Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Üdv mindenkinek!
Volna itt némi problémám: van egy Erste virtuális bankkártya, amit regisztráltam PayPal-on. Elvileg van is rajt némi pénz, megemeltem az 1Ft-os limitet TeleBankon keresztül, ahogy kell. Ennek ellenére, amikor az azonosításra kerülne sor (megerősítésre, a 400 Ft-os levonással), akkor azt mondja, hogy nem tudja érvényesíteni ezt a kártyát, noha minden adatot jól adtam meg.
Mérgemben megadtam a valódi (nem Virtual) VISA Electron bankszámlaszámot is, mondanom sem kell, hogy elsőre, csont nélkül elfogadta. Úgy látom fizetni most nem fogok vele, mert elsőre kell neki 2-3 nap (mint kiderült), de a 400 Ft-ot - 402-t, hogy pontos legyek -, már zárolta is a számlán, tehát működni látszik a dolog.
Szóval úgy tűnik, hogy tudok majd így fizetni, de éppen azért rendeltem a Virtual-t, hogy azt használjam ilyesmire, szóval ezzel a felállással csak félig vagyok kisegítve.
Ötletek, hogy mi lehet a baj? Tapasztalt már valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/