Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Köszönöm a választ!

Részletesebben az ügyem:
    GameFly.com-on napokkal ezelőtt megvettem egy játékot, de azóta se híre se hamva...
    Ügyfélszolgálatuk egyszerűen nem válaszol, vagy csak automata küld egy semmitérő választ.
    Support linkjeik fele nem is él, egyszerűen nem lehet velük kommunikálni.
    Ebből elegem lett.

Egyébként a policy-jük azt mondja, hogy megvásárolt játékot nem lehet visszavonni, de engem már nem érdekel.
    Mikor megvásároltam, paypal fizetést választottam, de nem vonták le azóta sem az adott összeget.
    (A játékok bekerültek a listámba de (purchase under review címszó) és letölteni még nem tudom.
    Beregisztráltam náluk az internetkártyám (mert csak így tudtam megadni a telefonszámom, hátha felhívnak), amin persze csak párszáz forint van.
    A vicc az, hogy amit egyszer beregisztrálsz a gamefly-on azt nem tudod utána törölni, sebaj.
    Jó, akkor ezek után, mivel mint feljebb említettem, az eladó hozzáfér a paypalomhoz, terhelheti azt, ezért a paypal.com-on kitöröltem a kártyám.

Namármost elvileg ő elhelyezhet terhelést a paypal számlámon nemde?
    Max nem tudják levonni és idővel kitiltanak paypalról, ami nem lenne túl jó. Vagy esetleg valamely hivatalos szervvel be is hajthatják rajtam?

Külföldi fórumokon legalábbis azt olvastam hogy hiába törlöd ki a kártyadataid, a paypalos egyenlegedre felkerül a mínuszban az összeg és ha később visszaregeled a kártyád akkor levonják. Ha nem, akkor meg telefonon zaklatnak hogy fizesd be.

Új hozzászólás Aktív témák