- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Sziasztok!
Vettem(vennék) egy bringa alkarészt ami UK-ben van (pinkbike) egy angliai címre kértem egy barátomhoz. Az eladó felajánlotta hogy szívesen megteszi. A paypal on nem tudtam beállítani angliai címet, mivel nem fogadja el a UK postcode ot mivel magyar az account -om. Így átküldtem neki gift-ként és mellé elküldtem privátban a pinkbike-on a címet.
Már becsomagolta fel akarta adni mikor kapott egy üzenetet a PP-tól hogy mivel eladásként kapott giftben pénzt küldje vissza a vásárlónak vagy zárják az account-ját. Erre ő visszaküldte a zsetont, és azt írta hogy adjam meg az angliai címet a paypal-on amit én nyilván nem tudok, és küldjem el neki a goodies-ként a pénzt akkor békén hagyja a PP.
Arra ad lehetőséget a PP hogy goodies-ként küldjem el neki a pénzt, de amikor a címet ki kell választani van olyan opció hogy nem adok meg címet.
Esetleg ez járható út?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/