Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz MZsoltee #65221 üzenetére

    Köszi!

    A térképet nem vettem észre eddig. Amúgy már túl vagyunk az úton, eltöltöttünk 3 csodás napot Balatonszemesen, busszal, 3 gyerekkel! :)

    Nagyon paráztunk, hogy hogyan fog menni, de jól bírták a gyerkőcök. Igaz, csak alig több, mint 2 órás az út, igazán kibírható. Valóban pont ott állt meg a busz, ahol a térkép jelzi. Onnan még úgy 800m-et gyalogoltunk, vagyis odafele vicces volt, éppen, hogy elindultunk le a part és a kemping felé, jött egy lovaskocsis, aki megkérdezte, hogy lefelé megyünk e, mert éppen ők is arrafelé mennek, szívesen elvisznek, ha már úgy is üres a kocsi :D Aztán persze a végén a "mennyivel tartozunk" kérdésre nem az volt a válasz, hogy "áh ugyan semmivel, tényleg erre volt dolgunk", hanem azért csak elfogadták a pénztet :) Mindenesetre jó móka volt, tetszett a gyerekeknek egy kétlovas lovaskocsival érkezni a kempingbe :D Majdnem olyan, mint traktorral bevágtatni... poén volt, na.

    Amúgy az a vicc a Balcsira busszal menéssel, hogy a nagycsaládos jeggyel 750 Ft :D

    De igazából csak kényszerből mentünk kocsival, mivel szervizben van. De eldöntöttük, ha lesz is már autó, Lellére ezentúl busszal megyünk, akár egynapos strandolásra is, nem mindegy, hogy oda-vissza 1500 Ft vagy ~6-7.000 Ft. A maradékot inkább elkajáljuk a strandon :)

Új hozzászólás Aktív témák