Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsuri89

őstag

Sziasztok!

Pár napja ki akartam utalni a bankkártyámra pénzt a PayPal-ról (még előtte sose csináltma ilyet), aztán valahogy sikerült addig elnyomogatni a dolgokat, mint kiderült utólag, hogy újra hozzá akartam adni azt a bankkártyámat, ami alapból be volt állítva az profilomhoz. Fantaszikusan tiltotta a kártyám a PayPal, ezáltal semmit nem tudok venni jelenleg Ebay-ről például.
    Belemegy a bankkártya hozzáadás menüpontba, majd kitöltök minden adatot, akkor jön a hibaüzenet és ha tovább lépek a következő oldalra, akkor jön az a bizonyos kérés, hogy személyit meg bankszámlakivonat másolatot küldjek el nekik. Ezeket el is küldtem 3 napja, de még semmi reakció nem történt, még egy visszaigazoló email se, hogy írtam nekik és nyitottam egy ügyszámot vagy bármi... (ha jól rémlik 7-10 munkanapot írnak amúgy).

Ti biztos találkoztatok már ilyen problémával és az a kérdésem, hogy miként lehetne meggyorsítani az ügyet? Alapból tuti engedélyezik majd idővel a kártyámat újra vagy más úton kell elérnem, hogy megint használatba vehessem?

Köszi a segítséget nektek! :R

Új hozzászólás Aktív témák