- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
-
sith7
félisten
mondasz valamit ... úgy rémlik amikor közös lett a stash a standard meg a liga között, akkor resetelődtek a skill pontok a liga után ... lehet nem osztottam ki őket újra ...
Mennyi a mana regeneration/second értéked?
ez most fejből passz, dolgozom, este előtt nem tudom megnézni -
Har_melin
addikt
Még egy dolog: "Ők biztos elmagyarázzák neked, na ha nem is a legtitkosabb dolgokat."
Ebben a játékban nincsenek "legtitkosabb" dolgok. Titkosak sincsenek. Ha megvan a gear, a skill gemek és a passzív fa, akkor abból bárki ki tudja kombinálni, hogy mi hogyan működik, melyik darabnak mi a szerepe.
Aki rutinos, az ránézésre, aki kezdő, az rá kell szánja az időt és elolvasni az egyes darabok leírását. Lehet, hogy gondolkodnia is kell rajta, de nincsenek olyan titkok, amit csak a titokzatos, beavatott nagy mágusok tudnak, a földi halandó pedig magától nem érthet meg.
A többségnek valóban nincs pénze ilyen buildre (vagy nem is érdekli, nekem pl. pénzem lenne rá, de teljesen hidegen hagy), de ez nem azt jelenti, hogy ennek a buildnek valami olyan borzasztóan bonyolult mechanizmusa lenne, amit csak az érthet meg, aki játszik vele. Igazából ez egy meglehetősen faék egyszerűségű build, még különösebb szinergia-finessz sincs benne.
-
Har_melin
addikt
Részletes info: Headhunter
Nincs titkos, és beszélni is szabad, de ha lehet, a hülye teóriákhoz való ragaszkodást el kellene felejteni, ezt próbálják veled már sokadjára megértetni. Az öv a leölt rare monszták módosítóit (és nem a tulajdonságaikat, ahogy korábban írtad) adja át húsz másodpercre a játékosnak. Minél több rare monszta van, annál könnyebb ezeket stackelni és így egy nagyon erős karaktert csinálni, átmenetileg. (NB: a rare monszták számának semmi köze az item rarity módosítóhoz, megint egy tévedés egy korábbi kommentedben.)
Ezek a bónuszok azonban soha, semmilyen formában nem írják felül a játékban fixen kódolt maximum értékeket. Soha nem lesz 100% evasionöd vele, soha nem lesz 90%-nál magasabb max. resist, stb., tök mindegy, milyen bónuszokat szedsz fel. Ezért hülyeség az a teória, hogy a 200 uncapped resist bármivel jobb lenne egy mondjuk 120-es értéknél.
Zárásként: senki nem vitatta azt, hogy a Headhunter egy jó öv. Azt sem, hogy egy headhunter builddel lehet T16-os mapokat vagy über eldert ölni. Amit próbáltunk elmagyarázni - és vagy direkt viszed másfelé most a témát, vagy tényleg ennyire nem akarod megérteni, amit írtak -, hogy egy ilyen build nem attól erős, hogy van 200 uncapped resistje. Ennyi.
-
Har_melin
addikt
Nézd, én elmagyaráztam, hogy hogyan működik a játékban a resist. Ez vonatkozik a Headhunterre is, ami a része a játéknak, nem egy különálló isteni csoda. Még ketten elmondták, hogy butaság, amit mondasz, akárki is mondta neked.
Innen kezdve tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy hajrá, csináld meg, költsd el rá a pénzed, csak utána ne sírj, ha CSAK (!!!!!) a 200 resist dacára is meghalsz.
-
Har_melin
addikt
Pontosan tudom, mit vesz számításba, hidd el, elég régen játsszom. Ha azt a teljesen teoretikus helyzetet veszem, hogy csupa olyan rare monsztát öl, amelyik max ele resist bónusszal rendelkezik és ezzel felmegy 90%-ra a saját capped resistje, akkor sincs onnan tovább. Nincs 120 vagy 150% capped ele resist, 90% a játékba kódolt maximum capped érték.
-
Har_melin
addikt
Nézd, ezen nem érdemes vitatkozni. Nem kétlem, hogy van olyan build, azt mondom, hogy nem attól tankos, hogy 200 a resistje. És ha valaki erre hajt, azt gondolván, hogy majd ez fogja megvédeni, annak elég csúnya rippelés lesz a vége, és az értetlenkedés, hogy "pedig nekem 200 resistem volt, akkor miért?"
-
-
Har_melin
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest