Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Sziasztok.
Sokszor rendeltem már az e-bayen paypallal, de így még nem jártam. Rányomtam egy tápegységre, a szokott módon fizetés, paypalra belépés, ahol írja is az összeget forintban. (ötszázvalahány forint) Pay now-t nyomok, tölt, majd visszajön az előző oldal, hogy nem tudja teljesíteni a fizetést, és az összeg már angol fontban van (1,300.00 font).
Most akkor fontban akarja levonni a számlámról az összeget, és azért nem sikerül neki? (egy otp-s webkártya van összekapcsolva a paypal fiókkal, eddig nem volt soha gond, volt valami változás a paypalon vagy az ebayen?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/