Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
INFINITYzz
üzenetére
Szabó János Péter esetében, ékezetekkel:
János Péter Szabó
Ahol értelemszerűen a Szabó a Last Name.
Számlaszámmal én azért nem szórakoztam, mert először is a saját bankszámlámról utaltam a PayPal-re, ami a feladó számlát automatikusan rögzítette. Kétségek esetén az is egy módszer, hogy először lehet küldeni valamilyen összeget, utána vissza.
A belföldi utalásnak (mivel az Unicredit részére megy) van egy díja, ami bankfüggő, de nem nagy összeg, visszafelé ingyenes.
OTP számlánál nem mindegy, hogy webkártyáról küld valaki, mert az egy alszámla, a PayPal viszont csak a főszámlára tud pénzt küldeni. De nem vagyok OTP ügyfél, így csak azt írom, amit valahol olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/