Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz bot1978 #36900 üzenetére

Nem értem félre, ezt írtad: Nem, ez elsejével már tényleg lejárt. és ismerem a virtuális kártyákat, én is azt használok évek óta.

Abba most nem igazán szándékozom bele menni hogy miként működik a bankkártya csere, frissítés a te bankodnál., de még a semmi információm nem volt a kártyáról és már 2020-ra állította a bank, nálam küld e bank egy plasztik lapot és a kísérő levélben írja hogy aktiváljam a Netbankban ha használni szeretném. Úgy tudom hogy az OTP kártyáit, kártyaszámait is kell aktiválni.

De gondold végig.
    Van egy 1-es XXXX-XXXX-XXXX-XXXX számú 04/19 és CCC kódú kártyád (ezek az adatok tartoznak egybe) ezzel fizethetsz május 31-ig.
    Az OTP frissíti a kiírást úgy május közepén, de némi változással.
    Lesz egy 2-es XXXX-XXXX-XXXX-XXXX számú 04/22 és BBB kódú kártyád, ezzel fizethetsz az aktiválástól, de mondjuk 05.01-től 2022.04.30-ig.
    A banki rendszer nem tud csak egy kártyát kezelni, amikor aktiválod a 2-est, akkor az 1-es letiltásra kerül (lejárttá válik) és az újjal fizetsz. Ez esetben igaz a PayPal kiírása, mert ez tevékenységed még 04.30 előtt lejárttá tette ezt a kártyát
    Azokon a helyeken ahol kérik a CVC, CSC kódot, ott neked az új BBB értéket kell ezután megadnod.

Új hozzászólás Aktív témák