Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• croli

aktív tag

válasz V/ #37723 üzenetére

Közben történt előrelépés.
    1 hetes törődés után (minden áldott nap reggel és este is írtam nekik) hajlandóak voltak válaszolni viszont azt továbbra sem árultak el mi a ... volt a bajuk.

Kértek tőlem egy arcképes igazolványt hogy én tényleg az a személy vagyok aki a Paypal számlán valamint egy számlát valamiféle szolgáltatásról (én internetszámlát küldtem nekik) hogy igazoljam a lakcímen ami a Paypal számlán is van. Nem értem hogy erre a hivatalos hatósági lakcímigazolvány miért nem jó, de sebaj.

Megadtam nekik mindkettőt és ma jött is az e-mail hogy minden rendben a pénzem kiutalhatom a számlámra viszont a fiókot nem fogják feloldani SOHA hanem csináljak egy újat másik e-mail címmel. Viszont ahhoz hogy a rajta lévő számlaszámot el tudjam távolítani majd kérnek egy bankszámlakivonatot hogy igazoljom hogy az a számla is valóban az enyém. Már nem azért de ki a fenének akarnék ennyi pénzt kiutalni ha nem magamnak?! Na mindegy. Amint megjön a pénz küldöm nekik a kivonatot is hogy takarítsák ki és búcsúzhassunk egymástól.
    Még az is írták hogy a 180 nap elteltével se lehet majd soha kitörölni/bezárni a fiókot mert a törvények értelmében ez kell nekik. Erre már nem kérdeztem vissza hogy mi a rézfánfütyülős rézangyal van?

Szóval most itt tartok. A kiutalást elindítottam és a héten várható is hogy megérkezik hozzám a pénzem...
    Viszont ehhez kellett az hogy írogassam nekik hogy mégis milyen jogon tartják vissza az ÉN pénzem valamint ha nem hajlandóak 30 napon belül feloldani és mivel az EU-n belül szolgáltatnak (nem érdekelnek az amerikai törvények nem ott élek) ezért lehet szóvá teszem az EU-nál jogi lépésben.
    Nem tudom hogy ez most meghatotta-e őket (kétlem), de amilyen koholt kamu perek folynak itt a "tisztességes" valódi pénzzel nem, csak adatokkal játszó cégek ellen is.

Új hozzászólás Aktív témák