- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Köszönöm. Tehát vagy az marad, hogy a jelenlegi PP-ra kérem és a szülők számlájára küldöm vissza a pénzt, vagy kénytelen vagyok új PP fiókot regisztrálni saját név alatt. Ha újat regisztrálok, akkor egyelőre nem kell túlbonyolítanom a dolgot, gondolom csak a név egyezzen, meg valós adatokat adjak, ráérek később kitalálni a kiutalás menetét (nem értettem sajnos tökéletesen a leírást)?
És az eladót nem védi semmi? Elvileg, ha én elküldök valamit és azt a címzett megkapja, valami visszaigazolást csak ad nekem róla a posta (ajánlott-elsőbbségi-tértivevényes postázást tervezek), nem tudja letagadni, hogy nem érkezett meg. De ha vannak ilyen trükkök, akkor mi a biztonságos módja az utalásnak? Mindenki PP-t használ és preferál.
Egyébként utalás után az én PP számlámon mennyi idő múlva jelenik meg az összeg és mennyi idő múlva küldhetem ki számlára? Gondolom a vásárlói védelem miatt, ha meg is jön azonnal az összeg, nem férhetek hozzá bizonyos ideig, sem elkölteni, sem utalni nem tudom.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest