Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ezeket a kérdéseket elvileg te választottad annak idején, így pontosan azt a választ kellene begépelni, amit korábban.
Ezzel egyébként én is elszórakoztam, mert amikor csináltam a már említett tesztfiókot, biztonsági kérdéseket nem adtam meg, mert minek. Viszont egy idő múlva már a jelszót sem találtam, hiszen csak egy próbafiók, így elkeveredett (noha később meg is találtam).
Naivan gondoltam, semmi probléma, kérek egy új jelszót, ehhez csak megadom az email-címet. Küldtek is egy reset-linket, amire klikk, de utána csak nem akart tovább engedni, míg nem válaszolok a biztonsági kérdésekre, amit persze meg sem adtam, így nem is lehetett rá válaszolni. Tehát így semmire nem mentem. Illetve annyira, hogy később a rendes fiókom nyitásánál a biztonsági kérdésekre különösen odafigyeltem, hogy arra még évek múlva is válaszolni tudjak.
Esetedben lehetne próbálkozni a telefonos megerősítéssel is, ehhez az a telefon(szám) kell, amit a regisztráció idején megadtál a PayPal-fiókban. Annak utolsó három jegyét fogod is látni, az alsó ábra szerint:
Tehát gondolom, fel fog hívni egy automata, utána telefonon be kell ütni azt a kódot, amit a PayPal megad, a fentiek után.
Ha végképp nem jön össze, külföldi oldalakon is azt írják, hogy fel kell venni a kapcsolatot a PayPal ügyfélszolgálatával.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egér probléma
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest