Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #106 üzenetére
Köszi a segitséget. Végülis a törléskor nem figyelmeztetett, meg nem jött be semmilyen hibaablak. A program is müködött(ment az automatic update, meg keresni is tudott)
Mindenestre uninstallaltam a programot, most felraktam a panda cloud antivirust, kipróbálom milyen. -
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
Lefutattam egy keresést a panda active scan 2.0-val, és egy filet virusosnak jelzett. Viszont a file az F-secure AntiVirus 2010-hez tartozik (cran.cvd a neve)
elküldtem a virustotal-ra ahol a 41ból 10program is virusosnak észlelte. Beirtam googlebe a cran.cvd-t és az avira forumban láttam hogy valaki masnak is ez volt a gondja. Ö azt irta hogy telepitette az F-Secure online scannert- és ugyanerre a file-ra ugatott az Avria. Valószinü false positive, de a biztonság kedvéért arra mentem hogy disinfect. Ezután megnéztem és eltünt a file a mappából. Az lenne a kérdésem, hogy ez kárt okozhat az f-secure antivirusban? Vagy esetleg probaljam meg ujratelepiteni a programot es megnezni hogy utana is virusosnak jelzi e?
köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest