Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalyy
tag
Igen, engem hívtak ma
kicsit nehezen érthető volt és mivel nem készűltem rá nem igazán tudtam mit mondjak így elsőre. Kaptam is egy üzenetet hasonlót, mint neked nekem is ilyesmit írtak, hogy ha elérem a limitet akkor első prioritású acc lesz ami annyit jelent, hogy 1 hónap helyett csak pár napot kell várni elvileg. Nekem sajnos a proof of address nem volt jó... pedig két dokumentumot is küldtem arra egy online bankszámlakivonatot + bankkártyának a postázását nem tudom miért nem jó ez. De úgy néz ki kell egy papír kivonatot kérjek. Azért sok baj van vele és mivel elsőre nem fogadták el mire beküldöm plusz megnézik nekem még biztos lesz jó pár nap hanem 1 hét 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kicsit nehezen érthető volt és mivel nem készűltem rá nem igazán tudtam mit mondjak így elsőre. Kaptam is egy üzenetet hasonlót, mint neked nekem is ilyesmit írtak, hogy ha elérem a limitet akkor első prioritású acc lesz ami annyit jelent, hogy 1 hónap helyett csak pár napot kell várni elvileg. Nekem sajnos a proof of address nem volt jó... pedig két dokumentumot is küldtem arra egy online bankszámlakivonatot + bankkártyának a postázását nem tudom miért nem jó ez. De úgy néz ki kell egy papír kivonatot kérjek. Azért sok baj van vele és mivel elsőre nem fogadták el mire beküldöm plusz megnézik nekem még biztos lesz jó pár nap hanem 1 hét 
V/