Új hozzászólás Aktív témák

• binor91
    csendes tag

Visszaolvastam jó pár hozzászólást, de pont ilyen fele-fele utalással kapcsolatosat nem találtam, így kérném a segítségeteket, hisz ekkora összeget még nem mozgattam külföldre.
    Ezt szeretném megvásárolni a lehető legkedvezőbb opcióban. (Vásárlóvédelem, kezelési-árfolyam költség minimalizálása.)

Forint alapú OTP Mastercardom van és ehhez kapcsolva egy forint alapú Paypal fiók.
    Paypalra kapni fogok 1000$-t Amerikából és ezt egészíteném ki OTP-ről, hogy meglegyen a hivatkozásban látott összeg.
    Egy ismerősöm már kétszer is rendelt innen, mindkétszer 20-30 ezres extra költség számolódott fel neki a Paypal miatt. Ezt jó lenne elkerülni, de nem tudom melyik opció a legjobb:

1; Paypal fizetésre nyomok, ahol automatikusan kiegyenlíti a fizetést OTP kártyámról.
    2; Paypalon kiegészítem az egyenlegemet OTP-ről és utána fizetek tisztán Paypalról.
    3; Paypalról kiutalom OTP-re az 1000$-t és OTP-ről Mastercarddal fizetem ki a gépet.
    4; Webkártyát közbeiktatom esetleg? (Nem tudom mi az előnye és mivel jár.)

(Ha jól sejtem az 1000$-ból fog levonni a Paypal néhány százalékot, ezt már lélekben belekalkuláltam természetesen.)

Nagyon köszönöm előre is! :) :R

Új hozzászólás Aktív témák