- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Megjelentek a Panda 2014-es termékek
Panda Antivirus Pro 2014
Panda Antivirus Pro 2014 protects against:Protection against all kinds of known and unknown threats
Protect your communications against online fraud
Protect your networks against hackers and intrudersPanda Internet Security 2014
Panda Internet Security 2014 protects against:Protect your identity while browsing
Protect your PC and networks against viruses and other threats
Chat and use your email without worrying about online fraud or spam
Back up your data in case you have problems with your PCPanda Global Protection 2014
Panda Global Protection 2014 protects against:Viruses and other threats for every device in your home (PC, Mac, Android: smartphones and tablets)
Identity protection against cyber-criminals
Protect your Family against web attacks and inappropriate web content
Keep your PC in perfect conditionTermék összehasonlítás:
Weboldal:[link]
(hamarosan frissítik) -
CsodaPOK
senior tag
válasz
#41133696 #121 üzenetére
Szerintem is menni fog promóciós licencszel a hosszabbítás, de én biztos ami biztos megkérdezném. Küldj egy emailt nekik a hungary [kukacocska] hu.pandasecurity [pontocska] com címre. Az ügyfélszámod mindenképp szerepeljen az emailben.
Ha most veszel/újítasz licencet, akkor használhatod a később megjelenő 2011-s verziót.
-
válasz
#41133696 #121 üzenetére
Hali!
Erről szólt a 2. link, oda vagyon írva is, hogy ha most veszel/megújítasz liszenszet, akkor az már használható lesz a 2011-es Pandához is.
Előtte azonban kipróbálni a PIS 2010-et alaposan és ha lehet, akkor olyan gépen, amin nem volt már több víruskergető korábban, arra nagyon allergiás a Panda...
Fire.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #120 üzenetére
Természetesen rendes hivatalos promóció keretében októberben, windows 7 launch party
Nade most valamit nem értek, ha kiadják időközben a 2011-et, csak a 2010-et használhatom, nem úgy van mist más esetekben, hogy automatikusan használhatom az újabbat ?
-
válasz
#41133696 #119 üzenetére
Hali!
Sajnos a promociós liszenszekkel nem tudom mi a helyzet(mivel megvenni/hosszabítani szoktam), de feltételezésem szerint (ha tényleg a Panda promo keretében lett megszerezve, tehát nem kétes forrásból)m akkor működhet a meghosszabbítás a hagyományos feltételekkel. Alapban kb 30%-al olcsóbb megújítani a liszenszet: [link]
Vannak akciók is, mint pl most megújítás fejébe már a 2011-es változatra is át lehet térni 2010-ről. (persze ha majd megjelenik) [link] (kliensszám szükséges)
Fire.
-
törölt tag
A promociós licencek meghosszabbítása esetén az új licenc ára irányadó, vagy a rendes meghosszabbításé ?
A másik, hogy a Panda oldalán csak az új licenc árakat találtam meg, a meghosszabbításét nem.
-
Justas23
csendes tag
Na azért még valami kis adalék búcsú képpen a Panda - és számomra máig érthetetlen - viselkedéseinek tárházához.
Azt el is felejtettem mondani, hogy a bekapcsolást követően a böngészőim első megnyitásakor ilyen ablakokat dobált a Windows, amikor meg szerettem volna nyitni a böngészőim közül bármelyiket is. (FF; Opera; Chrome) Ha leOKÉztam ezt a figyelmeztető ablakot akkor jött rá rögtön a kísérő második üzenet, hogy a 'WebProxy.exe Hibát észlelt és leáll. Elnézést a kellemetlenségért.' De ezek az üzenetek a böngészőknél mindig csak az első megnyitásukkor voltak, utána már nem volt probléma. Egy idő után viszont sűrűsödtek ezek a figyelmeztető ablakocskák és egyre sűrűbben jöttek fel. Szépen lassan eljutottunk oda, hogy már végül minden böngésző megnyitásakor ezt/ezeket az üzeneteket kaptam az arcomba.A böngészőket ekkortól már képtelenség volt megnyitni, csak egy üres és fehér ablak jött be. Hiába kapcsoltam ki vagy léptem ki a Pandából a helyzet változatlan maradt. Mind ez annak ellenére, hogy a telepítés után csak a szokásos frissítést indítottam el, semmit sem állítottam be még rajta. Hiába kerestem, hogy hol lehetne ezt beállítani vagy akármi, nem jöttem rá. Nah de mind egy már. Panda lejött és vissza az ESS. Pöccre megy a gép azóta megint és minden a megszokott és szokásos nyugalom megint.
-
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #115 üzenetére
Szia és köszi a segítséget.
Panda eltávot kapott és ment vissza a jó öreg ESS. Csak most vettem észre, hogy ESS mellett nincs is ilyen, - a Pandánál hosszú másodpercekig látható volt - windows indítása című kék képernyő és az Üdvözöljük felirat is csak megjelenik, az is csak egy rövid szösszenetre és máris van háttérkép, tálca és helyi kapcsolat ikon is. Szuper! -
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #115 üzenetére
Az MBAM-mal nem akad a PIS 2010.
Meg kéne nézni a host fájlt.
Én valamelyik nap futottam bele egy ismerősöm gépén. -
válasz
Justas23 #113 üzenetére
Hali!
Szerintem az A-squared a ludas, mert van amikor leszedi az ember, aztán uninstall ellenére, ott figyel a memóriába rezidensen az egyik modulja. Panda-t csak tiszta installal szabad/célszerű(tehát nem volt előtte védelmi szoftver(ek) telepítve) feltenni. Jelen esetben azt javaslom, hogy maradj az ESS-nél mivel gondolom ez miatt nem akarod újra telepíteni az XP-t...
Fire.
UI: Annyit még megtehetsz, hogy csökkentett módban indítasz és ha maradt A-Squared vagy egyéb viruskergető könyvtár a program files-ba, akkor azt kézzel törlöd. Ezt követően pedig egy registry takarítót eressz a gépre. Ha ez sem hoz megoldás, XP reinstall vagy marad az ESS.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Justas23 #113 üzenetére
Többször használtam a PANDA szoftvereit.Újra telepített rendszer esetén szerintem jól működne, de ha előtte mindenféle biztonsági szoftver volt telepítve, akkor többször előjön különféle probléma.Ha régen volt telepítve a Windows, akkor megérne egy próbát, a rendszer ismételt felrakása után.
-
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #112 üzenetére
Hali!
Előtte fent volt az a-squared free és a malwarebytes's is de Panda telepítésekor azaz azt megelőzően természetesen ezt a kettőt eltávolítottam.
Kérdésedre válaszolva.
De engedi elindítani manuálisan a két "piroska" modult. Már amikor. Érdekes az is, hogy hol az 'Antivírus' hol pedig a 'Tűzfalvédelem' piros. Váltakozva hol ez hol az. Az 'Indentitásvédelem' az legalább állandóan piros, de el sem akar indulni. A másik kettő ha el is indul akkor (talán fél perc múlva ?) megint kipirosodnak és kéri a Panda az újra indítást.
Winows XP BK.-ban a tűzfal szolgáltatása meg állandóan pirosan riogat, hogy a Panda IS tűzfala ki van kapcsolva.
Közben lett még egy valami. Amikor már ott a Panda ikon meg a helyi kapcsolat ikonja is az óra mellett és indítanám a FF-t akkor bejön egy 5 centi magas és a monitor szinte teljes szélességében látszó figyelmeztetés, hogy valami elérési útvonal nem létezik. OKézom és ezután már meg lehet nyitni a Firefoxot.
Most azt fogom tenni, hogy leszedem és vissza rakom újra. Vagy ne?
Szerinted? Nem az enyém a gép hanem a barátnőmé és a lejárt ESS helyett tettem (volna) a fel. Szerinted próbálkozzak még, megéri az ESS helyett Panda IS-t használi vagy hagyjam a bánatba és tegyem vissza ESS-t. Magazinos kódokkal el leszünk egy ideig. -
-
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #110 üzenetére
Hali!
Hát itt a bibi. Tegnap délelőtt lett feltéve és ma reggelig nem is hozta ezt a formáját. Ma, az első bekapcsolástól kezdve állandóan ez piros szín fogad, hiába indítjuk újra és újra a gépet. Próbáltam úgy is, hogy a Kikapcsolás után, néhány perces várakozást követően kapcsolom be a számítógépet (amit ma már vagy legalább 25x megtettem!) akkor megint csak pirossá válik a Főablak szinte azonnal, hogy bejön és hiába kattintgatok a frissítésre (ami le is fut) nem változik a helyzet. Ez a számítógép egyéb iránt egy laptop, de gondolom ez nem okozhatja ezt a hiba jelenséget. -
válasz
Justas23 #109 üzenetére
Hali!
1. kép . ezt az a telepítést követő első újraindításkor tapasztalható ilyenkor várni kell, mert 2 percig is eltarthat, míg teljesen konfigolja magát és csak ezt követően indulnak el a modulok. Ezt követően már meg kell hogy szünjön a jelenség.
2. kép - A Panda napjában 1x max 2x extrém esetben(nagyon ritka) 3x frissít
3. kép - Hát itt meg minden oké.
Fire.
-
Justas23
csendes tag
-
etele34
tag
Sziasztok!
Meg akartam volna nézni a grc.com és a Wigwam tűzfal teszttel is ennek a Panda 2010 IS-nek a portjainak az állapotát, de el sem tud indulni egyik teszt sem mert a Panda a teszt indításakor azonnal feldob egy ablakot, hogy port letapogatást észlelt és ennyi. Leáll a teszt, nem is fut le. Pontosabban már el sem indul. Többször is elindítottam de mindig csak eddig jutok el.
Hogyan lehetne mégis futtatni ezeket a tűzfalteszteket, hogy lássam a portok ( az összes port) állapotát? Kíváncsi lennék rá.
Köszike. -
iNfAntRy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #106 üzenetére
Köszi a segitséget. Végülis a törléskor nem figyelmeztetett, meg nem jött be semmilyen hibaablak. A program is müködött(ment az automatic update, meg keresni is tudott)
Mindenestre uninstallaltam a programot, most felraktam a panda cloud antivirust, kipróbálom milyen. -
válasz
iNfAntRy #105 üzenetére
Hali!
Általánosságban elmondható, hogy egy adott AV-hoz tartozó fájlokat elég nehéz megfertőzni, ha az valóban nem egy egyszerű konfig fájl, hanem az adott AV egyik fontos modulja.
Ha ez a fájl, az F-Secure egyik "motorja" lenne, akkor fals risztás, viszont ez esetben nyilván ha letörölted, akkor sérülhet az FS védelme, azonban ezt biztosan a tudtodra is adná, ha egy védett fájl eltűnne, biztos hogy az FS el sem indulna vagy kapnál egy ERROR ablakot, hogy hát hiányzik ez a fájl.A legtisztább, ha újratelepíted, és értesítesz pár supportot a jelenségről(már mint, hogy az FS-hez tartozó fájlt vírusosnak találta)
A virustotal linket érdemes lett volna beraknod, mert többet látnánk belőle. Sokszor nem vírusként azonosítják más AV-k, de jelzik, hogy hasonló tevékenységet folytat(hat) pl.
Fire.
UI: "Valószinü false positive, de a biztonság kedvéért arra mentem hogy disinfect."
Ha tudod, hogy egy AV-hoz tartozik egy fájl, akkor ezt a szokásodat felejtsd el, csak akkor töröltess ilyen fájlokat, ha 100% meggyőződtél arról, hogy fals, egyéb esetekben csak "kárt" okozol magadnak. -
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
Lefutattam egy keresést a panda active scan 2.0-val, és egy filet virusosnak jelzett. Viszont a file az F-secure AntiVirus 2010-hez tartozik (cran.cvd a neve)
elküldtem a virustotal-ra ahol a 41ból 10program is virusosnak észlelte. Beirtam googlebe a cran.cvd-t és az avira forumban láttam hogy valaki masnak is ez volt a gondja. Ö azt irta hogy telepitette az F-Secure online scannert- és ugyanerre a file-ra ugatott az Avria. Valószinü false positive, de a biztonság kedvéért arra mentem hogy disinfect. Ezután megnéztem és eltünt a file a mappából. Az lenne a kérdésem, hogy ez kárt okozhat az f-secure antivirusban? Vagy esetleg probaljam meg ujratelepiteni a programot es megnezni hogy utana is virusosnak jelzi e?
köszi elöre is -
stewen
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!
De Megoldottam. Telepítéskor elfelejtettem megadni, hogy panda ügyfél vagyok, és azért nem fogadta el a kódot. Már minden működik!
-
etele34
tag
Próbáld meg itt. Baloldalt a termék regisztrációnál. Lehet, hogy ez kimaradt Nálad. Ha igaz és emlékeim nem csalnak, akkor innen fogysz kapni majd érvényes Ügyfélszámot. Azzal, és azon a partyn kapott Aktivációs kódoddal majd már mennie kell.
Egyébként nem nagy durranás ez a macika. Én személy szerint többre tartom nála az ESS-t. De egy próbát megér ha már ingyen van. -
stewen
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Windows 7 Launch party-n igényeltem Panda kódot, amit sikeresen regisztráltam, és megkaptam az Ügyfél kódot, és a Regisztrációs kódot. De valamiért nem akarja elfogadni. Már próbáltam mind a kettőt, de egyik sem megy. Annyit ír, hogy nincs ilyen ügyfélszám, vagy hibás kód, és megáll a Válasz a szerverre résznél, és hibával leáll. Újra húztam a rendszert, és azóta nem tudom működésre bírni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
simon7012 #92 üzenetére
Akkor oké, mert így ugye nincs az, hogy valami hátra maradt windows bejegyzést miatt csinálta volna. Nálam a NIS és a Panda váltogatták egymást, és arra is gondoltam, hogy ezért lehetett a BSOD. Viszont ha nálad Szűz rendszernél is előfordul akkor ugye ez a lehetőség kiesett.
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok,nektek a Panda Internet security nem csinál kék halált?
Mert nekem igen.Mert ha más védelmi csomag van fenn nincs semmi gond.... -
törölt tag
A Panda oldalán, hol van a megújított licenc ár feltüntetve ? Mert én csak az ÚJ licencek árait látom Itt.
-
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #78 üzenetére
Köszi.
-
Hali!
Már korábban is írtam, hogy a Panda naponta max 2x frissít(nagy általánosságban), nincs ilyen Pulse frissítése, mint például a NIS-nek. Lehet, hogy ez a frissítés még tegnap éjfél előtt jelent meg, ezért a tegnapi dátum. Ha majd még frissít, akkor természetesen ez megváltozik, szóval nem kell "megijedni", ez normális a Panda esetében.
Fire.
-
Justas23
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel tettem fel a Panda IS2010-et.
Nálatok mi az utolsó frissítése? Mert nálam reggel is meg most is még mindig ezt mutatja. Kép róla. -
ludla
őstag
Be rakom ide is hátha esetleg valaki szeretné 90 napon keresztül tesztelni Panda Internet Security 2010_90napos
-
GEPESZ66
veterán
A PANDA magyar honlapján a bal oldalon rámész a regisztrációra, s ott kell majd beírni a kapott kódot.Ezt követően kapsz nevet és jelszót, amivel letudod majd tölteni a programot.De azt hiszem, hogy a próbaverziót is tudod a programon keresztül aktiválni, s ott kéri a kódot majd.
Én is igényeltem kódot, de nem kaptam még!Nem tudom miért nem. -
Justas23
csendes tag
Sziasztok!
Ezen a múltkori Windows 7 partyn igényeltem egy 1 éves Panda IS kulcsot. Két napra rá kaptam is vissza egy e-mailt amit a webfordítóval próbáltam lefordíttatni, benne egy kulcsot amit nem tudom hogyan kell használni. A Panda felh.nevet és jelszót is kér. Ez amit kaptam pedig meg abból áll, hogy: 6 betű/szám keveréke majd egy kötőjel és utána nyolc számból álló karakter. Mi ebből a felh.név és mi a jelszó? Akárhogyan variálom nem okés.
Use your unique Windows 7 party activation code : EXXXXX-(nyolc szám)
Kérdésem, hogy hogyan kell használni? Addig tiszta, hogy letöltöm a próba verziót és telepítem. Utána?
Köszi. -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #68 üzenetére
Már azt hittem, hogy itt van a gubanc, de köszi, hogy megnyugtattál.
Az öndiagnózis is rendben lezajlott
-
-
-
-
törölt tag
-
etele34
tag
Macika mit lép erre?
LinkCsak saját felelősségre kattintsatok rá, mert fertőzött !!!
-
törölt tag
"ÚJ! A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől."
Ezt ugye alapból tartalmazza, és nem kell külön letölteni ? Mert emlékszem ennek volt egy külön telepítős változata is.
Illetve ha jól dereng, a Wot kiegészítőt a Panda fejlesztette nem?
Szerk, utóbbi jól dereng :
http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/wot/
-
törölt tag
Azt az egy FP-t ugyanúgy megtalálja, és a VT szerint csak a Panda. Biztosan FP, mert legálisan megvásárolt játékról van szó, és mint mondottam volt, VT szerint is csak a Panda találja meg, beállítottam, hogy hagyja ki. Mi a különbség a kihagyás és a mellőzés között ?
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #55 üzenetére
Igen, valószínűleg tényleg a 2009-cestől van alapból bepipálva.
-
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #53 üzenetére
Hogy melyik verzióba kerültek bele, azt meg nem mondom, de szerintem jóval előbb mint a 2009-ces. Talán már a 2006-osban is volt. Ha valamikor lesz időm, felrakosgatom őket virtuális gépre.
Polcomon a Panda IS 8.0 a legidősebb doboz, talán olyan 2003-2004-ben lett véve. Azóta használom folyamatosan.
-
Hali!
Bár emlékeim megkoptak, de úgy rémlik, hogy az a lehetőség, hogy a szabályokat automatikusan hozza létre és ne kérdezgessen, az a 2009-es verzióba kerültek be először. Pont azért, mert az átlag felhasználók igazából nem tudtak mit kezdeni a kérdésekkel és negatív visszajelzések mentek a supportra...
Amúgy mióta használsz Panda-t?
Fire.
-
törölt tag
Valami más lehetett a gond, ugyanis már megy az ARMA 2 pandával, és nem kért tőlem engedélyt, tehát magától felismerte.
-
-
GEPESZ66
veterán
-
törölt tag
Találkoztam még egy érdekességgel, én ugye normál fiók alól netezem, és a frissen vásárolt Arma 2-met akartam elindítani és multizni, ez NIS alatt ment is gond nélkül. Pandaval most azt tapasztalom, hogy a cucc egyszerűen ha a multira kattintok, lefagy, nem mozdul, mármint az arma 2. A panda meg nem dob fel ablakot ,hogy akarom e engedélyezni esetleg.
A másik dolog pedig az, hogy NIS alatt lehetőségem volt állítgatni normál fiók alatt is, itt viszont szürke és inaktív minden normál fiók alatt, már mint ami az opciókat illeti.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #45 üzenetére
Panda IS 2009 1 hetet, majd mivel vásároltam NIS 2009-et, így ez még 10 hónapot, csak majd most jár le a licenc-em.A PANDA-ra kíváncsi voltam, ezért raktam fel.VISTA-t használok, s a 15.01.00 verziót raktam fel.
-
Hali!
Azt megkérdezhetem, hogy előzőleg azon a gépen hány darab és milyen védelmi programok voltak telepítve?
(Ha meg W7-t használsz, akkor az is érdekelne, hogy hány hivatalosan W7 kompatibilis volt közte?)Én Panda GP2010-et használok, de kékhalál nem volt még.
Én még az előző évezredben vettem az első Panda-t és folyamatosan azt használom/használtam de kékhalállal nem találkoztam ez idő alatt, más hibával igen persze)Fire.
-
eddy15
tag
Aki esetleg lemaradt az 1 éves ingyenes licencről, annak itt egy kis akció:
http://www.pandasecurity.com/usa/promotions/halloween/?track=96279&utm_source=PROMO&utm_medium=LP-NS&utm_campaign=HALLOWEEN09-R10 -
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #37 üzenetére
Én amikor a PANDA IS 2010-et feltelepítettem, akkor történt olyan, hogy megnyitottam a WORD 2007-et, s akkor bekövetkezett a kékhalkál. Újraindítás után már nem volt ilyen.A PANDA IS 2010-et használtam volna, de az ilyen dolgok nagyon zavarnak. A korábbi verzióknál volt olyan is, hogy nem indult el az állandó védelem.
-
törölt tag
A Webtartalom-ellenőrzést kikapcsoltam, volt egy BSOD-m, de ezt leszámítva, teljesen elégedett vagyok vele.
-
CsodaPOK
senior tag
Ha kiveszed azt a pipát, amit előzőleg írtam, akkor minden egyes programnál meg fogja kérdezni, hogy engedélyezed-e a kimenő kommunikációt, ha esetleg bejövő kommunikáció érkezik, akkor engedélyezed-e azt. Több választási lehetőség van: mindig tilt, csak most tilt, mindig engedélyez, csak most engedélyez, automatikusan döntse el.
Automatikus módban (pipa bent) általában a kimenő kommunikációt engedélyezi a programnak, ha bejövő kérés érkezik, akkor rákérdez, hogy mit tegyen.
-
-
etele34
tag
-
etele34
tag
Hali!
Ebben a Panda(maci) 2010 IS tűzfalában hol lehet beállítani a tanuló módot? Sehol nem találom. -
Gorneck
legenda
Az uccsó verziót (Version 4.5.0.21) raktad fel belőle?! A win7 fórumán kb azonnal ezzel kezdtek, mint megoldás az egyik user gondjára ami egyben az enyém is volt...
Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy vajon mi nem működik még a gépemen?Ki tudja 3rd party szoftok mit állítgatnak még le...
Mondjuk még nem win7 ready a progi...de akkor is durva mi galibát tud okozni... -
Xelo
addikt
hmm, egy érdekes bugra lettem figyelmes. a-squared telepítése után panda kikapcsolta az antivirus és privacy control moduljait. nézem hogy mi a rák van, restartot kér ahhoz hogy aktiváljam. miután ez megtörtént, 3-4 perc múlva megint deaktiválta magát. mivel előtte nem volt gáz éreztem hogy a-squareddel ütközik valahol. a free verziójában is vannak windows-al induló elemek, kis kutatás után rájöttem hogy ezek ahhoz kellenek, hogy a program a context menübe beintegrálja a kereső opcióját. na ezt az opciót a-squared-ben kikapcsoltam, voila panda újra fut problémamentesen. gondoltam beírom ha valakinek ezzel gondja adódna itt a megoldás
-
törölt tag
Oké, hát akkor valószínűleg tényleg nem támogatja, a NIS is így volt ezzel, van itthon egy 64 bites XP licencem is, és azon akartam volna kipróbálni elsőnek, nem baj, így megvárom az új gépet, és akkor ezen a régi masinán 64 bites Vistára fog kerülni a Panda
Köszi, hogy megnézted
-
stewen
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a maci kódot meddig kell felhasználni?
-
Xelo
addikt
ezek a mai pandák fogyóznak
-
Xelo
addikt
én most raktam fel vista 64bitre és áá baromi jó. kevésbé lassítja a gépet mint kaspersky. védelméről nem tudok nyilatkozni.
-
eddy15
tag
Szia!
Jó, hogy nyitottál ilyen topikot. Legalább majd mindenki leírhatja tapasztalatait.
Én még nyáron próbáltam ki a Panda IS 2010-et, de nekem vmi miatt lasította a Vistám, pedig tényleg nem használt sok memóriát, tehát nem értem, hogy miért lassult be. Egy hétig védett és nem volt rossz, csak az említettem dolog miatt töröltem. -
törölt tag
A Panda Internet Security 2010 szolgáltatásai:
Anti-Malware Védelem
Személyes adatok védelme
Biztonságos Internet HasználatAnti-Malware Védelem
Anti-Malware Motor
Automatikusan felismeri és eltávolítja a vírusokat, kémprogramokat, Trójaiakat, rootkiteket, botokat és egyéb malware-eket mielőtt megfertőznék számítógépét.ÚJ! A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől.
TOVÁBBFEJLESZTETT! 80%-kal csökkentett memóriafelhasználás.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Fájlok ellenőrzése valós idejű (real-time) és on-demand módon.
TOVÁBBFEJLESZTETT! E-mailek ellenőrzése, mielőtt inboxába érkeznek, levelezőprogramtól függetlenül.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Internet forgalom ellenőrzés a böngésző típusától függetlenül.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Azonnali üzenetküldést ellenőrző megoldás figyeli az MSN Messenger, a Windows Live Messenger, a Yahoo Messenger és az AOL azonnali üzenetküldő programok forgalmát is.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Eltávolítja a képrogramok által létrehozott nyomokat számítógépéről.
Fejletebb Megelőző Védelem
A Panda Security széles körben elismert, leghatékonyabb védelmi rendszere új és ismeretlen fenyegetések ellen.ÚJ! Az új észlelési technológiák általános szignatúrákat és távoli heurisztikát tartalmaznak, amit a felhőből ellenőriznek.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Genetikus Heurisztika Motor fejlett algoritmussal észleli az új variánsait a legveszélyesebb malware családoknak.
TOVÁBBFEJLESZTETT! A TruPrevent (HIPS) Technológia 2.0 a programok viselkedését analizálja, meggátolva a gyanús fájlokat abban, hogy megfertőzzék számítógépét. A védelem utolsó vonala blokkolja a legújabb célzott támadásokat és véget vet bármely gyanús tevékenységnek, amelyek elkerülik a hagyományos védelmi megoldásokat.
Személyi Tűzfal
Védelem az internetről érkező férgek (worms) és hekker támadások ellen.TOVÁBBFEJLESZTETT! Automata konfiguráció amely lehetővé teszi a programok hozzáférését az internethez, a gyanús kapcsolatokat pedig blokkolja.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Pajzsként védi számítógépét a webről érkező hekker támadások ellen.
A Wireless Monitor megvédi vezeték nélküli hálózatát a betolakodóktól.
Behatolás megelőző rendszer blokkolja az ismert és ismeretlen hekker támadásokat és megakadályozza a sebezhetőségek kihasználását.
[Oldal tetejére]A Személyazonosság Eltulajdonítása Elleni Védelem
Anti-Rootkit Technológia
TOVÁBBFEJLESZTETT! A díjnyertes Anti-rootkit technológia felismeri a számítógépen azokat a rejtett fenyegetéseket, amelyek észrevétlenül törnek a személyes adatok biztonságára és a hagyományos antivírusok elől rejtve maradnak.Adathalász szűrő
Az adathalászat elleni szűrő felismeri a hamisított e-maileket, illetve kiszűri az online megtévesztési módszereket, amelyek az Ön személyes adatainak biztonságára törnek.Anti-Banking Trojan Motor
Az internetes banki forgalmat támadó trójaiakat szűri ki, így lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül használjon internetes banki alkalmazásokat vagy vásároljon online. ÚJ![Oldal tetejére]
Biztonságos Internet Használat
Web Filter
TOVÁBBFEJLESZTETT! A Webszűrő biztonságos internetezést garantál a hálózati fertőzés, a biztonsági réseket kihasználó programok, a böngésző eltérítésének, illetve az adathalász weboldalak veszélye nélkül.Személyes Adatok Védelme
TOVÁBBFEJLESZTETT! Az Adatszűrő megóvja az olyan személyes adatok biztonságát a kiszivárgástól, mint a hitelkártyaszámok és a különféle jelszavak.SPAM Szűrő
Tisztán tartja bejövő levelezését a kéretlen levelektől a levelezőprogram típusától függetlenül. Az új spam szűrő motornak köszönhetően 97%-os az észlelési arány.Szülői (webhozzáférés) felügyelet
Gyermeke biztonságosan használhatja az internetet, megakadályozza az erőszakos, rasszista, felnőtt tartalmú vagy egyéb, az Ön döntése által helytelennek ítélt weboldalak megnyitását. A tartalom felügyelet használatával eldöntheti, hogy egy számítógép bármelyik felhasználója milyen weblaphoz férhet hozzá, előre definiáltunk Önnek szűrő csoportokat (gyerek, kamasz, alkalmazott, stb.), de Ön is létrehozhat 49 kategóriából szabadon választott szűrőcsomagot.[Oldal tetejére]
Adatmentés & Helyreállítás
ÚJ! 2GB online adatmentéshez
Mentse biztonságosan legfontosabb fájljait bármikor, bárhonnan. Mentse a legfontosabb fájlokat online tárhelyére, élvezze a teljes biztonságot és adatai sérthetetlenségét, bármi is történik számítógépével. Most 2 gigabyte helyet biztosítunk egy éven keresztül.Adatmentés & Helyreállítás
A Biztonsági mentés/Helyreállítás funkcióval megakadályozhatja a helyileg tárolt vagy online tartalmak, a legfontosabb dokumentumok és képek akaratlan elvesztését vagy sérülésétPanda Internet Security 2010 Honlap
Úgy gondolom, hogy ez egy hiánypótló topic, hiszen a többi nagy ilyen termék is rendelkezik saját topiccal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest