- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Justas23
csendes tag
Na azért még valami kis adalék búcsú képpen a Panda - és számomra máig érthetetlen - viselkedéseinek tárházához.
Azt el is felejtettem mondani, hogy a bekapcsolást követően a böngészőim első megnyitásakor ilyen ablakokat dobált a Windows, amikor meg szerettem volna nyitni a böngészőim közül bármelyiket is. (FF; Opera; Chrome) Ha leOKÉztam ezt a figyelmeztető ablakot akkor jött rá rögtön a kísérő második üzenet, hogy a 'WebProxy.exe Hibát észlelt és leáll. Elnézést a kellemetlenségért.' De ezek az üzenetek a böngészőknél mindig csak az első megnyitásukkor voltak, utána már nem volt probléma. Egy idő után viszont sűrűsödtek ezek a figyelmeztető ablakocskák és egyre sűrűbben jöttek fel. Szépen lassan eljutottunk oda, hogy már végül minden böngésző megnyitásakor ezt/ezeket az üzeneteket kaptam az arcomba.A böngészőket ekkortól már képtelenség volt megnyitni, csak egy üres és fehér ablak jött be. Hiába kapcsoltam ki vagy léptem ki a Pandából a helyzet változatlan maradt. Mind ez annak ellenére, hogy a telepítés után csak a szokásos frissítést indítottam el, semmit sem állítottam be még rajta. Hiába kerestem, hogy hol lehetne ezt beállítani vagy akármi, nem jöttem rá. Nah de mind egy már. Panda lejött és vissza az ESS. Pöccre megy a gép azóta megint és minden a megszokott és szokásos nyugalom megint.
-
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #115 üzenetére
Szia és köszi a segítséget.
Panda eltávot kapott és ment vissza a jó öreg ESS. Csak most vettem észre, hogy ESS mellett nincs is ilyen, - a Pandánál hosszú másodpercekig látható volt - windows indítása című kék képernyő és az Üdvözöljük felirat is csak megjelenik, az is csak egy rövid szösszenetre és máris van háttérkép, tálca és helyi kapcsolat ikon is. Szuper! -
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #112 üzenetére
Hali!
Előtte fent volt az a-squared free és a malwarebytes's is de Panda telepítésekor azaz azt megelőzően természetesen ezt a kettőt eltávolítottam.
Kérdésedre válaszolva.
De engedi elindítani manuálisan a két "piroska" modult. Már amikor. Érdekes az is, hogy hol az 'Antivírus' hol pedig a 'Tűzfalvédelem' piros. Váltakozva hol ez hol az. Az 'Indentitásvédelem' az legalább állandóan piros, de el sem akar indulni. A másik kettő ha el is indul akkor (talán fél perc múlva ?) megint kipirosodnak és kéri a Panda az újra indítást.
Winows XP BK.-ban a tűzfal szolgáltatása meg állandóan pirosan riogat, hogy a Panda IS tűzfala ki van kapcsolva.
Közben lett még egy valami. Amikor már ott a Panda ikon meg a helyi kapcsolat ikonja is az óra mellett és indítanám a FF-t akkor bejön egy 5 centi magas és a monitor szinte teljes szélességében látszó figyelmeztetés, hogy valami elérési útvonal nem létezik. OKézom és ezután már meg lehet nyitni a Firefoxot.
Most azt fogom tenni, hogy leszedem és vissza rakom újra. Vagy ne?
Szerinted? Nem az enyém a gép hanem a barátnőmé és a lejárt ESS helyett tettem (volna) a fel. Szerinted próbálkozzak még, megéri az ESS helyett Panda IS-t használi vagy hagyjam a bánatba és tegyem vissza ESS-t. Magazinos kódokkal el leszünk egy ideig. -
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #110 üzenetére
Hali!
Hát itt a bibi. Tegnap délelőtt lett feltéve és ma reggelig nem is hozta ezt a formáját. Ma, az első bekapcsolástól kezdve állandóan ez piros szín fogad, hiába indítjuk újra és újra a gépet. Próbáltam úgy is, hogy a Kikapcsolás után, néhány perces várakozást követően kapcsolom be a számítógépet (amit ma már vagy legalább 25x megtettem!) akkor megint csak pirossá válik a Főablak szinte azonnal, hogy bejön és hiába kattintgatok a frissítésre (ami le is fut) nem változik a helyzet. Ez a számítógép egyéb iránt egy laptop, de gondolom ez nem okozhatja ezt a hiba jelenséget. -
Justas23
csendes tag
-
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #78 üzenetére
Köszi.
-
Justas23
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel tettem fel a Panda IS2010-et.
Nálatok mi az utolsó frissítése? Mert nálam reggel is meg most is még mindig ezt mutatja. Kép róla. -
Justas23
csendes tag
Sziasztok!
Ezen a múltkori Windows 7 partyn igényeltem egy 1 éves Panda IS kulcsot. Két napra rá kaptam is vissza egy e-mailt amit a webfordítóval próbáltam lefordíttatni, benne egy kulcsot amit nem tudom hogyan kell használni. A Panda felh.nevet és jelszót is kér. Ez amit kaptam pedig meg abból áll, hogy: 6 betű/szám keveréke majd egy kötőjel és utána nyolc számból álló karakter. Mi ebből a felh.név és mi a jelszó? Akárhogyan variálom nem okés.
Use your unique Windows 7 party activation code : EXXXXX-(nyolc szám)
Kérdésem, hogy hogyan kell használni? Addig tiszta, hogy letöltöm a próba verziót és telepítem. Utána?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest