Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni, mennyi idő alatt jön meg a refund?
Mármint a paypal a javamra döntött egy vitában, a refundnál completedet ír, de a társított bankszámlámon ahonnan ezt az összeget vásárláskor leemelték, nem jelent meg a pénz, és a paypal számlán sem. Nem virtuális számláról van szó, rendes főszámla. -
hamti2
csendes tag
Sziasztok
Hol tudom kifizetni a "truck number optionális " 2 dollárját ?
http://kepfeltoltes.hu/view/140120/5588687166_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz Frenky89 #12043 üzenetére
Tapasztalatból nem tudok beszélni, de az ilyen webkártyáknak jellemzően "technikai" számlaszáma szokott lenni, ami nem teljes értékű.
Kivétet a folyószámlára kérjél, refundnál meg a rendszer majd megoldja.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-
vatafakk
aktív tag
szevasztok, ebayen rendeltem már csomó mindent paypalon keresztül, ebay ki is írja mindegyik terméknél, hogy shipped, azonban paypalon kb a 20 tételből 1-nél nincsen shipped státusz, míg ebayen mindenhol postázva van elvileg.
van valakinek ilyen tapasztalata, hogy más a státus ebayen és paypalen? -
Assimilator
őstag
válasz Stanley-B. #12039 üzenetére
Ezer-hála és köszönet!
-
Stanley-B.
őstag
válasz Assimilator #12038 üzenetére
igaz.
-
Kernel
nagyúr
válasz Assimilator #12036 üzenetére
Edit / Remove lehetőség nekem is ott van, láthatóan nincs akadálya.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Assimilator #12034 üzenetére
eBay eladók jobban szeretik, vagy ragaszkodhat is hozzá, hogy csak a PayPal címre postáz.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Assimilator
őstag
Paypal regisztrációnál van annak később valamilyen jelentősége/szerepe, hogy valós címet vagy hamisat adok meg?
-
Kernel
nagyúr
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #12029 üzenetére
Annyit még hozzá, hogy billing adress-t kellett megadni és hiába raktam pipát a fizetési módnál a paypal mellé, nem ajánl fel semmi fizetéssel kapcsolatos dolgot. Akkor ezek szerint ez "utánvétes" vagy mi?
(#12030) Kernel: Ha a bankkártyás fizetést választom akkor megadom a számlaszámot stb és leszedik a pénzt aztán kész is?
Ezeket kéri bankkártyásnál: Card Type:*
Cardholder's name:*
Card Number:*
Expiration Date:*
Card ID Number:*[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Kernel
nagyúr
válasz BenHans #12029 üzenetére
Ha a PayPal fizetést választod, ahhoz előbb regisztrálni kell.
Ha a weboldalon bankkártyával is lehet fizetni, és az oldalt kellően megbízhatónak találod, akkor közvetlenül kártyával is fizethetsz, vagyis PayPal nélkül.
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
Van egy MKB karrier számlacsomagom. Nem használatm még soha paypal-t. Az lenne a kérdésem, hogy ha egy webstore-ban van lehetőség paypal fizetésre akkor mindenképp regisztrálnom kell a paypal-on?
Vagy ez hogy működik?
Köszi
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Kernel
nagyúr
válasz INFINITYzz #12026 üzenetére
Azt épp azért passzoltam másnak, mert én ezzel nem foglalkoztam.
-
INFINITYzz
tag
válasz Kernel #12025 üzenetére
Egy kérdés lemaradt, a másodikra kapott válasz meg nem igazán megfelelő
Szóval, ha a OTP a bank, mit írjak a "Bank name"-hoz, illetve a számlaszám (Account number) kötőjelekkel kell-e?
Idáig csak a kártyámat aktiváltam, amiről ugye levont 400HUF-ot, aztán jóváírta, de kártyára nem lehet utaltatni
-
Kernel
nagyúr
válasz INFINITYzz #12024 üzenetére
Szabó János Péter esetében, ékezetekkel:
János Péter Szabó
Ahol értelemszerűen a Szabó a Last Name.
Számlaszámmal én azért nem szórakoztam, mert először is a saját bankszámlámról utaltam a PayPal-re, ami a feladó számlát automatikusan rögzítette. Kétségek esetén az is egy módszer, hogy először lehet küldeni valamilyen összeget, utána vissza.
A belföldi utalásnak (mivel az Unicredit részére megy) van egy díja, ami bankfüggő, de nem nagy összeg, visszafelé ingyenes.
OTP számlánál nem mindegy, hogy webkártyáról küld valaki, mert az egy alszámla, a PayPal viszont csak a főszámlára tud pénzt küldeni. De nem vagyok OTP ügyfél, így csak azt írom, amit valahol olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
INFINITYzz
tag
Sziasztok, lenne néhány kérdésem, nagyon hálás lennék, ha válaszolnátok
Pénzt szeretnék kivenni
-PayPal-on hogyan adjam meg a nevem, ha van második keresztnevem is? Last Name-hez, és First Name-hez mit írjak?
-Ékezetet tartalmazzon?
-Ha OTP-s vagyok, mit adjak meg pontosan banknévnek?
-A számlaszámban benne legyenek a kötőjelek is?Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz Stanley-B. #12016 üzenetére
Köszi. Remélem jó helyre írtam nekik.
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Mostanában mi a helyzet az OTP-s webkártyákkal: olvastam, hogy verifikáció és a vásárlás zökkenőmentes, mintha a főkártya lenne a PP fiókhoz rendelve, de mi a helyzet a pénz "kivétellel" és a refund-okkal?
-
törölt tag
Sziasztok. Paypal-nál Claim szakaszban lehet még kommentet írni az elözőhöz? Van három nyitott ügyem ami claim-ban van(azonos cég mind a három)és sajna voltak még történések,szeretném leírni nekik.
-
Stanley-B.
őstag
válasz Ron Swanson #12007 üzenetére
nem random levél kell, amin raita van a címed, hanem közüzemi számla, telefonszámla/internet/tv.
és igen van rá lehetőség, hogy nem fognak visszaengedni, de szeirntem is hívd fel őket és kérdezz rá.
Meséld el udvariasan, hogy mi történt.
Én is fel szoktam hívni őket és elég jó a telefonos ügyfélszolgálat (ellentétben az emailessel, ami szerintem szar).[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
válasz imicip #11997 üzenetére
Amit linkelték az bizti kafa, de nekem ott megáll, hogy nincs a -> Set Available Funding Sources -> után semmi a használandó bankkártya adatai mellett!
otp maestro kártya van hozzáadva, és a hozzá tartozó számláról utaltam is nemrég a paypal-re amit meg is kaptam!
Szóval tetőtől talpig Verified vagyok!
De valami miatt még sem fain akkor... -
senior tag
-
Kernel
nagyúr
válasz Ron Swanson #12005 üzenetére
Nem tudom, de valahol mintha arról lett volna szó, hogy akit egyszer kitiltanak, jogtalan használat miatt, azt később sem engedik vissza.
Általában a telefonos ügyfélszolgálat mondja meg a biztosat, csak persze angolul.
-
senior tag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség.
2011-ben kezdtem el használni a PayPalt, akkor még csak 16 éves voltam. Virtuális cuccokat árultam (MMORPG gold, itemeket, accountok, stb.)
Elég sok pénzt kaptam rövid időn belül, és ezért limitelték az accountomat. Elküldtem nekik minden szükséges dolgot, hogy feloldják a limitet (személyi, bankszámlakivonat, stb.) és utána néhány napig jó volt, majd megint limitelve lettem, mert észrevették, hogy nem vagyok még 18 éves.Most már 19 vagyok, újra szeretném használni a PP-t. Csináltam már több accountot, de a regisztráció után pár perccel már limitelték is. Próbáltam feloldani a limitet: verifyztem a bankkártyát (a resolution centerben ez ki is van pipálva), viszont a photo ID-t meg a proof of address-t nem fogadják el, pedig elküldtem nekik a személyim mindkét oldalát, egy bankszámlakivonatot meg valami random levelet amin rajta van a címem.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit tegyek?
-
Kernel
nagyúr
válasz Kinnikinnick #11999 üzenetére
A PayPal fiókban János Szabó formátumban legyen, ami a bankszámlán Szabó János, és ennyi, így működik. A régi, mára elavult tanácsokkal nem kell törődni.
Postal code: négy számjegy
Country: Hungary (ezt automatikusan kitölti)Én azonos lakcímet adtam meg (vagyis bankszámlán is szereplő címet), noha a Top Up menüben például csak az azonos név feltételére hivatkoznak.
Egy fontos dolgot nem értek, ha lehet úgy is fizetni paypalon, hogy nincs regisztrációm akkor az nem jobb?
PayPal nélkül is tudsz bankkártyával fizetni az eBay felületén. PayPal nincs regisztráció nélkül, ez értelmezhetetlen.
Aktiváláshoz 400 forintot zárol a bankszámládon, ahol majd megjelenik a négyjegyű kód is. De hétvégén nem tudom, mennyire működik-ez. (Én az utaláshoz vagyok szokva, ami csak munkaidőben indul el.)
-
Kernel
nagyúr
válasz niggaz. #12000 üzenetére
A PayPal-re alapesetben csak a tulajdonos saját, azonos néven futó bankszámlájáról lehet utalni. Idegen utalás még helyes transfer ID-vel is szabálytalan, bizonytalan az érkezése, általában visszafordítják.
Transfer ID nélkül már-már vicc kategória, hogyan találna oda? Ha még a név sem egyezik, ráadásul.
Akkor talál oda, ha a küldő bankszámla már korábban a PayPal-fiókhoz lett társítva, olyankor viszont még eltérő / hibás Transfer ID-vel is csak oda megy, ahová társítva lett.
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Ha a számlámon pár száz forinttal kevesebb van, mint a küldeni szánt összeg (kb 800), akkor még engedi a tranzakciót? Hétfőn mindenképp befizetnék kp-t a számlámra.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest