Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz bostone #38592 üzenetére

Mindkettőhöz van topik, a használatuk nem problémásabb a PayPal-on, de bővebb tapasztalat a kártya használatról a topikokban
    Revolut topik linkje.

A Curve topik linkje.

Ha a neveden van a kártya hozzáadhatod, ez azért lényeges mert néha kérik ezt is igazolni. Amiket hallottam az hogy néha a fizetés és refund körül vannak problémák, Revolut esetén a refund néha hosszabb idő mint egy normál banki kártyás fizetés esetén.
    Az kell megnézned hogy a bankod kártyás deviza árfolyama (általában a deviza eladási) mennyivel kedvezőtlenebb, mint a másik kettő kártyáé.
    Az hogy bankodnál mennyibe kerül a netkártya és megújítása és ha kevesebbre jön ki hogy Revolut kártyával fizess, akkor azt használd, a banknál meg mond le a netkártyát, mert felesleges fenntartani, főleg ha nem ingyenes.
    Azt én nem tudom hogy Revolut vagy Curve kártya esetén hogyan működik ez az új bank jóváhagyosdi dolog, az is befolyásolhat vásárlást.
    Viszont a bankszámláik nem adhatóak hozzá a PayPal-hoz, tehát arra pénzt nem tudsz kiküldeni az egyenlegedről. Ahhoz a jelenlegi magyar bankod pénzforgalmi számlája használatos.

Új hozzászólás Aktív témák