Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Valdez

őstag

Sziasztok!

Pár hete csináltam egy számlát, amihez maestro kártya jár. Mivel célom lenne a netes vásárlás és a paypal is, ezért utánanéztem előtte a dolognak (mint utóbb kiderült, nem elég alaposan) és azt olvastam, hogy pár éve már a maestro kártyával is lehet neten vásárolni, de számlanyitás előtt rá is kérdeztem a bankban, hogy tényleg 4x4-es a bankkártya szám, cvc2 kód is van-e rajta és lehet-e neten vásárolni és a paypal is menni fog-e. Mivel minden kérdésemre az igen választ kaptam megnyugodtam, de persze mikor megkaptam a kártyát és próbáltam volna regisztrálni a paypalba, hát bizony nem lehet. Sokat kerestem a netet ezzel a témával, de nagyon nincs információ. Valami olyasmi kép állt össze bennem, hogy a maestro-t csak angliában lehet a paypallal használni, máshol nem. Persze a paypal supportot nem tudtam megkérdezni, mert hiába írom be neki a kártyám utolsó 4 számjegyét (amit kér a kérdés elküldéséhez) azt írja ki hogy invalid, és emiatt nem is küldi be a kérdést.

Persze ott van még az alternatív megoldás, hogy a bankszámla számom regisztrálom...

Esetleg az bezavarhat, hogy nem aktiváltam még a kártyát? (2 napja kaptam meg)
    (de persze a legördülő listában a paypalban, nincs ott a maestro, szóval nem hiszem h ez a gond...)

Új hozzászólás Aktív témák