- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kb 23 napja vásároltam egy angol oldalról, lowpricememory, kb 17k értékben, amit paypallal fizettem ki rögtön.
Angol bolt, Angliából szállítanak légipostával, gondoltam megbízható.
Vásárlás előtt még kérdeztem is tőlük párat a termékekről, kb másnapra válaszoltak.
Külföldre való szállításnál 3-7napot írnak.Ma van a rendeléstől számított 23. nap, de még mindig semmi nem jött meg, ennyi idő alatt kb Hong Kongból is meg szokott nekem jönni az árú, Anglia meg kicsit közelebb van, no meg EU.
Múlt héten már írtam nekik, hogy mi a helyzet, de semmi válasz, ezen a héten is írtam, de szintén semmi, szóval eljutottam oda, hogy paypalon nyitok egy dispute-ot.
Na most, ilyenkor mik a kilátások?
Én szépen leírtam a bajomat, amit föntebb részleteztem, de persze az eladó oldalán van egy ilyen kis megjegyzés a szállításnál:
"We will not be held resonsible for any International orders that go missing in transit. There is always an added risk when sending items overseas. Unfortunately we cannot offer an insured service for International orders at present."Ami annak fényében is mókás, hogy eddig minden cuccom megjött HKból (legalább 30csomag), és pont az angliai veszne el?

Tehát, a paypal ilyenkor mit szokott csinálni, hogyan ítéli meg és hasonló dolgok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/