Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor
    őstag
    válasz sanzi89 üzenetére #18677

https://tracking.dpd.de/parcelstatus?query=05165003362912&locale=hu_HU&Tracking=Keres%C3%A9s

Ez már eszkalálva van!? Ha jól látom nem... így tudod a PayPal adtára adni, hogy valami nem kóser!

Amúgy ha jól látom - értelmezem... megadták a TN számot...
    Ilyenkor ha nincs még eszkalálva, akkor amit tudsz tenni, hogy eszkalálod, ha meg eszkalálva van, akkor várni... sajnos lassan örlődnek a paypal kerekei!

Amúgy én írnék egy e-mailt angolul a paypal felé, hogy xyz ügyem esetén a TN alapján, mivel EU-s csomag 1-2héten belül megkellett volna érkeznie... eltelt 3+hét és a futártól azt a tájékoztatást kaptam, hogy elveszett a csomag!

És ugyanezen e-mailt a webshop felé is elküldeni, hogy legyenek szívesek már ránézni a ügy aktájára...

Nekem most szintén egy ilyen ügyem van, amit korábban írtam, csak még nem volt lehetőségem intézni személyesen postán... ki-visszaposta... valós élő TN-el, melyen láható, hogy 1,5hónapja megérkezett az országba... Kína, de semmi további infó nincs róla! Így én is - én sem kaptam kártérítést, hanem a posta felé tudok reklamálni!

Itt is hasonló helyzet van... a feladó a futártól kérhet kártérítést (dpd esetén asszem 150E Ft-ig alapból biztosítva van a csomag)... míg te mint címzett a PayPaltól kell kapd meg a visszapénzt 136$
    Viszont mivel van élő TN... így ha figyelmetlen emberkét kapsz majd simán lezárják, hogy nincs itt semmi gond... úton a csomag!

(sajnos elég értetlenek dolgoznak főleg ilyen kínai webshopok esetén "kínai angollal" és jó 3-5 levélváltással lehet csak a tudtukra adni hogy mi is a pontos probléma... pl. most elveszett csomag)

Új hozzászólás Aktív témák