- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Hogy miért, nem tudom. Egy gyagyással levelezünk, valszeg azért....
Igen az általad bemutatott oldalt és menüpontokat (összefoglaló 9-es pont) megtaláltuk és ezen jeleztük a bajunkat.
Ezután indult a levelezés.
Kaptuk először az elutasítást, majd a másik levélben a "van itt valami, ami nem stimmel" levelet.Aztán küldözgették ezeket a lépéseket, amiről senki em tud semmit, mert nincs ilyen menü.
Ettől teljesen kiakadok, hogy ellenőrzik ők egyáltalán mit írnak?? A hülye operátoruk kipróbálta valaha, hogy amit ír az létezik??Tegnap este megírtam nekik, h mutassák már meg hol érhetem el az általuk leírtakat.
Párom ma mutatja, hogy kilométer hosszú levelet kaptunk, de megint nem látszódnak azok az opciók.
A Te hsz-edben -amire most írom a választ - szereplő oldalon kommunikálunk a pp-al, mert a levelező rendszerben nem lehet nekik válaszolni. Ezzel nincs is bajom, biztos ezt jobban nyomon tudják követni.
Az viszont nem fér a fejembe, hogy ha már ők is látják, hogy valami nem stimmel, akkor
- miért nem intézkednek és törlik a picsába a tranzakciót, hogy a zárolás lekerüljön a zsetonról?
- mi a faxnak küldenek kilométer hosszú levelet nem létező menüpontokról?Baromi jó ez a pp, csak ne legyen problémája az embernek. Ha van, akkor rémálom.
Én jellemzően csak ebay-en vásárolok pp-al (az én accountommal) és ott ha volt gondom (szerencsére account lopás még nem) és az eladóval nem tudtam zöld ágra vergődni, akkor az ebay vevő védelme működött. Nem kellett ilyen köröket futni.
Nos, még egyszer az általad bemutatott módon (összefoglaló 9-es pont) végigmegyünk ezen a történeten. Ne mondhassa senki, hogy nem próbáltuk meg. Ha nem sikerül, és annak ellenére, hogy a pp látja a problémát, de nem tesz semmit, akkor elküldjük őket a bús picsába. Nekünk erre nincs energiánk.
Az én accountom megmarad (páromét meg töröljük, ha a levelem nyomán nem teszi meg a pp maga).
Az általatok említett sms védelmet beállítom (ha megtalálom azon a szar oldalon). Törölni nem fogom, mert ebay-en használatban lesz.Majd abban reménykedünk, hogy nem nyúlják le a zsét és feloldódik magától, és elfelejthetjük ezt a hülye csiki-csukit, ami az agyunkra megy.
Köszönöm a segítséget és a türelmet!

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- LEGO klub
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest