Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem, arrol szolt a bemutato, hogy mar pont nem olyan lesz a labyrinth mint elötte.A labirintus helyett most asszem 3 fele modon lehet megszerezni az ascendancy pontokat.Abbol csak 2 lesz most elerhetö az early access alatt.Mindkettö megtalalhato az elsö reszben, egyik a sanctum , masik meg az ultimatum.Ha poe 1-et vesszük figyelembe, akkor mindkettö eleg nehez egy sima karakter szamara, elsöben vannak csapdak pont mint a labirintusban, raadasul nem csak az eleted veszik le, hanem az honour-odat is.ilyen teren a regi labirintus jobb volt, ott nem volt honour, csak tul kellett valahogy elni a trap-eket meg a bosst.A masodik az ultimatum meg idaig a poe1-ben olyan volt, hogy egy marha kis körben jöttek rad mobok es tul kellett elni a dolgot, miközben voltak olyan modok amik marhara megnehezitettek a dolgokat.Most ugy nez ki, hogy ez igy könnyebb lesz, mert ugymondd lesz hely hova menekülni, kezdöknek tutira ezt ajanlanam igy elsöre.Majd ha kijön a fullos masodik resz, akkor lehet a harmadik opcio majd meg könnyebb lesz, de ki tudja.
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.