Új hozzászólás Aktív témák

• totyak

aktív tag

válasz V/ #30985 üzenetére

Köszönöm. Tehát vagy az marad, hogy a jelenlegi PP-ra kérem és a szülők számlájára küldöm vissza a pénzt, vagy kénytelen vagyok új PP fiókot regisztrálni saját név alatt. Ha újat regisztrálok, akkor egyelőre nem kell túlbonyolítanom a dolgot, gondolom csak a név egyezzen, meg valós adatokat adjak, ráérek később kitalálni a kiutalás menetét (nem értettem sajnos tökéletesen a leírást)?

És az eladót nem védi semmi? Elvileg, ha én elküldök valamit és azt a címzett megkapja, valami visszaigazolást csak ad nekem róla a posta (ajánlott-elsőbbségi-tértivevényes postázást tervezek), nem tudja letagadni, hogy nem érkezett meg. De ha vannak ilyen trükkök, akkor mi a biztonságos módja az utalásnak? Mindenki PP-t használ és preferál.

Egyébként utalás után az én PP számlámon mennyi idő múlva jelenik meg az összeg és mennyi idő múlva küldhetem ki számlára? Gondolom a vásárlói védelem miatt, ha meg is jön azonnal az összeg, nem férhetek hozzá bizonyos ideig, sem elkölteni, sem utalni nem tudom.

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák