Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Egy kis élménybeszámoló....

Megoldódott a problémánk.
Párom itthoni oldalon vásárolt és ezt paypal tette. Nem volt még fiókja, így regelt.
Csak gyanítani tudom, hogy itt történt valami. Vásárlással egybekötött regisztráció.
2 nappal később email-ek közt látja, hogy vett pp-on keresztül spanyol vonatjegyet, névre szólóan, aznapra.
Pénzt a bankszámlán le is lett zárolva.
Ijedtség megvolt.PP oldalán az unauthorized transaction menüben problémát leírtuk, tranzakció számmal együtt, ahogy ott ezt kell. Ezen felül a message küldésnél is megírtuk a bánatunkat.
Fel lett töltve az email, amit az 'eladótól' kaptunk, megadtuk a weboldalukat is.
Ezen felül bankkal kapcsolat felvétel. Bankkártya letiltás, banki kivizsgálás indul.Bank részéről kiderült, hogy hiába a vizsgálat és mi továbbra se tudjuk az összeget felszabadítani, viszont a drága eladó (valami spanyolul beszélő oldal) bármikor leveheti a zsét, eljárás, vizsgálat ide vagy oda....
A pp mindkét jelzésünkre reagált. Az unauth... trans... témát egyből elutasította, míg az üzenet küldésre írták, hogy van valami amorf dolog a ventilátorban, szóval találtak valamit.
Ezzel párhuzamosan limitálva lett a pp fiók használata.Idegesítő levelezés indult. Kaptuk a 'klikkel ide-oda, menj ide oda' leveleket, de semmi érdemi. Amiket megjelöltek menük sehol nem voltak az oldalon.
Adatkérés közt ott volt a számlaegyenleg is. Először nem értettük , de kaptak egyet
Semmilyen előrelépés, pénzt közben le is vették...Én kiakadtam, párom meg már feladta. Bogarásztam a neten és eljutottam a pp facebook oldalára is. Tettem egy próbát és ott is megírtam a bánatunkat. Elég gyorsan válaszoltak. Azt is leírtam mennyire valószerűtlen ez a vásárlás részünkről. Srác visszaírt, hogy már elő is terjeszti a főnökeinek az ügyet.
Sok jót nem reméltem, max levelet, hogy klikkelj ide oda nem létező menükben a béna oldalukon.
Meglepetésre jött levél hogy ok, utalni fogják az összeget.... Banknál még érdeklődtünk letiltott kártya esetén van-e valami buktató.
Lényeg, hogy visszakaptuk a zsetont.
Meg is érkezett bankszámlára.
Azt nem tudom, hogy a facebook oldalukon ennyire hatékony az ügyfélszolgálat, vagy már tele volt a hócipőjük velünk, de megoldódott az ügy.Köszönöm V/ segítségét, és a tényleg hatékony összefoglaló írójának is!
Csak egy példa: a pp oldalán leírtak szerint az életben nem állítottam volna be az sms bejelentkezést, összefoglaló alapján - baromi érdekes módon - sikerült. Ilyen, képekkel illusztrált pontos leírást kéne pp-nak is készíteni, vagy az itteni összefoglalót adoptálniuk magyar nyelvű help-ként....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/