Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Belba

őstag

"... 1. az esetleges sikertelen regisztrációval az érintett nem veszített semmit, legfeljebb azt, hogy másik kártyát kellett volna igényelnie
    2. Nem voltam benne biztos, hogy a Budapest Bank Visa Electronjait elfogadják-e a neten. A bankkartya.hu szerint igen, de nem akartam hülyeséget írni. A pudding próbája az evés..."

MIBŐL ÁLL megírni a szerencsétlen usernek, hogy : - Bocsi, ezt nem tudom!
    Nem szégyen! Viszont a másiknak ezzel egy csomó kellemetlenséget okozol.
    Utánajárás, idő, pénz, égés, hogy múlt héten EZT kértem, most meg egy MÁSIKAT...
    Neked ez semmit nem számít?!... Lelkiismeretről hallottál már?
    OK! Igazad van! Ha nem ízlik a puding, akkor kidobom a szemétbe...
    Ha meg nem lesz jó a bankkártya, a hátam mögé dobom és veszem elő a másikat? :DDD

"... Aki tanácstalan vagy képtelen megérteni, hogy miről szólnak az angol nyelvű utasítások az ne kezdjen paypal regisztrációba vagy kérjen meg mást a paypalon keresztüli vásárlásra, ha van rá lehetősége..."

KÖSZÖNÖM! Ez mindent elmond rólad!... :C
    Már csak azt nem értem, hogy ha neked ENNYIRE nem számít, hogy másoknak nehézségeket okoz a regisztráció és a használat, akkor miért pont azzal kötözködsz, aki veszi a fáradságot és részletes leírással próbálja azokat segíteni, akik nem értik az angol szakszavakat, fogalmuk sincs hova mit írjanak és mire figyeljenek?

"... Nézd, én is voltam kezdő, nekem az ég világon senki nem magyarázta, hogy mit hogy kell. Egyszerűen követtem a leírtakat. Szerintem elég egyértelmű..."

Nekem sem okozott problémát sem a regisztráció, sem a bankkártyák ill. bankszámlák hozzáadása...
    Sőt, az sem, hogy az egyik webshopunkban feltegyem a PayPal fizetési módot.
    Mégis, amikor beleolvastam ebbe a topicba, sorra azt látom, hogy sokan nem tudják milyen kártyát kellene a PayPal-hoz szerezniük, mennyi pénzt tegyenek a számlájukra regisztráció előtt, sőt némelyek azzal sincsenek tisztában, hogy a Lastname a Vezetéknevet jelenti az űrlapon...
    Van, aki többezer Ft-ot vesztett egy rossz beírással!!!
    Erre TE azt mondod : aki hülye, az dögöljön meg!
    ÉN meg szeretnék nekik segíteni, mert SZERINTEM semmiből nem áll beszúrni egy magyarázó ábrát vagy néhány szóban leírni, mit hogyan csináljanak.
    Utána már ők is tudni fogják. :K

"... Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tájékozódjon és mint tudjuk az információ érték..."

Ez a topic pont arra való, hogy aki tanácstalan PayPal ügyekben, az idejön és szeretne tanácsokat kapni a tapasztaltabbaktól.
    Nem olyan tanácsokra persze, hogy "próbáld ki, aztán meglátod".
    Itt a Fórumon az önzetlen, ingyenes tanácsadásnak van helye, ha te a segítségedet pénzért árulod, arra nyiss egy Vállalkozást és máshol hirdesd a szolgáltatásaidat.
    (Lehet, hogy megzavartam a "köreidet"?)

"... Ha te ennyit csesztetésnek veszel, akkor veled elég nehéz lehet dűlőre jutni bármiben is..."

Reggel 10 óra óta egyfolytában a beírásaimmal foglalkozol : mondatonként, szavanként próbálsz mindenbe belekötni...
    Este 9-re végre eljutottál odáig, hogy elismered : ja, 2 éve még ÚGY volt, arról nem tehetsz, hogy a PayPal rendszere 2 év alatt változott. :P
    Velem nagyon könnyű dűlőre jutni, ha a másik félnek igaza van!
    Az viszont sosem fog velem dűlőre jutni, aki pusztán kötözködik és látom, hogy a szavai mögött csak üres buborékok pukkannak el sorra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Azért válaszoltam mégis, hadd pukkanjon szét az utolsó kis buborékod is, amit utolsó próbálkoznak még erőtlenűl fellőttél! :DD :))

Új hozzászólás Aktív témák