Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
taranis
üzenetére
Szerintem direkt blokkolják a TW hozzáadást. Persze ha supportot keresed akkor megoldják, de milyen meglepő hogy support nélkül pont az nem megy soha...
Céges Paypal számlához ugye jól sejtem, hogy esélytelen EUR számlát hozzáadni?
(Ugyebár csak forintot/dollárt enged)Brutális a 9% körüli jutalék amivel paypal levesz az eladásaim után, de sajnos be kell nyelni, mert PP nélkül meg vevőket bukok. (még a 6% is fájt, de így hogy még 3%-ot rátettek a kiutalásra is...)
Legszívesebben ráterhelném a vevőkre a plusz költséget, de ilyet nem lehet shopifyban beállítani, másik webshop motorral meg megint ott tartanék, hogy az eladások csökkennek.
(ott a simplepay mellette, de a külföldi vevők alig használják és a vásárlóim 98%-a külföldi)De van pl egy nyitott ügyem november közepe óta. Vevő azt mondta nem kapta meg a csomagot, postától van igazolásom, hogy átvette. Paypal állítólag a vevő bankjára vár, mert onnan indult a chargeback. Mindenesetre a merchant fee november közepe óta nem jár nekem, mert van nyitott ügyem. A pénzt tőlem már elvették, maximum visszakaphatom, az ügy a vevő felé rég megoldva, mellette másik sokezer tranzakció lement gond nélkül, de az le van szarva. 3 hónapja én vagyok büntetve, mintha én tehetnék róla bármilyen formában, hogy ez most nyitva van. Undorító cég a PP.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/