Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Intruder2k5 #39968 üzenetére

Természetesen az új kártyának aktívnak kell lenni és lenni kell rajtt a szokásos legalább 800 Ft-nak, nekeml márciusban járt le, mivel nem változott a száma csak az idő és a cvv kód azokat beírva feltöltött állapotban csak frissítettem.
    Valójában lépj be a bankban és adj rá legalább 24 órát és pénzt mert amt az Erste ír az nem igaz. Nekem egy időpontban mindkét kártyát aktívnak mutatta pedig az lehetetlen.

Most még annyi gond lehet, -ma már sajnálatos módon leordítottam az ügyfélszolgálatost- miután a 36. percben vették fel, hogy a náluk mától érvényes 15000 Ft-os érintős fizetés aktiválása miatt a VIsa kártyákkal mókolni kell, mert ők nem voltak képesek beállítani ezt az összeghatárt, kell egy pin kódos valamit csinálni hogy működjön, amit a VISA és más bankok már március 25-től biztosítanak, így lehet hogy a kártyarendszer is hibás.
    Azt volt gondom egyébként hogy nem vonták le a törlesztőrészletet és csak azért -hiába nyilatkoztam 03.23-án- mert nem jó a rendszerük és javítják. Persze ezt sehol nem írták ki.

Új hozzászólás Aktív témák