Új hozzászólás Aktív témák

• .mf
    veterán

Sziasztok!

Kisebb gondom van a Paypallal, és az ügyfél"szolgálatuk" teszik rá megjavítani. Szeptember 26.-án jeleztem először, azóta sem javították.

Régóta (2007-8 körül óta) van Paypal accountom Mo-n, még mindig működik.
    Nemrég elkezdtem külföldi munkákat vállalni, angol bankkártyám van. Gondoltam megteszem azt alap paypalos kártyámnak, mivel pénz inkább már azon van. Csak hibaüzenetet kaptam, ekkor derült ki, hogy más ország bankkártyáját nem lehet hozzáadni.
    Nosza létrehoztam egy angol paypal accountot is, adnám hozzá a kártyát, erre megint hibát dob: nem lehet egy kártyát egynél több accounthoz rendelni. Igenám, de a magyarról visszadobta, ott nincs is a listában.

Írtam nekik emailt, egy hét múlva válaszoltak, hogy hívjam a supportot. Beszéltem az angol ügyfélszolgálattal: ott megtalálták a kártyát, azt mondták, hogy hívjam a nemzetközi ügyfélszolgálatot, mert csak ők tudják eltávolítani. Felhívtam a nemzetközi ügyfélszolgálatot: nincs a magyar accountomhoz kötve az angol kártya, minden jó, próbáljam a böngésző cache-t törölni, biztos az a baj (pedig mondtam, hogy próbáltam már másik gépen is 3 böngészővel (IE, FF, Chr), mindig ugyanaz a hibaüzenet).

Most már x email után egy hete elismerték (félig-meddig), hogy a hiba náluk van. De még mindig nem javították ki. Épp e hsz írása közben kaptam tőlük egy emailt, a legújabb tippjük az volt, hogy készíttessek új kártyát. Köszi. "Elnézést, hibás az abroncsuk. - Nagyon sajnáljuk, vegyen új autót."

Mielőtt valaki megkérdezné: nincs gondom a nyelvtudással, angol munkakörnyezetben, angol csapatokkal dolgozok pár éve. Nem támadtam le őket, minden alkalommal visszafogott, nyugodt voltam, töviről hegyire elmagyaráztam a dolgot (el is kellett, mert nem olvasták el az emailek előzményeit, írhattam mindig mindent le).

Most már kezdem unni. Teregessem ki őket valami fogyasztóvédelmi fórumon? Valami napilap ráharapna? Esetleg facebookjukra postoljam?

Új hozzászólás Aktív témák