-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
válasz
MZsoltee #64610 üzenetére
A mobilitás az rendben van . Nekem a kérdésem úgy szólt , hogy milyen akksi beállítások mellett lehet elérni a leghoszabb élettartamot . Ez fontos , mivel megszeretném vigyázni . Az ezelőtti laptopjaimnál nem figyeltem oda az akksira , és elég nagy gond volt , mivel vehettem bele a semmitérő utángyártottat . Nyilván való , ha az ember viszi valahova , és használnia kell , nem keres feltétlen áramellátást neki
. Csak Dluinet írta , hogy 100%-on túlságosan nem kellene használni , nos ez nekem annyira nem jön össze , mivel játszani azért szoktam , ha úgy adódik huzamosabb ideig is .
-
ugyeletes
tag
-
-
-
-
NGA
addikt
válasz
MZsoltee #49827 üzenetére
Keresztsor a betonos részen
Ahol a zöld nyil van -
FuckeR19
senior tag
válasz
MZsoltee #47808 üzenetére
Nem nekem lesz és alaplap fix, továbbadom régi gépezetem csak procim marad meg teszt gépbe...
Viszont én kicsit le szeretném csökkenteni a zajszintjét a gépemnek.
Asus P8B75-M LX lap + G840 CPU full passzív hűtéssel, 4gb mem. Egy 12 centis venti 7V-on szállítja ki a hőt majd a házból viszont tápom kicsit hangos (lc power 550W). Arra gondoltam azt is lehúzom 7V-ra. Mi a véleményetek? Tápnak mennyire fog tetszeni a kis átalakítás? -
-
-
rizso
addikt
válasz
MZsoltee #47301 üzenetére
Nem nem, az enyemnek jo helye van nalam is
Amugy ebay-rol szerintem olcson lehet rendelni...
Mas: holnap hajnalban indulunk Becsbe
Szar lesz hatrahagyni mindent, teljesen uj eletet kezdeni. En mindig is "videki" beallitottsagu voltam, most is egy kis nyugis faluban lakok, es Becs ennek pont az ellenkezoje. Szallasunk lesz, be leszunk jelentve, mar csak munkat kell talalnunk...
-
válasz
MZsoltee #44976 üzenetére
Miért kötözködnék?Miért ne vehetnék ilyen kártyát?
Vagy csak kötözködésből írtad?
Megkérdeztem, ,mert fél éve nem hozta előre a hirdetését, van aki elfelejti bezárniMás: Nem kell valakinek 1 xbox360, pécsieknek még 1 kis kedvezmény, vagy házhoz szállítás is belefér.
-
-
yerico
senior tag
válasz
MZsoltee #39510 üzenetére
Hmm, lehet, hogy így kellene tennem.
Akkor viszont eladó lehet:
Gigabyte P35-DS3 lap
2x1 GB Kingmax DDR2-1066
Intel E4300 1,8 GHz
Gigabyte 3870/512MBA RAM azért 1066-os, mert ha visszaveszem 800-ra, majd 25%-kal túlhajtom a procit és a RAM-ot, akkor pont 1066-on megy. Ezen a sebességen alapfeszen teljesen stabil.
Sajna a Skyrim alatt viszont már beszaggat időnként még minimum beállításokkal is.
-
cserkész
tag
válasz
MZsoltee #37826 üzenetére
Parancsolj! Prima lap....van esetleg egy athlon 260 hozzá meg 1x2gb kingmax ddr3 1333mhz.
-
-
-
Bigemperor
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MZsoltee #31474 üzenetére
Nem is az áram ára számít, hanem h. az egész gép elvan akár egy sima, passzív hűtéssel, max a tápba kell egy forgó venti, és kész a kvázi zajtalan gép.
Viszont ha a proci terhelve van, na azt már nem kell passzívan hűteni. Meg ha az alaplapi vga kicsit normálisabb fajta, akkor akár még valami alap játék is mehet a TV-n, nem csak film, és nem vagy hozzákötve az ósdi D3D9-hez. Persze nem a játék a célja egy htpc-nek, de minek korlátozzuk le szándékosan a képességeit?Azt meg, hogy visszaküldöm a procit, mert nem ment a mag feloldás, hááááát. Talán egy kis mikrohullámú kezelés után, hogy gyerekek, rossz a proci, nem tudom mi történhetett vele, máskülönben úgy sem vennék vissza, de ez meg geciség... Vagy érvényes az netes vásárláskor, hogy elektronikai terméknél 3 napon belül elállok a vásárlástól, kvázi indok nélkül?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
MZsoltee #29261 üzenetére
KÉKT-t bátran ajánlom. Nagyon korrektek, nekem nagyon jó oktatóm volt. Sajna nem a legolcsóbbak, de szerintem többet ér az amikor rádfigyel az oktató és mondja vizsgán mire figyelj, mintha kevesebb pénzért és alszik melletted...
Az autó hulla mindegy utána akármilyened lesz úgyis hamar azt fogod megszokni.
Tudod - "egyik autó a másik"... -
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MZsoltee #26643 üzenetére
Nem véletlen mondták, hogy vegyél új tápot. Abból indultak ki, hogyha nincs rajta gyárilag 6 tűs vga tápcsati, akkor valszeg nem is bírná el, ha egy átalakítóval a molexről etetnéd a vidkarit.
Persze átlagos éhségű vga és normális táp esetén ez nem okozhat gondot. Esetleg szerezz egy döglött tápot, vágd le a 6 tűst róla, és forraszd rá a táp vezetékeire. Mondjuk gari ilyenkor elvész... -
Bla82
tag
válasz
MZsoltee #26118 üzenetére
Régen a Felsőmalom utcában volt egy üzlet a piac kijáratával szemben, ott vettem a régi Minolta-hoz 3k-ért port, csak az megszűnt úgy 2 éve. Ha esetleg tudja valaki, hogy hova költöztek akkor kérem ossza meg velem.
Ott már kérdeztem és csak töltenek 9k-ért azt mondták, ami annyi mint az új utángyártott tehát ez kilőve. Ha más nem lesz rendelek Pestről port 2,5k és akkor 4k-ból megvan az egész szállítással. De köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest