- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #31491 üzenetére
Most találtam ezt a videót, itt vannak pob linkek is. Még az endgame se vészes.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31489 üzenetére
Ha valami gyors kell es bossokra is jo legyen akkor probaldd ki a selfchill zerkert.tettem fel yt-ra par videot rola. [link]
-
m.lala
aktív tag
válasz
BoneDragon #31385 üzenetére
Én linkeltem.
Naggyon naggyon beteg.....és nagyon sokba kerül. Én remélem kitartasz és megcsinálod, átlag usernek 3 liga alatt nem lenne meg.
Plazmacucci is megmondta mikor kérdeztem a pénz, a pénz, na és a pénz tartja egyben. -
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #31379 üzenetére
Ezeknek a buildeknek nem a hh a core itemük? Az ebben a ligában brutál drága, 158exről indul.... de jó hogy előző ligában már kipróbaltam hh-t most esélyem se lenne.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31374 üzenetére
ne viccelj, 90ex egy coc buildre több mint elegendö.igaz, nem tudom milyet csinaltal de en minden ligaban sima life-dodge-os assa-t csinalok elöször es azzal is kb minden megy.ilyen t13as mapokhoz meg kb mindegy milyen coc karit tolsz, siman elegnek kell lennie.Bossok azok amik megizzasztjak ezeket a buildeket mikor meg nincs op dps-ed de a mapok kb. sose.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31360 üzenetére
Mondtam en hogy ne szarj be, nem minden buildet nyirtak ki a nerf-fel.
Lockpick contractokat en is veszek. -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #31322 üzenetére
Na vegre itthon, lehet eladni gyorsan. 10 exet zuhant azota.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31319 üzenetére
Neem nem hiszem.az összes selfcast (attack) builddel megy ugyanugy tovabb szerintem. Olyan interakciot szüntettek meg ami totem-mine-trap buildeket nyirt ki. Irtak redditen, hogy valoszinü valaki rajött valani nem selfcast cuccra ami ugye nem költ rage-et es igy total broken volt.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31272 üzenetére
Megy a liga vagy 3-4 hete összesen és még vagy kétszer ennyi van hátra, mi a gond ezzel?
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31264 üzenetére
Par 100ex azert nem a vilagvege. Par mirror mar igen, az mar huzos.
-
m.lala
aktív tag
válasz
BoneDragon #31261 üzenetére
Hát de van még 2 hónapod rá, kell a kihivás.
Kegyetlenül tetszik amúgy, assában megpróbáltam clearre nagyon jó volt, coc ice novát dolgoztam át, de bossokra kevéske voltam.
Akkor esetleg próbáld ezt: paste: [link] videója: [link]
Talán olcsóbb, mondom talán...az az amu húzós.Esetleg itt az enyém amit építek Esoro nyomán: szintén COC és full unique és befér a keretedbe röhögve: [link]
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #31260 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből...
Csak a 3 nagy cluster jewel több mint 60ex. Tippre 5-6 mirror lehet ez a build. Nem embernek való. -
válasz
BoneDragon #31247 üzenetére
Fasza. Nekem úgy az első 5 másodpercben ilyen miután belépek a játékba, utána jó. Bár a lecarate effektjét nem látom, csak minden harmadikat.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31232 üzenetére
Normálon is nehéz az, nem? Feltolja a boss-okat lvl 83-ra...
Alapból 75-ösök ezek a breach-eken.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31210 üzenetére
Volt mar ra pelda hogy liga közben nerfeltek valami beteg op cuccot. Igaz sose csinaltak belöle hasznalhatatlant de kis nerf volt mar joparszor. Anno emlekszem bv mikor bejött, feher daggerrel öltek le shapert ami anno rohadt neheznek szamitott. Vagy a volatile dead skill encsa nerf.itt nem skillröl van szo hanem itemröl de siman elöfordulhat a nerf. Ha megse akkor mar tuti hogy egy zerkert csinalok ezzel a kesztyüvel a liga vegere.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #31207 üzenetére
hm vajon anomalous lightningstrike gem ára is emelkedni fog?
-
válasz
BoneDragon #31207 üzenetére
Vajon merik liga közben nerfelni?
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31195 üzenetére
Elég szar az RNG-m általában.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #31172 üzenetére
Ultimátum duplázás? Gratula!
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #30948 üzenetére
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31162 üzenetére
Bazi nagy az infláció az a wand amit liga elejen 70cbe vettem most 10ex amit kéne vennem helyette 6exrol ugrott 48exre😳😳
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31165 üzenetére
Reverse chill zerker, nezz utana.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31162 üzenetére
Hat az az item durvan op olyan buildekbe ahol kell rage, hogy a berserket fenntarthassad sokaig.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #31125 üzenetére
Ez már egy régi dolog, én anno próbálkoztam is vele, de valóban a zsuzsuk hiánya a legnagyobb probléma, azt meg nem tudod rng-ben befolyásolni.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31125 üzenetére
Ez mind szép is jó, de az ékszerek hiánya miatt elég baszakodós az egész.
Más, megnéztem Zizaran legújabb essence videóját. Tulajdonképpen annyi a lényeg, hogy bulk-ban adjam el őket és kész? Csak mert a legtöbb essence 1 c körül megy és az nem valami nagy business még úgy sem, hogy ki van rakva a Hamlet területen a 4 node, mert elég kevés jön.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #31010 üzenetére
én azon akadtam ki múltkor amikor láttam hogy poe2-ben még mindig esik az a nyamvadt identify scroll, diablo3-ban mennyire egyszerűbb ez(ami már 8 éves játék!) jobbklikk identify vagy identify tome a városban. Elfelejthetnék már ez a diablo 2re építünk mindent dolgot ott sok mechanika elavult, jogosan hisz baromi régi cucc.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon #30970 üzenetére
Tudom, de mindig megfeledkezek rólaKipörgettem
-
la_cc
addikt
válasz
Vagy inkább fizess egy carry-t...
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Add el
-
válasz
Ennek én sem állnék neki. És mi jöhet még?
-
John_Wick
lelkes újonc
válasz
BoneDragon #30931 üzenetére
Tegnap elég sok mapot lefutottam igaz standardon, meglepően sokszor beadta a harvestet és csak kíváncsiságból megnéztem mi is van benne. Hát elég lehangoló nem sok értelme van így az egésznek. Ha van valami jó cuccod és esetleg cserélni akarod rajta a resistet, és sehogy máshogy nem tudod megoldani akkor érdemes lehet futni párat, de ahogy én látom jobban megéri azt is TFT-n megvenni és sokkal olcsóbb mint magadnak kifarmolni, (ugyan így a fegyó body armor enchatokra is igaz). Várni a 6linkes csodára az felejtős nekem előző ligába több száz harvestből 1dbot nem találtam. A keep/reroll kraftoknak még vannak értéke meg értelme, de nagyjából 10ből 1dbot sem láttam az is TFT. Ha talász mapon érdemes bemenni gyorsan körbenézni hátha szerencséd van és van pont valami használható, de a map device-on benyomni az tiszta c-pazarlás semmi profitod nem lesz belőle.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #30931 üzenetére
De a rantondra mit vársz ? Fél official meg reddit ezen sír non stop hogy a harvest mekkora szar mert nem ùgy adja ahogy a Jóska Pista megálmodta és megmondták hogy a rare craftok mèg rarebb lesznek , plusz az influenced itemeket érte változàs , de akkor én tuti helikopter vagyok mert amiket találtam craftok mind segítettek fejlődni vagy haladni , akkor?
Csak mer nemtod az exeket printelni meg a determined craft nem olyan egyszerű nem jelenti hogy szaris de ja kettőt se ér ugyi?reszemrol off
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #30929 üzenetére
i cant craft op gear anymore have to play the game to get good craft starterpack
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #30885 üzenetére
Nálam spawnolnak egyből bekapcsol a dinamic resolution és vége. de csak most még harbingerekkel se volt bajom előző ligában... tuti hogy elcseszték a motort...
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #30885 üzenetére
Nálam sem volt még gond vele, leginkább az Inquisitorommal van ott probléma. Valahogyan meg kellene oldanom a stun immunt....
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #30816 üzenetére
az már betöltődött, most utána vágott ki...
-
válasz
BoneDragon #30715 üzenetére
Én most találkoztam egy rituallal, az elsővel. Sok ultimatum után nekem az a véleményem, hogy a ritual sokkal jobb volt minden szempontból.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #30702 üzenetére
Köszi ezt a vidit!
Igazából csak support spectre-kről van szó, de akkor is értékelném, ha mindig lennének, hogy buffolják a carrion golem-jeimet.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #30660 üzenetére
Én tovább csökkenteném 1-re a craftok számát növényenként.
12 c-ért lesz Zana mod amúgy.
-
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #30660 üzenetére
de ebben nincs semmi meglepő, bejelentették, megmondták ez lesz, és most itt a screenshot hogy tényleg ez van. Kivették a játékból a determinisztikus kraftot, maradt a korábbi rendszer.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #30640 üzenetére
Egészen biztosan már régóta létezik, de addig, amíg engem két perc alatt enged vissza a játékba, őt meg azonnal, senki nem foglalkozott vele.
Itt most öt perc játék után fél órát álltál sorba. Közben élőben nézted, hogy ő ezalatt már negyedszer lép be. Ráadásul magának a lehetőségnek a létezését a GGG eddig mindig tagadta, szóval most duplán kiakadtak az amúgy is frusztrált emberek.
Tagadni egyébként butaság volt, de ugye ez is a játék közösségi imidzsének egyik eleme volt. -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #30620 üzenetére
Megint lehalt.. Ebből csak délután lesz.
-
válasz
BoneDragon #30618 üzenetére
De ne olvass se redditet se facebookot, se egyebet, mert az emberek sírnak. Csak itt vannak ilyen faszagyerekek látod.
-
válasz
BoneDragon #30616 üzenetére
Már vártalak.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #30325 üzenetére
En is csak lestem.
badlof2k:Aki konkretan 4-5 eve mindig a leggyorsabb labos, köröket ver mindenkire, igy mindig ö nyerte meg a jeweleket ami a leggyorsabb labosnak jar.ezert konkretan olyan szintü monopoliumot tartott fenn, hogy annyiert adta el öket amennyiert akarta.(ez a srac csinalta mellesleg az összes lab-hoz kötödö progit is, ha erted mire gondolok.
)
La_cc:hat azert az hogy latod, hogy milyen encsak vannak es te valaszthatod ki a neked tetszöt az brutalis qol..plussz az a lab amiröl te beszelsz az azert eleg tapos cucc. jo kari kell oda nagyon hogy te azt farmolgassad folyamat.
m.lala: hat en sok ligat azzal kezdtem es imadom hogy olyan op clearje van meg t16 mapokon is hogy öröm nezni.bossok ellen a dps keveske ha csak nem költessz ra, viszont az hogy eleg egyszer meglönöd a bosst az ed-vel, aztan lerakod a wither totemeket es csak futkoraszol 5mp-ig az nagyon kenyelmes playstyle.ja es ed alapbol tölti vissza az eleted-et, attol függöen hogy mennyit sebzel.En nagyon szeretem.Azert szoktam valtani rola, mert szeretem az olyan glasscannon karikat amik csak raneznek az endgame bossokra es azok le is haltak, plussz party playben az ED elegge elgyengül.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29799 üzenetére
végül a HH-ra én is összeraktam egy karit egy fire crites elehit deadeye-t, persze így liga végéhez közeledve sem volt egy olcsó build, de minek porosodjanak az exák alapon miért ne
Hát mit mondjak nagyon állat, ilyen jó range karim még nem volt, nem biztos hogy ligakezdőnek bevállalnám, de alt karinak tökéletes kegyetlen gyors a clear vele és nem papír, bossoknál kell picit jobban figyelni, mozogni de ennyi, ez minden ranged karira igaz kb. valszeg.
Tényleg hihetetlen hogy egy ilyen item mennyi ideje op-éskodik ebben a gaméban zavartalanul, de legalább nagy fun amit nyújt -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #30080 üzenetére
Retard vagyok...
-
válasz
BoneDragon #30075 üzenetére
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #30049 üzenetére
Aki nem igen craftol, az nem így gondolja az utolsó sort.
Amúgy nekem high end PC-vel is rettenetes fut a játék, szóval el sem tudom képzelni, hogy egy közeps rig-gel mit élhetett át 1-1 játékos. Szerintem Poe 2-nél ennnek kéne lennie a NO. 1 feladatnak, hogy ezt megoldják.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29987 üzenetére
A coc templar? simán
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #29988 üzenetére
Néztem videókat. Nem is keveset. Nem egyszer megnéztem a creeping frost occultist videót, de azon túl, hogy cd-re nyomom a potikat nem nagyon tudok mást tenni.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #29981 üzenetére
Kössz a helpet. Mostmár mindent értek.
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #29973 üzenetére
értem , köszönöm a választ, akkor irány a delve
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #29955 üzenetére
? A scouring nem szedi le az implicitet? Azt hittem az minden statot töröl.
más: 1500 pontért kaptam increased duration suport gemet lvl21 23%.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #29942 üzenetére
Ebben mi olyan nagy szám? csak 2 socket. Semmi +skill növelés. Azért mert ad egy kevés critet? o.O
-
tibee77
őstag
válasz
elözö ligaban esett egy majdnem ugyanilyen bow, csak az enyemen meg volt plusszban talan 20% inc.spell dmg.azt 300 exert adtam el.gz neked is, 90-100 körül tuti el fogod tudni adni.
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #29946 üzenetére
-
válasz
Console peasant
-
la_cc
addikt
válasz
Ér ez ennyit?
Grat amúgy.
-
sith7
félisten
válasz
Nem semmi
Mi a program neve, ami kiírta mennyit ér ? -
Genji
őstag
válasz
Grat
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #29940 üzenetére
Egy mirror igen, amit 150k-ért tudnál defer-relni, szóval mind1...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #29935 üzenetére
Szép! Úgy látom mégis csak a facebreaker utat kellett volna választanom. Hiába sikerült god tier fegyót craftolni, nagyon messze volt ettől a hatékonyságtól az én es karim.
Amúgy nekem is pont meglett ma Maven végre. Harmadik legit próbálkozásom volt, és nagyon nem volt clear ez se. Energy shield karival elég idegesítő a sok másodperces debuff ami nem hagy regenelni, és a sok ground effekt is mindig késlelteti a rechargeot. Maven imád belefetrengeni a sok hányásba, szóval a vortexet is kockázatos néha frissíteni. Az utolsó memóriajátékig ettől függetlenül viszonylag smooth volt, de onnan utolsó portállal lett meg. -
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon #29925 üzenetére
Meg csak annyi kerdes, hogy akkor mit csinaljunk. Kezdjen uj karit standardben, vagy varja meg, amig letelik a liga ido es atkerul hozzam?
Es hol latjuk, mikor telik le neki a ritual liga ideje?
Az a lenyeg, hogy szeretnenk egyutt neha jatszani, pvp-be menni,de akkor ehhez egy liga kell ezek szerint, en pedig standardben kezdtem. -
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon #29925 üzenetére
Na ez mar jobban hangzik, koszi 🙂
Nem akarok ligazni, csak jatszogatni, kikapcsolodni, pvp-zni, barattal jatszani kozosen stb. -
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29911 üzenetére
Az, hogy a currency-t felszedem, nem jelenti azt, hogy minden mast is. A rare-ek 99%-a eleve nem er annyit, mint egy arva wisdom scroll. :D
De, ha tanacsra lesz szuksegem, hogy mit es hogyan szedjek fel, te leszel az elso, akit megkerdezek.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29908 üzenetére
Azzal, hogy mi mennyit er tisztaban vagyok, pusztan szamomra egy "adalek" hogy szedegetek. :)
Az nekem eleve nem jatek, hogy a felszedegetesen megsporolok map-enkent 5 masodpercet aztan habzo szajjal inditom a kovetkezo map-et. :D
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29906 üzenetére
áá ezt a gamét sose lehet végig vinni
delve végtelen, + ott a heist
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #29874 üzenetére
ez epic
-
tibee77
őstag
válasz
Jujj gecc, sirok.
-
Edge
veterán
válasz
ez mekkora
-
persil
nagyúr
válasz
Duh. :D
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29869 üzenetére
Ki. Mondjuk, ha 35 ev alatt soha nem verettem at magam senkivel, akkor aranylag kicsi ra az esely a kesobbiekben is. :D
De meg mindig ott tartunk, hogy nem lehet leokezni, amig ra nem viszed a pointert a trade ablakban levo targyakra, tehat konnyen kikerulheto. Ez egy szaraz teny, teljesen felesleges vitatkozni.
Sajnalom azokat, akikkel elofordul, nagyon szar dolog bebukni, amit az ember nehezen osszeszed, es rohadjon meg az osszes gerinctelen szemet, aki massal igy akar kiszurni, de epp ezert kell leellenorizni a trade-eket.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29867 üzenetére
"Hiszed"
Nem hit kerdese, figyelem kerdese. Szoval nem hiszem, hanem tudom, hogy konnyen elkerulheto.
A "csak rapillantok" user error, 100%-ban.A trade egy fos es az ilyen hitvany szemetektol en is rosszul vagyok, teljesen egyetertunk, DE konnyen elkerulheto.
-
atok666
őstag
válasz
BoneDragon #29861 üzenetére
Engem mult heten vagtak at egy lvl4->lvl3 enlighten cserevel. Jo tanulopenz volt.
Atok
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #29861 üzenetére
csodás
-
freddirty
senior tag
válasz
BoneDragon #29828 üzenetére
én is azt látom hogy valamikor hozzányúltak, alig jön harvest, a Zana-s harvest meg nem sokat ér ascendancy nélkül. most kicsit félre is teszem a POE-t. Pedig jó lenne még másik karit is összerakni, lenne is mit, de nincs már kedvem több proxima és hamlet mapot futni. A TFT--re ráuntam macerás adni-venni. Nem így kellene ennek működni. Ha már elért odáig az ember, hogy az új kontentet kijátszotta akkor már csak a craft és a buld építés marad. Régen csak simán abbahagytad a játékot ilyenkor, most a harvest a craftot nagyon feldobná és benn tartana sokkal tovább, de ebben a formában viszont már köszönöm de inkább nem.
-
Genji
őstag
válasz
BoneDragon #29828 üzenetére
Nálam kb 10ből 1 jön.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #29824 üzenetére
Marmint 30 sec alatt.. most latom mit irtam. :D
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #29803 üzenetére
rengeteg coc icenova karim volt mar, bossozas egyikkel se volt gond.egyedül sirus a szopatos ha nincs chaos resisted.icenova melle mehet meg icespear is vagy freezing pulse.egyetlen huzos dolog a 100% delirium tud lenni, ott nem szabad egy pillanatra se megallni.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29803 üzenetére
én valszeg inkább egy coc assát csinálok, de a build hasonló.
0karmacoma0:
sztem érdemes carryzni az első killt hogy legalább az ascendancy pont meglegyen atlason, azt utána lehet próbálkozni soloban. -
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29799 üzenetére
ja? köszi, érdekes cucc.
freddirty: én a 4 breachlord-os mavent szoktam nyomi ott mindig esik. Eddig 5x nyomtam le mindig esett crescent, unmaking, watchstone is. Maven wirtet meg eladom, ligában 1,5ex+.
A fear-es maven invet meg carryztettem, az vmi brutál cucc nem nekem való
erre külön kari kell vmi iszonyat kemény.
Össz 5 ex-be volt(mert a cortex map egymaga 3 exbe kerül), de visszajött a beletolt exa, mert cortexen esett egy bottled faith(6ex), shaper meg dobott egy starforgeot, beletoltam 5socket+link és 2 exa-ért elment az is+maven wirt 1.5 ex.
Úgyhogy nekem maxos a fő atlas ligában(a régiók még nem)... belegondolva ezt tuti hogy mindig carryztetni fogom mert kb. impossible mission legtöbb buildnek. -
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29796 üzenetére
Tudnál adni egy pob linket? Pont mostanában gondolkodtam egy assa indítasan még sose volt assám poeban. Neten meg kismillió build van fingom sincs melyiket válasszam ez meg jól hangzik... Ty
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29764 üzenetére
Nem is lattam meg ezt az oldalt, kosz!
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29760 üzenetére
Ezek tenyek, az egeszet csak arra irtam, amikor kezdodott volna, hogy "jaj csak ne legyen ket ellenfelnel tobb a kepen szegeny csori konzolnak" pedig a ket nextgen gepen nagyon nem ez a helyzet mar.
De a "baromsag" resze nagyon erdekelne, mert abban a hsz-ban pont csak szimpla tenyek vannak.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29718 üzenetére
En mar megszoktam, hogy mostanaban csak es kizarolag lag miatt halok meg. 🤷
Amikor a dash atrak 3 teremmel arrebb pl. Foleg delve-ezes kozben szeretem, amikor a frissen kirobbantott currency node-ot szopom be, betonstabil 60 fps mellett azert, mert a jatek inkabb ugy dont, hogy most nem kell flaskat nyomnom es helyette athelyez a legnagyobb gubanc kozepebe.Igazan felhozhatnak mar a szervernek szant 386-ost a pincebol.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #29712 üzenetére
Köszi!
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #29702 üzenetére
közben néztem jobban valami boss 5/10-en áll azért nem lehet indítani az ujabb meg 4/5 de ott még valami extra feltétel is kellene
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #29699 üzenetére
az megvan, ezek sárga mapok maven's invitation a neve.
Mi lenne az előfeltétel? (nagy mavens gomb nekem nincs ...)
-
gdevil
aktív tag
válasz
BoneDragon #29234 üzenetére
Ezt már nerfelték is szerintem. Nekem csak max 6db beast jött még eddig, nem több. Igy nem igazán nagy kaland volt kiraknom ezeket a pontokat ........
-
válasz
BoneDragon #29625 üzenetére
Mennyibe került?
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29625 üzenetére
nem, inpulsa?
nekem egy perandus manor mapot adott minapnagy ritkán ad használhatót is azért
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #29591 üzenetére
http://www.pathofexile.com/account/view-profile/Lokids86
Na várjunk innen hogy tudom megnyitni a karakter lapot? Vagy itt nincs olyan, mint Bneten?
-
Genji
őstag
válasz
BoneDragon #29575 üzenetére
Engem mindig a lag öl meg szét***sz az ideg, csinálhatnának valamit a szerverrel, vagy user error? Nálatok röccenésmentesen megy mondjuk egy 100% delirium map?
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29575 üzenetére
az szívás
én végül carryztettem, 80cbe került, de legalább megvan ascendancy + loot, innentől már nincs nagy tétje így már majd egyedül is bepróbálom legközelebb. -
Genji
őstag
válasz
BoneDragon #29570 üzenetére
Csak úgy ne maradjon, mert utána meg nem számolja többi fightot. Én mindig azzal szopom be.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #29543 üzenetére
Elolvastam korábban. Csak nem értettem belő semmit.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #29538 üzenetére
Pontosabban: vagy túl kevés watchstone van bent ahhoz, hogy a conquerort megidézd (a szegmens összes mapja eleve túl alacsony szintű), vagy elég kő van bent, de te egy túl alacsony szintű mapot próbálsz futni.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #29535 üzenetére
Akkor nagyon szépen mosolyoghattál Fortunára.
Futottam én is egyet, nem is voltak rosszak a statjai (q113%, rarity is 100% fölött), de alig volt jobb a drop, mint egy szimpla T15 Beachheaden. 4exa shard, 9 ancient shard és 3c, meg a maszkhoz való scroll, amivel lehet keresni mondjuk 10c-t.
Bónuszként az egyik harbinger közben volt egy összeomlás is, amiből persze halva jöttem ki. Az XP mondjuk tényleg jó, én ezen kívül még egyszer meghaltam az arénában, de így is olyan 17%-ot hozott lvl92-n, az rendben van.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29535 üzenetére
Fu, egy map 9 ex? O.o
Az az en drop ratammal AKAR 4-5 chaos is lehet! :DKi kell probaljam. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest