Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem, arrol szolt a bemutato, hogy mar pont nem olyan lesz a labyrinth mint elötte.A labirintus helyett most asszem 3 fele modon lehet megszerezni az ascendancy pontokat.Abbol csak 2 lesz most elerhetö az early access alatt.Mindkettö megtalalhato az elsö reszben, egyik a sanctum , masik meg az ultimatum.Ha poe 1-et vesszük figyelembe, akkor mindkettö eleg nehez egy sima karakter szamara, elsöben vannak csapdak pont mint a labirintusban, raadasul nem csak az eleted veszik le, hanem az honour-odat is.ilyen teren a regi labirintus jobb volt, ott nem volt honour, csak tul kellett valahogy elni a trap-eket meg a bosst.A masodik az ultimatum meg idaig a poe1-ben olyan volt, hogy egy marha kis körben jöttek rad mobok es tul kellett elni a dolgot, miközben voltak olyan modok amik marhara megnehezitettek a dolgokat.Most ugy nez ki, hogy ez igy könnyebb lesz, mert ugymondd lesz hely hova menekülni, kezdöknek tutira ezt ajanlanam igy elsöre.Majd ha kijön a fullos masodik resz, akkor lehet a harmadik opcio majd meg könnyebb lesz, de ki tudja.
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Meta Quest 3 512Gb
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.