- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Én már eltértem ziz buildjétől, wrath helyett purity of elements aurát használok az ailment immun miatt és critdamra építettem át a karit, ezzel a kombóval védelem is van és a dps is több.
Használok cluster jewelt is és thunderstruck node-ot használok, az critre knockbackel, nagyon hasznos ellököd magadtól azokat a mobokat amiket amúgy nem 1 hitelsz(bossokat is!).
Használok anathema ring-et így 4 curse-t tudok egyszerre a mobokra tenni.
Corrupted soul még nekem sincs meg, majd lesz. Persze durva módosítókba bele lehet futni így is de lényegesen kevesebb a halálozás.DjDaniee87: az 3 div ám, DC-n eltod adni
-
Edge
veterán
Hát pont azért amit írtál, de előző ligában volt egy min maxolt manastacker hieróm azon más amu volt, de megnézheted poeninján is most is sokan más amut használnak, ekkor kelleni fog a clarity.
A build az ice nova of frostbolt spammolásról is szól, az egy minden mana cost reduval is bőven 100 mana feletti skill, és faster cast ratere is rá kell menni, ezért brutál regen kell a buildnek. -
DjDanee87
addikt
Kösz a linkeket megnézem. Nem lesz gond a gemekkel szerintem, legalábbis a megszokott RF builddel menni szokott T16 második nap onnantól meg dől a chaos/divine. Tuti lassabb leszek most mert tényleg fogalmam sincs egyelőre legalábbis a gemekről/minion buildhez kellő itemekről. Így a folyamatos haladás helyett folyton böngésznem kell majd a netet minden miatt, de most bevállalom.
-
-
-
Fogalmam sincs. Két hónapja nem logoltam be. Most addig szarakodtam amíg elfogadható nem lett. Megint vissza raktam Vulkan módra, mert múltkor meg DX12 alatt meg simábban. Én nem tudom mi van, igaz a gépem lassan 8 éves. Átírnak valamit a kódban és kuka. A kettő meg úgy sem fog futni rajta.
-
forguet
senior tag
Ja nem vagyok beszarva, de nekem nem mindegy 10-20 div bukta.
Nem játszom sokat, nincs több száz divem h ne érdekeljen.
Ezért ilyen service-nél ahol ki kell adnom a kezemből a cuccot, kell vmi fogódzó, a trade820 dodgy.
Legjobb az ismerős, de ez a tft reputációs rendszer is sokkal jobb erre, mint a sima in-game
Ma rászántam egy órát és végigolvastam hogy működik, és beszereztem a vorici craftot 150c-ért. -
brunnehilde
senior tag
"A "rare-nek" mi a köze az ulti reward-hoz?" Eddig úgy tudtam a map quantity/rarity mindenre hatással van a mapon belül, nem? Nem értem, miért ne lenne hatással pont az ulti rewardra. Persze amit te tolsz, azzal is lehet ezek szerint jókat lootolni és még könnyebb is, de fehér mapon azért kiváncsi lennék, miket dobál pl a trialmaster és milyen mennyiségben. Plusz nem csak ultit farmolok, hanem harbi, strongbox, searing és alva is, nekem igy "fun". Mindenki másképp csinálja.
Btw: B.U.É.K. minden poe játékosnak.
-
la_cc
addikt
Annyira nem is szoktam szétjuice-olni egyébként: 2 sárga scarab, ami packsize-ra van átállítva az atlas-on, 2 fragment meg egy rare Mesa + amennyi erdő buff belefér, illetve exarch altar-ok quantity-re belőve fix-en aztán próbálok nem megdögölni a meteor-ban vagy a -100 res-ek alatt...
+ 4 Alva incurision kurva sok magic monster-rel.
Ez amúgy soknak számít így?
-
-
-
-
-
-
-
brunnehilde
senior tag
Én a pirosat követtem eddig, erre kiderül, hogy nincs is?!
Amúgy személyes tapasztalat volt, lehet valami bug, de tény, hogy egy darab shard se esett, meg úgy összességében se semmi értékes. Pedig toltam vagy 50 mapot.
Ja, és ezzel nem panaszkodni akartam, mert kifejezetten szeretett a héten az rng, ilyen hamar karit még nem húztam fel max közeli állapotba.
-
-
-
-
-
-
-
Siriusb
veterán
55 vagyok...
Ebben a korban már mit akarsz?Én sokkal lassabban haladok.
Mondjuk most már gyorsabb, hogy másik skill gem-re váltottam 38 után.
Amúgy tényleg meg tudnak fogni, de ha nagyon kínlódós, én otthagyom.Én is hol elindítom a játékot, hol mással foglalkozom.
#39071 Plazmacucci
Vagy videóban vagy q&a-ban volt róla szó, de nem akarok hülyeséget mondani, jobb, ha utánanézel. -
-
-
-
Siriusb
veterán
Én nem vagyok vérprofi, mint ti, próbálom úgy kanyarintani az előrejutást, hogy előre is legyen benne, ne csak oldalra vagy hátra.
Megpróbálok most eljutni odáig, hogy Maven-t végre le tudjam gyűrni, esetleg bekukkantani olyan helyekre, amik állítólag vannak a játékban.
Persze könnyen lehet az lesz a vége, hogy csak az új gem-eket próbálgatom.Nekem is csak kikapcsolódásra kell a játék, nem is értem, hogy tudják olyan sokan annyira komolyan venni.
-
-
-
Siriusb
veterán
Igen, ez elég nagy fehér folt, nem lehet tudni, mennyire lesz könnyű beszerezni, s azt sem hiszem, mindegyik gem mindegyik lab-nál elérhető.
Szerintem mindenki érti ezt a rizikót, hogy menet közben kell esetleg visszaváltani valamelyik bejáratott build-re, ez a hátránya az ilyen elméleti/kísérleti build-eknek. Viszont ha bejön és esetleg kiderül, hogy brutál erős, akkor meg nagyon jó dolga lesz az illetőnek, amíg nem javítják. -
Siriusb
veterán
Using the Divine Font at the end of the Labyrinth allows players to obtain transfigured gems with varying degrees of randomness.
https://www.poewiki.net/wiki/Transfigured_gem
Szerk.:
Tehát az elsőtől.Updated the following note:
Old:
The Divine Font at the end of the Eternal Labyrinth is now a gem crafting device that can modify your skill and support gems by turning them into Transfigured Gems, add Quality or Experience to Gems, or sacrifice a Gem for one or more Treasure Keys to open Izaro's Chests.
New:
The Divine Font at the end of the Labyrinth is now a gem crafting device that can modify your skill and support gems by turning them into Transfigured Gems, add Quality or Experience to Gems, or sacrifice a Gem for one or more Treasure Keys to open Izaro's Chests. -
BoneDragon
veterán
Azt nem mondtam, hogy jó és 1 hét múlva is érdekes lesz, egyelőre elvagyok vele.
Amúgy én azt hittem ennyi a liga, de ott van még a forbidden sanctum ami teljesen más... Az érdekesebbnek tűnik elsőre.
A baj az még ez a fasza tartalom is jobb, mint a D4.Pedig nagy reményeim voltak hozzá először.
-
-
TrollBalint
addikt
De használtam már 2 monitort, mondhatni az összes eddig munkahelyemen. Most itthon is kvázi két monitort használok (az egyik az a laptopé) de igazából ami itthon van az egy 32"-es monitor, az elég nekem munkához. Viszont azért ne kelljen már falat bontanom, hogy elférjen a céges gép, a nyomtató, meg két monitor... Egy játékban sem hiányzott még igazán a 2 monitor.
Rayner: Nekem egyszer azt mondták, hogy egy nagy monitor jobb munkára, mint 2 kisebb. De nem tudom mennyire volt igaza az illetőnek, Ő váltig állította, hogy ezt valami kutatás mutatta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest