- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Justas23 #113 üzenetére
Többször használtam a PANDA szoftvereit.Újra telepített rendszer esetén szerintem jól működne, de ha előtte mindenféle biztonsági szoftver volt telepítve, akkor többször előjön különféle probléma.Ha régen volt telepítve a Windows, akkor megérne egy próbát, a rendszer ismételt felrakása után.
-
GEPESZ66
veterán
A PANDA magyar honlapján a bal oldalon rámész a regisztrációra, s ott kell majd beírni a kapott kódot.Ezt követően kapsz nevet és jelszót, amivel letudod majd tölteni a programot.De azt hiszem, hogy a próbaverziót is tudod a programon keresztül aktiválni, s ott kéri a kódot majd.
Én is igényeltem kódot, de nem kaptam még!Nem tudom miért nem. -
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #45 üzenetére
Panda IS 2009 1 hetet, majd mivel vásároltam NIS 2009-et, így ez még 10 hónapot, csak majd most jár le a licenc-em.A PANDA-ra kíváncsi voltam, ezért raktam fel.VISTA-t használok, s a 15.01.00 verziót raktam fel.
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #37 üzenetére
Én amikor a PANDA IS 2010-et feltelepítettem, akkor történt olyan, hogy megnyitottam a WORD 2007-et, s akkor bekövetkezett a kékhalkál. Újraindítás után már nem volt ilyen.A PANDA IS 2010-et használtam volna, de az ilyen dolgok nagyon zavarnak. A korábbi verzióknál volt olyan is, hogy nem indult el az állandó védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest