- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Na most pont ezen akadtam ki.
Bankom: Erste.
Hétfőn volt egy 900 eurós vásárlásom. Régi beidegződés, hogy azt állítom be, hogy a bankom váltson, és ne a PP.
Hétfőn zároltak is a számlán 358.090 Ft.-ot. Ma megjelent mint terhelés: 368.800 Ft.Hívtam a bankot, hogy most mi van. Régebben minimális összeg volt ilyenkor. De az utóbbi időben feltűnt, hogy elég nagy az eltérés.
Első ügyfélszolgálatos miután megtudta hogy euróval fizettem, akkor mosolyogva válaszolta, hogy az árfolyamkülönbségből adódik. Mondtam az Erste oldalán lévő árfolyam - eladásit nézve - a hétfői és a mai között 3 Ft. eltérés van. Ez szorozva 900-al, valahogy nem adja a majd 11eFt.-ot.
Válasz: ööö kapcsol egy devizás kollégát.Devizás kolléga: Nem az Erste árfolyamot kell nézni, hanem az Erste Virtuáis kártya mögött lévő Visa árfolyamát. Mondom ott is ~3Ft. az eltérés.
Igazán itt megakadt a történet. Nem tudtak választ adni.
Most írásban benyújtom a kérdéseimet.
Nekem úgy jött ki a matek, hogy a zárolás a saját árfolyamukon történt, a terhelés meg a Visa árfolyamával. Persze eladásival számolva. De ezt nem találtam leírva, csak én keresgéltem a választ és erre jutottam.
Hogy így van-e? Passz.Akkor most lehet jobban járok ha hagyom hogy a forintszámláról a PP váltási árfolyam legyen használva?
A vasárnapi sztorihoz: Jött utána a figyelmeztetés, hogy akivel felvettem a kapcsolatot, az csaló. stb....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED monitor topic
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest