Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Bocsánat a kérdésekért, de ezek az első paypalos(ebayes) rendeléseim és nagyon amatőr vagyok. Rendeltem 2 olcsó terméket próbának.
Az elsőt e-mailes ajánlás alapján fizettem ki. Közbe rájöttem, hogy ennek a módszernek az a hátránya, hogy nem tudom pontozni az adásvételt, mivel nem látom ebayen az én cuccaim között. Kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne: ha bármi gond lesz a dologgal, így is lehet valahogy reklamálni? Befizettem a dolgot, eladó visszajelzett, hogy minden rendben postára adta a terméket. Paypal is visszajelzett, hogy kifizettem a terméket. Otp direktben mégis csak a zárolásnál látom az összeget. Eladó 2 hetet adott meg szállítási időnek. Pont 2 hetes a zárolási idő. Ez a reklamálási lehetőségek miatt van így? Szóval ha nem kapom meg a kívánt dolgot, akkor így van esélyem visszanyerni a pénzemet? Ha reklamálnom kéne akkor ilyen esetbe kihez lehet fordulni? Paypalhoz?
Másik terméket licitáláson nyertem...ezt már ebayen át fizettem be, így ott tudom is pontozni az adásvételt. Ha ez nem jön meg akkor kihez kell fordulnom? Ilyen esetben e-bay vagy paypal az illetékes?Remélem érthető a problémám. Persze reménykedek, hogy minden megjön(99% és több ezer adásvétel felettitől rendeltem őket), de azért szeretném tudni előre, hogy milyenek ilyenkor az esélyeim.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Powerbank topik
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/