- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
-
sith7
félisten
mondasz valamit ... úgy rémlik amikor közös lett a stash a standard meg a liga között, akkor resetelődtek a skill pontok a liga után ... lehet nem osztottam ki őket újra ...
Mennyi a mana regeneration/second értéked?
ez most fejből passz, dolgozom, este előtt nem tudom megnézni -
Har_melin
addikt
Még egy dolog: "Ők biztos elmagyarázzák neked, na ha nem is a legtitkosabb dolgokat."
Ebben a játékban nincsenek "legtitkosabb" dolgok. Titkosak sincsenek. Ha megvan a gear, a skill gemek és a passzív fa, akkor abból bárki ki tudja kombinálni, hogy mi hogyan működik, melyik darabnak mi a szerepe.
Aki rutinos, az ránézésre, aki kezdő, az rá kell szánja az időt és elolvasni az egyes darabok leírását. Lehet, hogy gondolkodnia is kell rajta, de nincsenek olyan titkok, amit csak a titokzatos, beavatott nagy mágusok tudnak, a földi halandó pedig magától nem érthet meg.
A többségnek valóban nincs pénze ilyen buildre (vagy nem is érdekli, nekem pl. pénzem lenne rá, de teljesen hidegen hagy), de ez nem azt jelenti, hogy ennek a buildnek valami olyan borzasztóan bonyolult mechanizmusa lenne, amit csak az érthet meg, aki játszik vele. Igazából ez egy meglehetősen faék egyszerűségű build, még különösebb szinergia-finessz sincs benne.
-
Har_melin
addikt
Részletes info: Headhunter
Nincs titkos, és beszélni is szabad, de ha lehet, a hülye teóriákhoz való ragaszkodást el kellene felejteni, ezt próbálják veled már sokadjára megértetni. Az öv a leölt rare monszták módosítóit (és nem a tulajdonságaikat, ahogy korábban írtad) adja át húsz másodpercre a játékosnak. Minél több rare monszta van, annál könnyebb ezeket stackelni és így egy nagyon erős karaktert csinálni, átmenetileg. (NB: a rare monszták számának semmi köze az item rarity módosítóhoz, megint egy tévedés egy korábbi kommentedben.)
Ezek a bónuszok azonban soha, semmilyen formában nem írják felül a játékban fixen kódolt maximum értékeket. Soha nem lesz 100% evasionöd vele, soha nem lesz 90%-nál magasabb max. resist, stb., tök mindegy, milyen bónuszokat szedsz fel. Ezért hülyeség az a teória, hogy a 200 uncapped resist bármivel jobb lenne egy mondjuk 120-es értéknél.
Zárásként: senki nem vitatta azt, hogy a Headhunter egy jó öv. Azt sem, hogy egy headhunter builddel lehet T16-os mapokat vagy über eldert ölni. Amit próbáltunk elmagyarázni - és vagy direkt viszed másfelé most a témát, vagy tényleg ennyire nem akarod megérteni, amit írtak -, hogy egy ilyen build nem attól erős, hogy van 200 uncapped resistje. Ennyi.
-
Har_melin
addikt
Nézd, én elmagyaráztam, hogy hogyan működik a játékban a resist. Ez vonatkozik a Headhunterre is, ami a része a játéknak, nem egy különálló isteni csoda. Még ketten elmondták, hogy butaság, amit mondasz, akárki is mondta neked.
Innen kezdve tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy hajrá, csináld meg, költsd el rá a pénzed, csak utána ne sírj, ha CSAK (!!!!!) a 200 resist dacára is meghalsz.
-
Har_melin
addikt
Pontosan tudom, mit vesz számításba, hidd el, elég régen játsszom. Ha azt a teljesen teoretikus helyzetet veszem, hogy csupa olyan rare monsztát öl, amelyik max ele resist bónusszal rendelkezik és ezzel felmegy 90%-ra a saját capped resistje, akkor sincs onnan tovább. Nincs 120 vagy 150% capped ele resist, 90% a játékba kódolt maximum capped érték.
-
Har_melin
addikt
Nézd, ezen nem érdemes vitatkozni. Nem kétlem, hogy van olyan build, azt mondom, hogy nem attól tankos, hogy 200 a resistje. És ha valaki erre hajt, azt gondolván, hogy majd ez fogja megvédeni, annak elég csúnya rippelés lesz a vége, és az értetlenkedés, hogy "pedig nekem 200 resistem volt, akkor miért?"
-
-
Har_melin
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest