Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
axioma
üzenetére
A feltételezés jogos, nekem is ez volt az első gondolatom reggel, hogy mi a fenét felejthettem el... de elfelejtettem, hogy létezik ilyen menüpont.
Most megnéztem amit havri1 írt, hogy mely cégnek adtam engedélyt automatikusan időszakosan pénzt levonni.És ott van!
Dynamic Network Services Inc. May 11, 2014 -$30.00 USD InactiveTehát azt elfelejtettem, hogy már vásároltam náluk (egy jóbarátom vett rajtam keresztül az otthoni NAS-ához innen címet) de előre gondolkodván át is állítottam anno inaktívra és el is felejtettem, egyszeri vásárlás volt. És itt az 'inactive'-on van a hangsúly, hogy akkor most miért is vont le tőlem? A barátom accountjában is be kellett volna állítani a DYN.com-on, hogy ne újítsa meg időszakosan?
Mindamellett, hogy most úgy tűnik bebizonyosodott, hogy nem lopták el a a paypal accomat (ez megnyugtatott), újfent rá kell jönnöm, hogy hülyülök az évek múlásával és elfelejtek dolgokat

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/