- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű #42269 üzenetére
Bocsánat, valóban nem implicit, hanem a cucc base statja, amit a lecsökkentett affix változtatott meg. Ha erre tényleg csak exa craft ment, akkor ez nem történhetett meg.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Hangfalképű #42269 üzenetére
Ja. Erről az itemről szimplán eltűnt egy Assailant's % increased Evasion and Energy Shield
# to maximum Life affix és rákerült egy fos suffix, majd rá lett slamelve még egy fos suffix. Már csak az első lépés okát kéne megtalálni. -
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű #42261 üzenetére
Csakhogy a mod (az 1-ben eddig és a leírása szerint a 2-ben most is) csak a KÖVETELMÉNYT módosítja - nem a követelményt meghatározó minimum item levelből eredő lehetséges mod tiereket. Eleve egy új affix (ami pluszban kerül rá exalteddel) nem szabadna rontson meglévő affixeken. Impliciten meg végképp nem. (Kivéve, ha kifejezetten az implicitet rerollolja valaki, de az egészen más tészta, és az meg nem változtatja meg egyik explicitet sem.)
Ez egyértelműen bug. Szerintem írj egy posztot ebbe a fórumba, linkeld be a két képet is. -
Pocok256
veterán
válasz
Hangfalképű #42261 üzenetére
De miért csökkent? Ez a kérdés
chaos orbot nem használtam..
Egyedül exalted orbot kapott. Ez szerintem kőkemény bug. -
Roland861010
veterán
válasz
Hangfalképű #41772 üzenetére
Hát én értem. De azért az emberek 99%-a eredményt akar elérni nem hetekig kisérletezni és 1-2 %-on matekozni. Szerintem
-
Remiel
őstag
válasz
Hangfalképű #41572 üzenetére
Szerintem eleinte sok mercenary lesz, aztám majd kiderül mennyire összetett, ahogy elnézem nem az lesz a onebutton karik királya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged