Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz szazbolha #30212 üzenetére

Sajnálatos hogy a banki ügyintéző csak hülyeségeket mond és nincs tisztában a saját bankjának a szolgáltatásaival. Mint írtam, a Sberbank egyszerűsített, direkt PayPal adatos bankon belüli utalását használtad az ő banki rendszerükben.
    A PayPal ha "hibázik" akkor nem egy felhasználónál jelentkeznek a hiba tünetei általában. Némely bank elektronikus szolgáltatásai néha belassulnak és inkább ez ojkozhat problémát, pl. nem igazolja vissza időben a kártyás fizetés során az első azonosító kérést és ezért a kártya rendszer védelmi mechanizmusa is elkezdenek dolgozni.
    Egy PayPal-on keresztül történő kártya fizetés több "személyes", vásárlási hely, PayPal, kártyatársaság, a kártyát és a pénzt kezelő bank és ezek összeköttetése, ennek az 5 rendszernek kell fizetés pillanatában normálisan együttműködni. Néhe előfordul, hogy nem sikerül.

A Trustly egy svéd bank. Jobban megbízom bennük , mint a S..bankban. Nem robotos téma.
    Ezekkel a bankokkal van szerződésük a PayPal egyenleg feltöltésre: UniCredit Bank, Budapest Bank, Erste Bank, Sberbank, MKB Bank, OTP Bank, Raiffeisen. Maradjunk annyiban ha ezek megbiznak bennük, akkor én miért ne?

Mivel magyar PayPal fiókom van, forint az alapértelmezett, a kártya van hozzáadva, az fizet a megfelelő devizában.
    Ha van az adott deviza PayPal egyenlegen pénz és el akarom költeni, akkor szoktam arra átváltani az elsődlegességet.

Ha letiltottad a kártyát azt a PayPal fiókból távolítsd el. He lenne még függőben olyan vásárlás és várható hogy refund is lehet a vége, akkor legfeljebb annak megérkezéséig várj. De a legtöbb bank -a tiednek is képesnek kell lenni rá- megtalál a PayPal refund-al, ha a kártyát eltávolítod a PP fiókból.
    Engem ugyis megtalált a pénz, hogy nem csak a kártya, de még a bankszámla is megszünt annál banknál.

Új hozzászólás Aktív témák