-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MZsoltee #101029 üzenetére
"Mi az a használat, ahol ez a csere megtérül?"
Vezeti az autót, asszem' ez az elsődleges funkciója.
Lehet máshogy használni egy autót?
Ha van otthon napelem, akkor évente félmillió fog csak az üzemanyagon, ha mást nem számolok. 3 év alatt behozza a különbséget.
De ott van még az ingyen parkolás, olcsóbb fenttartás, stb.
Azt sem vettem figyelembe, hogy januártól 700ft/l felett lesz az üzemanyag ára. -
-
#TOTTI
őstag
válasz
MZsoltee #99009 üzenetére
Tudom, hogy az OMV milliárdos veszteséget termel, az eladásainak a nagy százaléka import, a piaci áras eladások miatt még kitartanak, nem hagyják veszni az egész diviziót, de nagyon közel van, hogy levegyék a kezüket az országban bizonyos kategóriájú állomásaikról.
Amúgy én úgy gondolom, ha egy termék ársapkás másik ötvennek felmegy az ára, mivel azokon részben vissza szeretnék hozni. Drágulást generál, olyan réteg pedig nincs aki kizárólag sapkás terméket fogyaszt.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MZsoltee #99013 üzenetére
Igen, ügyeskedés és ha bezárják a kiskaput amin keresztül ügyeskedik, simán hozzáírja az árajánlathoz a többletköltséget. Amúgy a cégek alvállalkozói szerinted kik? Vagy akinél a cég tulajdonosa költ. Itt minden mindennel összefügg és lehet, hogy nem lesz olyan jelentős mint mondjuk eddig, de ha további tíz-húsz-harminc százalékkal drágul minden, azt Te is megérzed, pláne ha ehhez még hozzátesszük a zárolt forrásokat. Eleve hülyeség volt ez az ársapkázás. Azt a pénzt amiből ezt finanszírozták, fordíthatták volna valami értelmes dologra (pl. az energiafüggőség csökkentésére, szigetelésre, atomerőműre, bármire), csak azzal sokkal nehezebb választást nyerni meg úgy kommunikálni, ahogyan ezt lehetett.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MZsoltee #99011 üzenetére
Kivéve az egyéni vállalkozókat és azokat akiknél nincs minden eszköz bent a cégben, vagy ahol a segédmunkás megy a saját kocsijával mert úgy olcsóbb tud lenni és nem esik el egy rakás melótól. Szép, hogy ahol TE költesz ott már mindennek emelt ára van, de ezek oda-vissza hatnak, szóval amint ez a kiskapu bezárul annak is árfelhajtó hatása lesz. A többivel egyetértek.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MZsoltee #99009 üzenetére
Amikor az árajánlatban negyven százalékkal magasabb árat látsz, akkor gondolom ugyanezt gondolod majd, vagy azt, hogy a szemét vállalkozó rajtad akar meggazdagodni.
Nézd meg a MOL éves eredményét és rájössz mekkora biznisz!Az viszont tény, hogy az egész ársapkázás meg rezsicsökkentés egy marhaság aminek előbb utóbb sajnos meg kell majd inni majd a levét (sőt, már isszuk!).
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MZsoltee #98997 üzenetére
Fura, hogy szerencsétlennek nem buszon kell cipelnie a betonkeverőt/betonosvödröket/szerszámokat/melósruhát/akármit ami a munkájához kell? Magamból kiindulva: amikor fotózni megyek, három hátizsák és egy oldaltáska van a csomagtartóban. Négy állvány, két softbox, meg az apróság. Nem, nem kell mindegyik, de ha valamelyik mégis az ott, akkor derül ki. Elhiszem, hogy HO-ból, vagy irodai munkát végezve, ahol mindent megkapsz a cégtől hihetőnek hangzik, hogy mindenki járjon busszal, csak sajnos nagyon sok szituációban teljesen életszerűtlen. Az ársapka meg tényleg marhaság, nem az árakkal van a baj, hanem a jövedelmekkel meg azzal, hogy az elmúlt jónéhány évtizedben nem nagyon volt szerencséje a vezetésnek amikor gondolkodni kellett.
-
-
Lacko87
tag
válasz
MZsoltee #98997 üzenetére
Azért ennyire ne legyél szigorú. Egy segédmunkásnak is lehetnek szerszámai, amivel fel sem szállhat egy buszra a hatósági áras üzemanyagon pedig valójában igazi veszteség nincs csak kevesebb profit. Nyilván azok a kutak akik eddig máshonnan kapták az üzemanyagot de most nem tudnak külföldről behozatni és ezért az elmúlt 1 évben őket is a MOL szolgálta ki, most viszont a MOL érthetően a saját hálózatára koncentrál, kicsit nehezebb helyzetbe vannak, de majd elmúlik.
Az üzemanyag ársapka pedig csak azért probléma mert a MOL finomítói kapacitása az elmúlt időszakban kicsit visszaesett, de amúgy még így ársapkával is brutális nyereséget könyvel el a MOL és brutális többletbevételt szerez az amúgy nagyon drága 480-as üzemanyaggal is a kormány.
Ettől függetlenül már olyan mintha mindenki azt akarná, hogy végre 700Ft-ot fizethessen a kúton 1l üzemanyagért, így várható, hogy a kormány "lakossági kérésre" ki fogja vezetni rövidesen a mostani hatósági áras rendszert. Ebben az esetben az biztos, hogy a MOL idei rekord nyeresége jövőre újabb rekordot fog dönteni, tehát érdemes lesz jól betárazni MOL részvényből mert szép kis osztalékot fog majd fizetni -
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MZsoltee #98873 üzenetére
Egyéni vállalkozó jellemzően nem cég, mint ahogy én sem vagyok. Amikor fotózni megyek, 99%-ban olyan helyekre megyek ahova nincs, vagy nagyon rossz a tömegközlekedés, drága és nehéz eszközöket viszek, sokat így az útiköltség mint olyan, még helyben is számottevő, még 480-as üzemanyagár mellett is.
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MZsoltee #98871 üzenetére
Az a kedvencem, amikor jön a hivatásos, hogy mert Ő dolgozik. Kérdem én, akkor kapjak kék villogót ha esküvőt megyek fotózni, mert én dolgozom?
Egyébként ezért nem tartom jónak ha ész nélkül emeljük az üzemanyagok árát, vagy akkor pl. az egyéni vállalkozó aki dolgozni megy és NEM TUD tömegközlekedéssel menni mert időre megy, mert annyi cuccot visz, akkor az legyen ársapkás, ne a magánautós, mert nyilván beépül a szolgálatások árába a dolog, aztán a magánautós lesz felháborodva ha csak az húszezer lesz, hogy városon belül kimennek megnézni a mosogatógépét. -
Utka
aktív tag
válasz
MZsoltee #98866 üzenetére
- A Siklósi csak-csak, mert elég széles és lehetne kicsit még igazítani.
- Hungárián Melyik város felé? Urán, vagy bel??
- A Zsolnayról csak annyit, hogy aki arra közlekedik az ép ésszel nem gondolna erre.
- Ha nem akarod érteni, azért én próbálkozom:
Nem a kijutni akaró járművek száma sok, hanem a keresztben érkező, kisebbségi komplexust kompenzáló, jellemzően sok köbcentistcsuklóstvezető, kereszteződésbe piroson beálló elmebajnokok száma.
Három autó \ három lámpaváltás. Teccikérteni?
...
Bár szerintem téged sofőr visz. Ezért érzed olcsónak a naftát.
...
- "... le kell szoktatni...."
Igaz. Úgy tűnik a gondolkodásról már sikerült...Ja, ma olvastam, hogy az amúgy is megritkitott menetrendet tovább nyírbálták.
Jólét! Víg napot polgártárs!🙂🙃🙂
-
Utka
aktív tag
válasz
MZsoltee #98856 üzenetére
...buszsáv:
Pécsett?? HOL??!
Reggel a hatoson jövök be Pest felől. A külső sávban a buszok - helyi-helyközi vegyesen - segge egymásba ér. Nem ritka, hogy a Zsolnay dombtól az Árkádik ~20 perc.... Nem, nem gyalog.
Kerülni esélytelen.
Fölfelé Hársfa-Ady-kODÁLY.; vagy akár Felsővámház : reggelente áll.
Lent a Mártirok jó lenne, csak mire rájutsz...Ha már a Basamalom körül le lehetne menni....
A Tüskésréti meg ugyanúgy bevisz a dzsunbujba.
A Közraktáron majdnem lehetne gurulni, ha nem lenne szűk, lepukkant és harmincas táblával "" védett""Szerencsére a D-É irány nem érint. De laktam Kertiben a dombon és jártam be SztLőrincről.
Beérni az utóbbiból volt gyorsabb ....Busszal is.....
A "nagyonbelvárost" ne is említsem. Jogszerűen kijutni fél öt - öt között esélytelen. Csak a Bercsényin lehet, de a villanyrendőrnél keresztbe rendszeresen beáll a sor.
Igen a csuklós is keresztbe.
A városvezetést nem érdekli.
Nem jár arra, mert neki jár a mindenhovabehajthatok papppír,,,,, és kijön okosan. -
válasz
MZsoltee #98856 üzenetére
A spirál végállomása pl. Fehérvár, ahol a rengeteg autó miatt dugó van, emiatt késnek a buszok, ezért többen autóznak, mert késik a busz...
Az itteni egyetlen jó ötlet, ami menne az átmenő helyközis dologgal is, hogy a helyi bérlet a városban jó a helyközi buszokra is. Szóval ha éppen arra jön egy külső busz, és neked jó irányba megy, akkor simán felszállhatsz.
-
rnrn
aktív tag
válasz
MZsoltee #91513 üzenetére
Én 10+ éve voltam több ilyen vezetéstechnikai tréningen is, de már akkor is közel 50 ezer Ft volt. Elméleti és gyakorlati képzés egyben. Újpesten és a Hungaroringen is voltam, mind a kettő tetszett és örök életemre nyomot hagyott bennem (közúton könnyen nem megszerezhető tapasztalat)!
-
válasz
MZsoltee #89517 üzenetére
Olaszországban dúl/dúlt az oltásellenesség.
Az idősek és a veszélyeztetettek nem kaptak influenza elleni oltást, mint nálunk
Egy egészséges szervezetet is erősen megvisel két ilyen erős vírus fertőzése egyszerre.
Még időben kicsit el is tolva, egy influenzában megfáradt immunrendszer nyakába kapja a koronavírust is, abból sem sok jó sül ki. -
-
-
válasz
MZsoltee #88839 üzenetére
A Revolut meg a hasonló cuccok szerintem több bank csőrét is böki, de annyi ész persze nincs, hogy elé vágjon a trendnek, és csináljon saját megoldást, amivel ügyfeleket nyerhet/tarthat meg
@s7evcsenko : "Azért azt én is furcsállom kicsit, hogy 2020-ban az atm-ek száma a prioritás."
Nyugodtan, pont ezt mondtam, hogy nem vitatkozok, csak elmondtam, hogy én miért OTP-zek. Ne már, hogy meg kelljen magyaráznom... Az ATM-ek száma akkor érdekes, amikor éppen KP kéne, és ahol vagy, még a városban sincs automatája annak a banknak, akinél vagy. (Vagy ha van, akkor jó messze.)"A 200ft azért oké, mert azt nem lehet elkerülni, pl havi utalások utáni 0.3%, plusz a csoportos beszedés díja. "
De akkor is ki kell fizetniAz nekem pl. mindegy, hogy miért. És az a 800-1000Ft az ingerküszöbömet nem éri el.
Szerintem semmiről nem maradsz le, max. olyanokban érzek különbséget, hogy mennyi macera elintézni valami egy banknál, miket kapsz a netbankban, mennyire használható a netbank, stb. Sokkal többre mész Google-el, mint a személyes tapasztalataimmal.
-
válasz
MZsoltee #88835 üzenetére
Az ATM azért prioritás, mert nem úgy működök, hogy leveszem a fizum hó elején. Pár ezrek szoktak csak nálam lenni, amikor kell, felveszek. (Amúgy van, hogy hetekig nem is kell felvennem, de akkor sem akarnék zarándokolni jó messzire, ahol annak a banknak az egy szem ATM-je van a városban.)
A két ingyenes KP felvétel meg a parasztvakítás netovábbja, nagyjából hülyének nézett mindenkit nedves orrmányunk. Ugyanennyi erővel lehetett volna annyit mondani, hogy akkor innentől kezdve a KP felvét teljesen ingyenes. Esetleg törvényileg megvalósítani azt a modellt, ami már bevált máshol, hogy nem a banké az ATM meg a terminál.
A másik, amin akkoriban röhögtem, hogy nyomták a gazdaság fehérítését : a két ingyenes KP felvétel pont az ellen van, hiszen ha ez a feltétel, akkor sokkal többen fogják egyben levenni a fizujukat, ami által sokkal kevésbé lesz nyomon követhető a pénzek mozgása (pl. számla nélkül).Nem mellesleg nem lustaságból nem váltok, hanem mert a konkurrencia olcsóbban ad ugyan, de sokkal kevesebbet. Revolut-ot meghasználhatok OTP-vel is.(Nincs, nincs rá szükségem.)
"Akkor fognak versenyezni, ha rákényszerítjük őket."
Áh, ez nem az a piac, nem az az ország. Túl nagy monopóliumok vannak már. Nem azon múlik, hogy 800 vagy 200Ft fizetsz-e.Illetve nem vitatkozni akarok én erről, csak leírtam, miért az OTP-nél vagyok. Igazából van, ahol olcsóbb a szolgáltatás, de ha jobban megnézed, minden bank szemétkedik az ügyfeleivel, szóval akkor már a kényelmesebb felé megyek.
-
Exian
addikt
válasz
MZsoltee #88745 üzenetére
Basszus! Ezt nem mondod?!
Tegnap vettem egy ismerősöm gyerekének pontosan dettó ezt a kártyát (mármint típusra), 150-ért...
Örült volna biztos egy 15ezres spórolásnak (gyerek (igaz már nagy gyerek), saját gyűjtögetett pénz, stb). Na, sebaj
Mondjuk az 3 ventis, de szerintem ez is jó lett volna neki.
-
válasz
MZsoltee #87991 üzenetére
Az baromság, hogy nem lesz támogatás, srácaim gtx 660 és 680-at használnak, mindkettő tökéletesen működik a mai napig. Az igaz, hogy egy ideje nem frissítettem drivert, de nem is volt rá szükség
Ez szerencsére nem AMD amihez szinte minden játékhoz új frissítést kell kidobni, hogy normálisan lehessen játszani
-
válasz
MZsoltee #87767 üzenetére
A Ryzen gyári hűtőket 1.500 és 2.500 körül árulják. Mondjuk én anno ingyen adtam oda valakinek az intel hűtőmet, mert játékgép lett és rögtön ment rá a nagy. Az a legolcsóbb.
Édesanyám gépe lesz, asszem a pasziánsz nem hajtja a procit nagyon, úgyhogy ehhez mért az ár.Ne reménykedjek?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MZsoltee #87606 üzenetére
A táp egy chieftec CTG-500-80P. A proci valami, az alaplapnak megfelelő (nem tudom, mert ilyeneket nem tudok az agyamba tartani, megnézni meg most ugye nem tudom). Anno, aki vette, egy erős gépet rakott össze, én nálam 3 éve szolgál....
A linkelt RX570, mennyiben más, az általam nézettől, a gyártón túl? Ez valami mini forma? Fontos szempont, hogy halk legyen. A két ventitől ezt jobban hiszem. -
Vertigo18
addikt
válasz
MZsoltee #87113 üzenetére
Sapphire RX 580 Nitro+ lett 4Gb-tal, még több, mint egy év garival.
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MZsoltee #86714 üzenetére
Mármint a Bercsényi és a Rákóczi sarkán? Csak mert az ott nem párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest, fel volt festve a járművek elöl elzárt terület mindkét szélére csak lekopott. Ott mindig középre állok, mert senki kedvéért aki siet, nem fogom odaverni a háromszázezres CC felniszettet.
-
Tegla80
addikt
válasz
MZsoltee #84365 üzenetére
Sztem ezen szavakat pl ha a gugliba irod be akkor kidobb 500gb-bol kb 19e-tol xxx ezerig kismillio talalatot.Ezen arban 1-2-3-5ev garis uj termekeket kapsz es jelenleg a hasznalt piac ezen aron vagy felette dolgozik kevesebb vagy nincs garival.
Szval sztem uj legyen az az ssd es 480-512gb meretu,mert ar/ertekben ez most a nyero.A qlc-s technologia meg nem olcsositotta meg annyira a piacot,h az 1tb piackepes legyen,de alakul az is es idovel....
Amugy nemreg volt itt 14e ert kirakva egy 850 500gb ami korrekt ar volt,de masok nem igy araznak....ezert is mondom,h ujat nezz mert az a tuti. -
-
Exian
addikt
válasz
MZsoltee #84146 üzenetére
"ha nem is 0 reklámot fogyasztok, de lényegesen kevesebbet."
Én már teljesen reklámmentesen filmezek, 99%-ban HBO GO-t nézek már több, mint egy éve, ott 0% reklám van
Ha meg nagy ritkán "élőben" TV-zek, ott is nagyrészt valamelyik HBO-t, ott sincs reklám, max. ajánló. De arra annyira ritkán van lehetőségem, hogy szinte nulla.
-
Exian
addikt
válasz
MZsoltee #84133 üzenetére
"A TV-t népbutító eszköznek tartom"
Tudni kell megfelelően használni/kihasználni
De amúgy alapvetően igaz, de nálunk 99%-ban nem butító csatornák mennek. Mondjuk engem abszolút nem érint, én konkrétan 0.0 percet TV-zek, teljesen ki van zárva az életemből, azért van csak TV, mert a feleségem viszont otthon van kisgyerekkel/gyerekekkel (tehát nem dolgozik), ő nézi napközben, de ő is csak azokat az adókat, ahol ismeretterjesztő, meg ilyen valóságmizériás műsorok vannak, amik őt érdeklik (elsősorban szülős/szülőszobás meg házasságkötős és hasonló csoda témákban
).
Én célirányosan nézek egyéb felületeken és eszközökön bármit is, meg néha felvett műsorokat nézek vissza, amit szintén célirányosan választok ki előtte.
Hagyományos értelemben vett TV nézés nincs nálunk, főleg időm/lehetőségem sincs rá.
Egyébként a legbutítóbb adók a gyerekeknek szánt adók. Egyszerűen el vagyok hűlve attól, ami azokon megy. Brutális, hogy milyen stílusú sorozatok mennek, rosszabbak, mint egy kimondottan 18 éven felülieknek szánt akármilyen akció film. Az a teljesen ferde, nem normális beszéd és mérhetetlen sületlenség, amiket nyomnak bennük, hihetetlen. Sajnos néha a gyerekek beleszaladnak 1-1 ilyenbe (akkor szoktam csak látni ezeket), persze nekik tetszik, győzzük őket meggyőzni, hogy van ezeknél értelmesebb téma is
1-2 adót emiatt tiltottam is a TV-n, hogy véletlenül se tudják nézni, élen a Nickelodeonnal, az valami förtelem adó.
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
válasz
MZsoltee #84128 üzenetére
Igen, egy LESZ az ára. Jelenleg még nem! 02.28-ig FTTB területen 2 935 Ft/hó a gigabites net, FTTH-n 2250 Ft, ez ugrik majd fel 3100 Ft-ra 03.01-től egységesen FTTB és FTTH területeken is. De a lényegen ez nem változtat, egy árban lesz minden márciustól, az a lényeg, ja
A másik lényeg meg az, hogy aki esetleg optikai területen valamiért 100-as vagy egyéb csomagban van, az automatikusan 1000-esbe kerül. Igaz, drágábban, mi meg a 100-as nem optikás területen szívunk, mert ugyanannyiba kerül majd, mint az 1000-es az optikain, úgyhogy lehet, hogy én is meglépem a cserét, mert kitudja mikor jönnek ide az optikával...
-
Exian
addikt
válasz
MZsoltee #84123 üzenetére
Igen, de amíg nincs kiépítve az optika, nem biztos, hogy érdemes variálnod. Főleg, ha használsz Digi telefont is, akkor kell kábelezniük is, új kábelt behúzni, stb. Mivel a LAN rendszeren az UTP kábelen jön a telefon is (hiszen a 100 Mbit-hez elég a 4 vezeték is), viszont ha gigabitet kérsz, akkor kell mind a 8 ér az UTP-ben, úgyhogy behúznak külön kábelt a telefonnak. Én végül ezért nem kértem még, nem akartam plusz macerát, meg FTTB hálózaton drágább is még 02.28-ig a gigabites net, mint az optikai hálózatos területeken. Ez volt a másik ok, amiért nem kértem, megvárom, míg behúzzák ide is, akkor úgy is alapból az lesz és a telefon is az optikán jön, szóval most már felesleges addig variálni szerintem, mert akkor majd úgy is megint kábeleznek újra az optika miatt, megy a levesbe akkor a frissen kihúzott telefonkábel is az UTP mellett.
De persze Te tudod
Ha nincs telefonod, akkor persze nincs ez a macera, akkor mehet rögtön elvileg a gigabit a meglévő UTP-n. Csak mondjuk nem minden helyen tudják UTP-n szolgáltatni a gigabitet, de cím alapján meg lehet nézni, te is meg tudod lesni ITT, hogy mely' szolgáltatásokat tudják nyújtani.
-
Exian
addikt
válasz
MZsoltee #84110 üzenetére
Nemsokára már CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az 1000-es, tehát csak a gigabites net lesz elérhető a DIGI-nél, az az egyetlen csomag lesz és az lesz 3100 Ft. Teljesen logikus és örvendetes lépés ez, teljesen felesleges a mai világban már többféle netcsomagot fenntartani, amikor a hálózat már rég simán elbírja és tudja a gigabitet. Szóval, amint MINDENHOL kiépül majd az FTTH, vagyis az optikai hálózat, onnantól kezdve már csak az 1000-es net lesz. Úgy tudom, még idén ki kell építeniük mindenhol, de olyat is hallottam Digis szerelőtől, hogy ez nem biztos, hogy össze fog jönni, de 1-2 éven belül mindenhol már csak optikai hálózata lesz elvileg a Diginek.
A lényeg, ahol már megy az optikai hálózat, ott már nem is lehet kérni kisebbet, csak az 1000-es netet, legalábbis én úgy tudom. Ezek szerint nálad is még csak a sima LAN (FTTB) rendszer van. Nálunk is, ide még nem jöttek az optikával, az utolsó területek között vagyunk kertvárosban, ahol ki fogják építeni... ezt szintén Digis emberke mondta.
Az optikai kiépítés meg azzal jár, hogy a lépcsőházi kütyüket megszüntetik, az optikát húzzák be közvetlenül a lakásodba, oda raknak be egy aktív eszközt, amin kerül leválasztásra a net, TV és a telefon. Ez az eszköz egyben egy Wifi router is lesz, amit ha akarsz használsz, ha nem akarod, nem használod, nem is célszerű, jobb egy saját, jobb eszközt berakni mögé.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MZsoltee #72453 üzenetére
Van 2x 4GB DDR3 memóriám márka nélkül, Hynix H5TC2G43BFR chipekkel.
8000Ft-ért a tied mindkettő, ha eljössz érte.
-
Exian
addikt
válasz
MZsoltee #65221 üzenetére
Köszi!
A térképet nem vettem észre eddig. Amúgy már túl vagyunk az úton, eltöltöttünk 3 csodás napot Balatonszemesen, busszal, 3 gyerekkel!
Nagyon paráztunk, hogy hogyan fog menni, de jól bírták a gyerkőcök. Igaz, csak alig több, mint 2 órás az út, igazán kibírható. Valóban pont ott állt meg a busz, ahol a térkép jelzi. Onnan még úgy 800m-et gyalogoltunk, vagyis odafele vicces volt, éppen, hogy elindultunk le a part és a kemping felé, jött egy lovaskocsis, aki megkérdezte, hogy lefelé megyünk e, mert éppen ők is arrafelé mennek, szívesen elvisznek, ha már úgy is üres a kocsi
Aztán persze a végén a "mennyivel tartozunk" kérdésre nem az volt a válasz, hogy "áh ugyan semmivel, tényleg erre volt dolgunk", hanem azért csak elfogadták a pénztet
Mindenesetre jó móka volt, tetszett a gyerekeknek egy kétlovas lovaskocsival érkezni a kempingbe
Majdnem olyan, mint traktorral bevágtatni... poén volt, na.
Amúgy az a vicc a Balcsira busszal menéssel, hogy a nagycsaládos jeggyel 750 Ft
De igazából csak kényszerből mentünk kocsival, mivel szervizben van. De eldöntöttük, ha lesz is már autó, Lellére ezentúl busszal megyünk, akár egynapos strandolásra is, nem mindegy, hogy oda-vissza 1500 Ft vagy ~6-7.000 Ft. A maradékot inkább elkajáljuk a strandon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged