Hirdetés
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
croli
aktív tag
Közben történt előrelépés.
1 hetes törődés után (minden áldott nap reggel és este is írtam nekik) hajlandóak voltak válaszolni viszont azt továbbra sem árultak el mi a ... volt a bajuk.Kértek tőlem egy arcképes igazolványt hogy én tényleg az a személy vagyok aki a Paypal számlán valamint egy számlát valamiféle szolgáltatásról (én internetszámlát küldtem nekik) hogy igazoljam a lakcímen ami a Paypal számlán is van. Nem értem hogy erre a hivatalos hatósági lakcímigazolvány miért nem jó, de sebaj.
Megadtam nekik mindkettőt és ma jött is az e-mail hogy minden rendben a pénzem kiutalhatom a számlámra viszont a fiókot nem fogják feloldani SOHA hanem csináljak egy újat másik e-mail címmel. Viszont ahhoz hogy a rajta lévő számlaszámot el tudjam távolítani majd kérnek egy bankszámlakivonatot hogy igazoljom hogy az a számla is valóban az enyém. Már nem azért de ki a fenének akarnék ennyi pénzt kiutalni ha nem magamnak?! Na mindegy. Amint megjön a pénz küldöm nekik a kivonatot is hogy takarítsák ki és búcsúzhassunk egymástól.
Még az is írták hogy a 180 nap elteltével se lehet majd soha kitörölni/bezárni a fiókot mert a törvények értelmében ez kell nekik. Erre már nem kérdeztem vissza hogy mi a rézfánfütyülős rézangyal van?Szóval most itt tartok. A kiutalást elindítottam és a héten várható is hogy megérkezik hozzám a pénzem...
Viszont ehhez kellett az hogy írogassam nekik hogy mégis milyen jogon tartják vissza az ÉN pénzem valamint ha nem hajlandóak 30 napon belül feloldani és mivel az EU-n belül szolgáltatnak (nem érdekelnek az amerikai törvények nem ott élek) ezért lehet szóvá teszem az EU-nál jogi lépésben.
Nem tudom hogy ez most meghatotta-e őket (kétlem), de amilyen koholt kamu perek folynak itt a "tisztességes" valódi pénzzel nem, csak adatokkal játszó cégek ellen is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest