Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Bella80_ #42624 üzenetére

Ha telefont akarsz venni akkor mindenképp jobb lenne a PayPal-on keresztüli fizetés.
    Azt megnézted ha nem a PayPal gyors fizetést választod, hanem a másik gombot választod és úgy lépésenként viszed végig a fizetési folyamatot?

Vagy fordítva.
    Nem egészen értem hogy miért a PayPal-nál keresed a hibát, szerintem a linkelt hozzászólásban egyértelműen látszik hogy a CIB-nél akad meg a dolog. De tévedhetek, bár nekem nem volt ezzel gondom.
    Ők azt írják hogy egyszer kell ezt az erős hitelesítést megcsinálni aztán működik. Jelezheted a PayPal-nak, de szerintem nem tudnak rá megoldást, hiszen nem náluk van gond.
    A félreértések elkerülése miatt sem Banggood-ra, sem a PayPal-ra nem vonatkozik a PSD2 erős hitelesítési témája, PayPal nem online kereskedő, a Banggod meg nem EU-s kereskedő.
    A banki rendszereknek kivételként kellene kezelni az én elképzelésem szerint, ráadásul az erős hitelesítés nélkül is erős volt a hitelesítés eddig is, mert a PSD2-ben előírt két védelmi módszer meghatározása eddig is teljesült amikor fizettünk.

Új hozzászólás Aktív témák