Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #120 üzenetére
Természetesen rendes hivatalos promóció keretében októberben, windows 7 launch party
Nade most valamit nem értek, ha kiadják időközben a 2011-et, csak a 2010-et használhatom, nem úgy van mist más esetekben, hogy automatikusan használhatom az újabbat ?
-
törölt tag
A promociós licencek meghosszabbítása esetén az új licenc ára irányadó, vagy a rendes meghosszabbításé ?
A másik, hogy a Panda oldalán csak az új licenc árakat találtam meg, a meghosszabbításét nem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
simon7012 #92 üzenetére
Akkor oké, mert így ugye nincs az, hogy valami hátra maradt windows bejegyzést miatt csinálta volna. Nálam a NIS és a Panda váltogatták egymást, és arra is gondoltam, hogy ezért lehetett a BSOD. Viszont ha nálad Szűz rendszernél is előfordul akkor ugye ez a lehetőség kiesett.
-
törölt tag
A Panda oldalán, hol van a megújított licenc ár feltüntetve ? Mert én csak az ÚJ licencek árait látom Itt.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #68 üzenetére
Már azt hittem, hogy itt van a gubanc, de köszi, hogy megnyugtattál.
Az öndiagnózis is rendben lezajlott
-
törölt tag
-
törölt tag
"ÚJ! A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől."
Ezt ugye alapból tartalmazza, és nem kell külön letölteni ? Mert emlékszem ennek volt egy külön telepítős változata is.
Illetve ha jól dereng, a Wot kiegészítőt a Panda fejlesztette nem?
Szerk, utóbbi jól dereng :
http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/wot/
-
törölt tag
Azt az egy FP-t ugyanúgy megtalálja, és a VT szerint csak a Panda. Biztosan FP, mert legálisan megvásárolt játékról van szó, és mint mondottam volt, VT szerint is csak a Panda találja meg, beállítottam, hogy hagyja ki. Mi a különbség a kihagyás és a mellőzés között ?
-
törölt tag
Valami más lehetett a gond, ugyanis már megy az ARMA 2 pandával, és nem kért tőlem engedélyt, tehát magától felismerte.
-
törölt tag
Találkoztam még egy érdekességgel, én ugye normál fiók alól netezem, és a frissen vásárolt Arma 2-met akartam elindítani és multizni, ez NIS alatt ment is gond nélkül. Pandaval most azt tapasztalom, hogy a cucc egyszerűen ha a multira kattintok, lefagy, nem mozdul, mármint az arma 2. A panda meg nem dob fel ablakot ,hogy akarom e engedélyezni esetleg.
A másik dolog pedig az, hogy NIS alatt lehetőségem volt állítgatni normál fiók alatt is, itt viszont szürke és inaktív minden normál fiók alatt, már mint ami az opciókat illeti.
-
törölt tag
A Webtartalom-ellenőrzést kikapcsoltam, volt egy BSOD-m, de ezt leszámítva, teljesen elégedett vagyok vele.
-
törölt tag
Oké, hát akkor valószínűleg tényleg nem támogatja, a NIS is így volt ezzel, van itthon egy 64 bites XP licencem is, és azon akartam volna kipróbálni elsőnek, nem baj, így megvárom az új gépet, és akkor ezen a régi masinán 64 bites Vistára fog kerülni a Panda
Köszi, hogy megnézted
-
törölt tag
A Panda Internet Security 2010 szolgáltatásai:
Anti-Malware Védelem
Személyes adatok védelme
Biztonságos Internet HasználatAnti-Malware Védelem
Anti-Malware Motor
Automatikusan felismeri és eltávolítja a vírusokat, kémprogramokat, Trójaiakat, rootkiteket, botokat és egyéb malware-eket mielőtt megfertőznék számítógépét.ÚJ! A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől.
TOVÁBBFEJLESZTETT! 80%-kal csökkentett memóriafelhasználás.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Fájlok ellenőrzése valós idejű (real-time) és on-demand módon.
TOVÁBBFEJLESZTETT! E-mailek ellenőrzése, mielőtt inboxába érkeznek, levelezőprogramtól függetlenül.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Internet forgalom ellenőrzés a böngésző típusától függetlenül.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Azonnali üzenetküldést ellenőrző megoldás figyeli az MSN Messenger, a Windows Live Messenger, a Yahoo Messenger és az AOL azonnali üzenetküldő programok forgalmát is.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Eltávolítja a képrogramok által létrehozott nyomokat számítógépéről.
Fejletebb Megelőző Védelem
A Panda Security széles körben elismert, leghatékonyabb védelmi rendszere új és ismeretlen fenyegetések ellen.ÚJ! Az új észlelési technológiák általános szignatúrákat és távoli heurisztikát tartalmaznak, amit a felhőből ellenőriznek.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Genetikus Heurisztika Motor fejlett algoritmussal észleli az új variánsait a legveszélyesebb malware családoknak.
TOVÁBBFEJLESZTETT! A TruPrevent (HIPS) Technológia 2.0 a programok viselkedését analizálja, meggátolva a gyanús fájlokat abban, hogy megfertőzzék számítógépét. A védelem utolsó vonala blokkolja a legújabb célzott támadásokat és véget vet bármely gyanús tevékenységnek, amelyek elkerülik a hagyományos védelmi megoldásokat.
Személyi Tűzfal
Védelem az internetről érkező férgek (worms) és hekker támadások ellen.TOVÁBBFEJLESZTETT! Automata konfiguráció amely lehetővé teszi a programok hozzáférését az internethez, a gyanús kapcsolatokat pedig blokkolja.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Pajzsként védi számítógépét a webről érkező hekker támadások ellen.
A Wireless Monitor megvédi vezeték nélküli hálózatát a betolakodóktól.
Behatolás megelőző rendszer blokkolja az ismert és ismeretlen hekker támadásokat és megakadályozza a sebezhetőségek kihasználását.
[Oldal tetejére]A Személyazonosság Eltulajdonítása Elleni Védelem
Anti-Rootkit Technológia
TOVÁBBFEJLESZTETT! A díjnyertes Anti-rootkit technológia felismeri a számítógépen azokat a rejtett fenyegetéseket, amelyek észrevétlenül törnek a személyes adatok biztonságára és a hagyományos antivírusok elől rejtve maradnak.Adathalász szűrő
Az adathalászat elleni szűrő felismeri a hamisított e-maileket, illetve kiszűri az online megtévesztési módszereket, amelyek az Ön személyes adatainak biztonságára törnek.Anti-Banking Trojan Motor
Az internetes banki forgalmat támadó trójaiakat szűri ki, így lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül használjon internetes banki alkalmazásokat vagy vásároljon online. ÚJ![Oldal tetejére]
Biztonságos Internet Használat
Web Filter
TOVÁBBFEJLESZTETT! A Webszűrő biztonságos internetezést garantál a hálózati fertőzés, a biztonsági réseket kihasználó programok, a böngésző eltérítésének, illetve az adathalász weboldalak veszélye nélkül.Személyes Adatok Védelme
TOVÁBBFEJLESZTETT! Az Adatszűrő megóvja az olyan személyes adatok biztonságát a kiszivárgástól, mint a hitelkártyaszámok és a különféle jelszavak.SPAM Szűrő
Tisztán tartja bejövő levelezését a kéretlen levelektől a levelezőprogram típusától függetlenül. Az új spam szűrő motornak köszönhetően 97%-os az észlelési arány.Szülői (webhozzáférés) felügyelet
Gyermeke biztonságosan használhatja az internetet, megakadályozza az erőszakos, rasszista, felnőtt tartalmú vagy egyéb, az Ön döntése által helytelennek ítélt weboldalak megnyitását. A tartalom felügyelet használatával eldöntheti, hogy egy számítógép bármelyik felhasználója milyen weblaphoz férhet hozzá, előre definiáltunk Önnek szűrő csoportokat (gyerek, kamasz, alkalmazott, stb.), de Ön is létrehozhat 49 kategóriából szabadon választott szűrőcsomagot.[Oldal tetejére]
Adatmentés & Helyreállítás
ÚJ! 2GB online adatmentéshez
Mentse biztonságosan legfontosabb fájljait bármikor, bárhonnan. Mentse a legfontosabb fájlokat online tárhelyére, élvezze a teljes biztonságot és adatai sérthetetlenségét, bármi is történik számítógépével. Most 2 gigabyte helyet biztosítunk egy éven keresztül.Adatmentés & Helyreállítás
A Biztonsági mentés/Helyreállítás funkcióval megakadályozhatja a helyileg tárolt vagy online tartalmak, a legfontosabb dokumentumok és képek akaratlan elvesztését vagy sérülésétPanda Internet Security 2010 Honlap
Úgy gondolom, hogy ez egy hiánypótló topic, hiszen a többi nagy ilyen termék is rendelkezik saját topiccal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest