arra megfelelő optika is kéne... Amíg az nincs, addig a mai szenzorok is jók lennének, kevesebb Mp-el. Márpedig a mai kompaktoknak ez is elég gyenge pontjuk, mert naaaagyzúm, az van, de optikai tulajdonságok a béka feneke alatt.
Érdekes különben, hogy amíg bridge-m volt, nem használtam a keresőt (a S5600-on van EVF), de amióta tükrös, azóta teljesen megfelel...@Dluinet : De megfelelő gyártási mennyiséggel az a szenzor sem lenne nagyon drága... Termékpozicionálás is vastagon benne van
-
De, mert a MILC-eken lehet obit cserélni (a választék más kérdés
), meg azért manuális módban is többet tudnak esetleg. Nem beszélve a kézi zoomról, és fókuszról, háttérelmosásról. Nem is annyira a nagyobb érzékelő kéne kompaktokba, hanem hogy annyi Mp legyen, amekkora illik ahhoz a szenzorhoz. Akkor talán nem zajosodna annyira.
Csak ugye vásárló mit néz? Zoom meg Mp.@s7evcsenko : 1000 éve nem nézek kompaktokat, de amiket most egyik ismerősöm FZ8 (vagy 18) Panájától látok, az is jó (és kissé régebbi gép is). Viszont hogy maradéktalanul egyik sem fogja megoldani, az tuti.
-
Nem az a baj, hogy részletek.
Hanem hogy megmossa a képet, illetve ha nagyon zajosodik, akkor élvezhetetlen lesz az egész.
Különben sötét.
Próbálj meg gyenge világításban, kézből, magas ISO-n fotózni. Pl. nyári táborozás, vagy nagymama öreg házában a 60-as izzó fénye.
Vakuval nagyon bután kinéző képeket kap az ember, vaku nélkül meg bemozdultat, vagy zajtömeget.
Na ami ezt megoldja élvezhetően, az a jó gép. -
Írta, hogy nem akar tükröst, szóval nem javasoljuk.
Főleg, hogy ami tükrössel tényleg jó videót lehet, az a Nikon D5100 pl., ami 200k, kitobival.
Jó, meg a D700MILC megint felesleges, mert a legtöbbhöz nem nagyon van tele, neki meg zoom kell. Meg a MILC-ek is elég drágák.
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm.
A Panasonic Lumix DMC-GF3-t ajánlották máshol, és az FZ150-el összehasonlítva a készített képeket, a GF3-nak sokkal részletgazdagabbak a képei.
Leginkább a cserepeken szembetűnő a különbség.
S ahogy nézem még az SX40-nek is kicsivel szebbek a képei az FZ150-nél, de az is elmarad a GF3-tól.
Viszont a GF3-nak meg ahogy nézem rosszabbak a videói...
Nyilván kompromisszumot kell kössek valamilyen irányban, de szeretném ezt a kompromisszumot minimalizálni.M_AND_Ms: még nem találtam komplett tesztet az általad linkeltről, még vesézem ezt a masinát.
-
@Dluinet : A mostani fa romok helyett, amiknek már a tokja mellett jön be a huzat, valószínűleg bármilyen műanyag meg fog felelni
(Amúgy a lakás egyik fala szigetelt, kettő nem.)
@Ance : Igen, a falnak is van k-ja, de az csak akkor eredményez hidegebb belő teret, ha ugyanannyira fűtesz
Fűteni meg úgy fűtesz, hogy hááá, legyen 23 fok, mert akkor nem fázok, nem úgy, hogy most 34523kJ energiát hól elfűtök, és akkor jó meleg leszA abban számít, hogy a 23 fokhoz mennyi energiát kell elhasználnod.
De amúgy ja, mivel pl. a kedves Pétáv nem szokott olyan nagyon forró vizet nyomni a radiátorokba, kb. az a helyzet, hogy megvan a hőmennyiség, amivel fűtesz, és ha rossz a szigetelésed, akkor nincs meleg.
-
-
rnrn
aktív tag
Ez mekkora... :-)
-
-
Ennyi... Nemrég a Ziccer filmklubban kitaláltuk, hogy majd SD kártyáról, a TV lejátszójával...
Erre beállít a cimbi afilmmel, MKV-ben...
...OK, gondolt rá, elhozta aviban is. Azt se játszotta leNem túl régi Pana Viera.
Valakinél volt egy Egreat R6C, azzal ment le -
-
oPalRx7
aktív tag
mér, jóez
...nem inteles lenne, még talán rá is mozdulnék
nem férek el az 1366x768.on
ha jól emlékszem, ennek van 2 hdd-tárja nem? beleférne az SSD, és a jelenleg külső 500as HDD is. ennek gyorsan utána is nézek
jaja, nyert
nekem ideális lenne csak nem intelesen
szerk:
Kérdésem a topiclakókhoz: 3.5mm jack-be passzoló optikai kábelt látott-e már valaki, és miként kell találni, mert még a gugliban se jövök rá hogy keressem
-
Silenzio
addikt
T-Home gyakorlatilag mindenhol van 1-2 gyengén kábelezett környéket kivéve. Én pl. a Tettye környékén lakom, Pécs egyik legrégibb külvárosi környékén, ide adnak kábel tv-t, de UPC is van már 10 éve(!) kábelen. A Digi is érkezik hamarosan. Lehet, hogy rosszak az információi a Tantusznak, de azt is el tudom képzelni, hogy nem vagy áptudét az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatban.
9 hónapot húztam le a Telekomnál, ez idő alatt (maximum 4 hónap alatt) fél Uránváros és kertváros harmada kapott optikai hálózatot(!)
P.S. Vidanet is van a Tettyén sok helyen. Kábelen adja a tévét és a netet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest