- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
A lenti szerint a szárnyat már meg kellett volna kapnod 1 óra nézés után. A portal-t összesen 4 óra nézés után kapod meg, ezt még ma és holnap be tudod pótolni.
To receive the Raven Demon Wings, you will need to watch any channel streaming ExileCon for at least one hour between Jul 29, 2023 12:00 AM (GMT+2) and Jul 29, 2023 1:30 AM (GMT+2). (this is displayed in your local time)
To receive the Heartseeker Portal you will need to accumulate four hours watch time on any ExileCon stream over the weekend, ending at Jul 30, 2023 7:00 AM (GMT+2) (this is displayed in your local time) -
-
Har_melin
addikt
A Grace-re és a skitterbotra 50%-os mastery a Reflexes és az Overprepared passzívoknál.
A sisak ad rá 25% mínuszt, a fáról generálban van 32%,
Grace: 25% *0,75 = 19
Skitter: 18% * 0,75 = 14
Malevolence: 50%
Herald of agony: 25% * 0,75 = 19
Determination: 50%*0,75 = 38
(19+14+50+19+38) *0,68 = 95,2%Befér az gond nélkül.
-
-
-
Genji
őstag
Elnyomná alatt mit értesz? Ugye más ember cuccát másolod le vele (hiszen a sajátodat minek tennéd), rgo ezt hívják mirror service-nek, ilyenkor egy bizonyos fee-ért veszed meg a másolatot. Én Standardon nyomom és vettem már 20+ mirror szervízt. A legdrágább fee-m 1.5 mirror volt, tehát 2.5 mirrot adtam egy másolatért. A másik eset amikor te csinálod a service-t és a vevő adja a mirrort és a feet, ehhez is már volt 2x szerencsém.
-
-
TrollBalint
addikt
ládát majd az eventek utána kapsz, mármint a Delve-s ládát is a Delirium-os event után osztják ki.
Én sem bírtamki és elkezdtem a Delit, most vagyok Act 2-ben, eddig kb. 10x haltam csak, tetszik ez a toxic rain. (bár még nem azzal megyek, de ha majd nagy lesz, Toxic Rain lesz
)
hiába, ebből is látszik, hogy nekem a távolsági karakterek jönnek be
Az XP durván jól jön, gondolom ennek majd Act 5 után picit vége fog szakadni -
hajsza
aktív tag
1. Igen, a 20/500 azt jelenti, hogy 20 chaost kérsz 500 jeweller's orbért.
2. Tudtommal ott kell lennie mindnek a stash-ben. Nekem van currency tab-em, ezért ilyenkor azt teszem publikussá és csak azokat a tételeket árazom be, amiket el szeretnék adni. "Mezei" tab-ben valószínűleg mindegyik stackre egyenként kell beírnod az árát. -
TrollBalint
addikt
ha van egy fasza itemet, egy tényleg fasza, akkor mirror orbbal tudod mirror-ozni és eladni (vagy az eredeti verzión tovább dolgozni).
De ami a strongbox-okból esik mirrored cucc, az kb. a szivatás kategóriahullik a hulladék, ráadásul duplán
Nem rossz, ha néha bead 2 6L-t, 6S-t, vagy 3 évente egyszer valami tényleg jót, ahogy tibee írta, de nem jellemző
Augusztus 11-én (ha jól emlékszem) lesz twitchen megint közvetítés, szárnyért
Mondjuk, ha minden jól alakul, pont Augusztus 20-án megyünk nyaralni, úgy hogy a liga startot én csak távolról követem.
-
brunnehilde
senior tag
Érdekes, nekem "menekülésre" is teljesen jó, nem cserélném le flamere, ha fizetnének érte se.
Kell hozzá a less duration, az alap, meg a minél több cast speed ennek is jót tesz, nem csak a tendrilsnek. Amúgy nem kötelező a használata, csak, mint ms van bent, nem aktivál semmit, szóval nyugodtan válthatsz bármi másra, ha neked jobban megfelel.
-
-
freddirty
senior tag
A karakterek olvashatatlansága egy nagyon régi javítatlan bug. Előfordul mindenféle formában. Egy kliens újraindítás megjavítja. Vszleg valami memória szemetelés az oka amit nem találnak. 3.16 alatt nekem is előjött jópárszor, hol a map modok váltak olvashatatlanná, hol itemek, hol egyéb szöveg.
-
dbius
veterán
Filterblade? Bejelentkezel POE fiókodba, beállítod a filtert ahogy szeretnéd, majd szinkronizálod, utána játék beállításaiban pedig ha szerencséd van, akkor ott lesz az általad beállított és elmentett, elnevezett filter. Saját pc-re simán leszinkronizálja nekem, szerintem működnie kéne.
-
-
-
TrollBalint
addikt
-
donki
senior tag
-
donki
senior tag
Nem atomfizika az, csak a leírások feleslegesen bonyolultak.
Ha meg akarsz ölni egy conquerort és a watchstone-t beszerezni, akkor az adott területen (például Glennach Cairns-ban) több map-et is meg kell tisztítani, ebből adódóan (tehát hogy több mapod is legyen a területről) a map loot-ot koncentrálni kell, mindjárt írom, hogy hogyan.
Ha az adott térképen megjelent már a citadel, fölé viszed a kurzort, és kijelzi, hogy melyik watchstone obtained, mely nem, illetve hány watchstonet kell beszúrni, hogy a területen a conqueror megjelenjen. Ha a szükséges mennyiségű watchstone-t beillesztetted, ahogy írod, hármat, akkor más terület ne legyen, ahova 3 watchstone-t raksz, de a kapcsolódó területek közül az egyikbe négyet, másikba kettőt rakj. Ezzel azt éred el, hogy az általad megtisztított mapokon eső map loot-ok, amik ugye nagyjából hasonló szintűek, mint amelyik map-et éppen tisztítod, azok elsősorba ugyanarra a területre esnek, amelyiket éppen tisztítod, mert csak ott van 3 watchstone beszúrva, tehát lesz utánpótlásod. Ha véletlenül magasabb szintű map esik, az főleg oda esik, ahova a 4 stone-t szúrtad, stb.
Azt is vedd figyelembe, hogy ha a map-en valamelyik terület be van színezve, akkor semelyik másik területen nem jön conqueror, amíg a beszínezett területen elő nem csalod és le nem ölöd a conqueror-t. Tehát ha pl. Tirn's End színes, akkor ott csináld a mapoket, amíg a conqueror-t le nem ölted.
Fontos: Ha 3 watchstone-t beszúrtál egy belső területre, akkor ott 10-14, de elsősorban 11-14. szintű map-ek vannak. Ha az atlast megnyitod, és a csomópontok fölé viszed a cursort, láthatod, hogy a jelenleg beillesztett watchstone mennyiséggel éppen hanyas szintűek ott a csomópontok. Ilyen szintű map-eket kell futni. -
-
-
freddirty
senior tag
Persze, de ez az egyik olyan módszer amivel akár egy mirror-t is össze lehet farmolni belátható időn belül és játékidővel jár (tehát nem trade-elsz hanem játszol). És nem kell ingame currency befektetés. De kell egy második PC ami azért sok helyen egy noti formájában megvan. (teljesítményre tökmindegy milyen noti csak fusson valami alacsony felbontásban a poe, mert csak be kell ugrani egy mapra a karikkal és ottmaradni)
És itt a beastekért exát/c-t kapsz, minden más módszernél az aprót is el kell adni hogy jövedelmező legyen, ami elég sok trade-el jár.
- Van még a Tropical beach+delirium ami szépen jövedelmez ha minden értékesebbet eladsz ami bejön,
- A currency chestes, exa trinketes blueprintek, itt jobban jön az exa, de a fractured fossil vagy split beast drága is. Elég drága a beszálló ha nem esett olyan trinket, vagy nincs olyan blueprinted amit splittelhetsz.Nagyjából ez a három legjövedelmezőbb út amit most látok. Ebből talán a tropical beach amit szélesebb körben lehet tolni, de oda kell egy ütős explo kari ami mélyen a deliriumban is tudja halomra teríteni a trashmobot, hogy minél több splinter essen a végén. (egy EDC is jó)
-
m.lala
aktív tag
[link] pob-ba belökve DOT alakú sebzést mutat pl. ez a build. Van némi iránymutatás szövegesen.
- Fire DoT multiplier (%) - Dot multiplier (%) - Fire damage(%) *Do not get flat fire damage, it wont work - Elemental Damage (%) - Burning Damage (%)
De majd az okosabbak segitenek.Har_melin hogy muzsikál a Fist of War-os karaktered? véleményed szerint endgame képes?
-
Har_melin
addikt
Selejtezés a 2.0 előtt biztosan nem lesz, akkor viszont nagyjából az egész currency rendszert átdolgozzák, hiszen pl. a socket rendszer alapjaiban változik meg.
Én se örülök az állandóan bővülő újabb motyóknak. Szerencsére az utóbbi időben már nem játszom annyit, hogy egy stash tabra ne tudnám összepakolni a három új tab anyagát, így momentán nem érint.
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
év elején volt néhány ember akinek nem ment, köztük én is. Aztán rá két napra meg elkezdett működni, de úgy voltam vele, nem érdekel. Lecseréltem a Trade Companion-re. Kb. ugyanazt tudja, csak kicsit kisebb helyet foglal el a képernyőn, mikor bejövö ajánlat van. Ahogy mutatja a cuccot, hogy hol van a Tab-on, az nekem megbízhatobbnak tűnik, mert a mercury nem bírta lekezelni, hogy nem quad tab-on van már a Trade nálam.
Ehhez viszont kell az autohotkey, vagy mi, de ha a trade macrot használod, akkor ez fent van, max frissíteni kell.
Plusz a Trade Companion-ban nem csak a Betrayal-hoz van cheat sheet, hanem az Incursion, Delve meg még valamihez
(némi hátrány, ami nem mindenkit érint, ha olyan gomb kiosztást használsz pl. egérhez, ami csak a poe alatt él, akkor egy ilyen tranzakció után oda-vissza kell váltani a játék és bármi más között, mert úgy érzékeli a program, hogy nem a poe van előtérben. De ez 2 alt+tab, kb. 0,5 mp. ) -
brunnehilde
senior tag
Tény, hogy random, és van, amikor kegyetlenül el tudja húzni, mire beadja a hiányzó 1-2-t, de ezekkel általában nem volt gondom. Eddig a ligáig, mert, hogy Ault még mindig nem láttam bányában. Most már komolyan zavar, mert rengeteg sulphitot elköltöttem. Ezeket a Complete these Encounterseket meg tényleg rühellem, nem egy boss van, amelyiket egy adott builddel egyszerűen lehetetlen megcsinálni. Konkrétan amit irsz, Shavronne nekem sincs meg. Valakinek megvan a Defeat a Possessed Boss? Megköszönném, ha leirná, hogyan csinálta.
Trollbalint: Közel sincs akkora kedvem a játékra, mint ligakezdéskor, szóval nem nagyon vagyok fent én sem. Ha meglennének a challengek, szerintem már fel sem néznék ligakezdésig. Az a Lvl100 hajtás lemeritette a harci kedvet egy időre.
-
KubanitoS
veterán
Sajnos nincs más megoldás, mint átváltani a sima poe launcherre és akkor a másfél órás frissítgetésekből lesz 3 perc...
Amúgy le van írva sok helyen, hogy a steam rendszere miatt olyan a poe frissítése amilyen, de szerintem direkt nem akarják kijavítani. Gondolom a steames vásárlások után mehet a jutalék oda is...
-
tibee77
őstag
Persze ez nem is volt kerdes, hogy versenyezhetne bevetelekben egy kezdetben indie ceg termeke (most mar nem olyan kicsik az is igaz, remelem meg is lesz majd a jotekony hatasa) ami nem mellesleg ingyenes egy giga vallalat huzonevevel.Viszont ha ezt a reszt is elszurjak akkor nem allnak szep jövö ele arpg teren.
-
-
brunnehilde
senior tag
Nekem a Shadows and Dust kesztyűn van rajta a rampage. Bizonyos számú kill esetén ad valami extra skillt.
Egyébként, ha valakinek kell az 1000 rampage (van a liga challengek között most), akkor a legegyszerűbben úgy érheti el, ha fut egy Cowards Trial mapot. Minden szinten megvolt az 1000+ kill. -
Har_melin
addikt
Igazából szerintem sem veszítene velük a játék. Egyedül a chaos és regal recepteknél esne ki a két beazonosítatlan, de azt kibírnánk. Portal gem már most is van, gem vendorok szintén, be lehetne rakni a kínálatukba. Vagy egyszerűen kihagyni és egy hotkeyt csinálni neki, ld. Grim Dawn.
-
-
Har_melin
addikt
Persze, ha már van egy használható alap felszerelés és némi currency is, de csak nagyon kevés idő a játékra, akkor a standard a logikus választás.
Csak hát ott is újra kell pakolni egy idő után a meglévő karaktereket is, áttervezni az egészet az aktuális patchnek megfelelően. Szerencsére a gyakori passzív reset ezt könnyen lehetővé teszi.
-
Har_melin
addikt
a másik oldalról pedig ha egy liga (3 hónap) alatt csak A6-ig jutsz el, akkor végképp mindegy, hogy standard vagy liga. Te is tudod, hogy három havonta teljesen megkeverik a felállást, két-három liga alatt annyi változás van a passzívokban, a skillek működésében, a cuccok statjaiban, hogy aki azt hiszi, egy fél év múlva még biztosan működni fog a build, amit kinézett és elkezdett, az végtelenül optimista.
én sem vagyok a három óra alatt mapon vagyok játékos, ha meg kell saccolnom, akkor kb. 20-24 óra játék szokott hozzá kelleni. Ez még heti 2-3 óra esetén is csak a liga fele és ez már A10, nem A6.
-
Har_melin
addikt
ha nincs még alap cucca sem hozzá, akkor sehol sem tart, mindegy, hogy standard vagy liga. A standardnak az az egyetlen értelme, hogy ott már felgyűlt az embernek egy csomó cucc és cash, ezért a felszereléssel már nem kell foglalkoznia. Amíg ez nincs, addig a standard semmi előnyt nem nyújt.
-
Har_melin
addikt
de ugyanaz, sőt a jövőbeni folyamatos felhő frissítés is elég valószínű, hogy erre vonatkozik, hisen így nem kell állandóan újabb és újabb letölthető release-eket csinálniuk. Ha belépsz az oldalra, akkor automatikusan frissíti a vanilla verziókat.
Én írtam a videóhoz kommentet, hogy ha megoldható, akkor az viszont baromi jó lenne, ha lehetne csinálni az oldalon egy personal preferences csomagot, amely bármelyik verzióban felülírná a vanilla értékeket. Ebben lehetnének pl. az egyedi hangok, az, hogy mindig mutassa a chaos recept dropokat, mindig mutassa a fehét kalapácsokat a chiselhez, ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest