Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Sziasztok, kb 23 napja vásároltam egy angol oldalról, lowpricememory, kb 17k értékben, amit paypallal fizettem ki rögtön.
    Angol bolt, Angliából szállítanak légipostával, gondoltam megbízható.
    Vásárlás előtt még kérdeztem is tőlük párat a termékekről, kb másnapra válaszoltak.
    Külföldre való szállításnál 3-7napot írnak.

Ma van a rendeléstől számított 23. nap, de még mindig semmi nem jött meg, ennyi idő alatt kb Hong Kongból is meg szokott nekem jönni az árú, Anglia meg kicsit közelebb van, no meg EU.

Múlt héten már írtam nekik, hogy mi a helyzet, de semmi válasz, ezen a héten is írtam, de szintén semmi, szóval eljutottam oda, hogy paypalon nyitok egy dispute-ot.

Na most, ilyenkor mik a kilátások?
    Én szépen leírtam a bajomat, amit föntebb részleteztem, de persze az eladó oldalán van egy ilyen kis megjegyzés a szállításnál:
    "We will not be held resonsible for any International orders that go missing in transit. There is always an added risk when sending items overseas. Unfortunately we cannot offer an insured service for International orders at present."

Ami annak fényében is mókás, hogy eddig minden cuccom megjött HKból (legalább 30csomag), és pont az angliai veszne el? :F

Tehát, a paypal ilyenkor mit szokott csinálni, hogyan ítéli meg és hasonló dolgok?

Új hozzászólás Aktív témák