- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #121 üzenetére
Hali!
Erről szólt a 2. link, oda vagyon írva is, hogy ha most veszel/megújítasz liszenszet, akkor az már használható lesz a 2011-es Pandához is.
Előtte azonban kipróbálni a PIS 2010-et alaposan és ha lehet, akkor olyan gépen, amin nem volt már több víruskergető korábban, arra nagyon allergiás a Panda...
Fire.
-
válasz
#41133696 #119 üzenetére
Hali!
Sajnos a promociós liszenszekkel nem tudom mi a helyzet(mivel megvenni/hosszabítani szoktam), de feltételezésem szerint (ha tényleg a Panda promo keretében lett megszerezve, tehát nem kétes forrásból)m akkor működhet a meghosszabbítás a hagyományos feltételekkel. Alapban kb 30%-al olcsóbb megújítani a liszenszet: [link]
Vannak akciók is, mint pl most megújítás fejébe már a 2011-es változatra is át lehet térni 2010-ről. (persze ha majd megjelenik) [link] (kliensszám szükséges)
Fire.
-
válasz
Justas23 #113 üzenetére
Hali!
Szerintem az A-squared a ludas, mert van amikor leszedi az ember, aztán uninstall ellenére, ott figyel a memóriába rezidensen az egyik modulja. Panda-t csak tiszta installal szabad/célszerű(tehát nem volt előtte védelmi szoftver(ek) telepítve) feltenni. Jelen esetben azt javaslom, hogy maradj az ESS-nél mivel gondolom ez miatt nem akarod újra telepíteni az XP-t...
Fire.
UI: Annyit még megtehetsz, hogy csökkentett módban indítasz és ha maradt A-Squared vagy egyéb viruskergető könyvtár a program files-ba, akkor azt kézzel törlöd. Ezt követően pedig egy registry takarítót eressz a gépre. Ha ez sem hoz megoldás, XP reinstall vagy marad az ESS.
-
-
válasz
Justas23 #109 üzenetére
Hali!
1. kép . ezt az a telepítést követő első újraindításkor tapasztalható ilyenkor várni kell, mert 2 percig is eltarthat, míg teljesen konfigolja magát és csak ezt követően indulnak el a modulok. Ezt követően már meg kell hogy szünjön a jelenség.
2. kép - A Panda napjában 1x max 2x extrém esetben(nagyon ritka) 3x frissít
3. kép - Hát itt meg minden oké.
Fire.
-
válasz
iNfAntRy #105 üzenetére
Hali!
Általánosságban elmondható, hogy egy adott AV-hoz tartozó fájlokat elég nehéz megfertőzni, ha az valóban nem egy egyszerű konfig fájl, hanem az adott AV egyik fontos modulja.
Ha ez a fájl, az F-Secure egyik "motorja" lenne, akkor fals risztás, viszont ez esetben nyilván ha letörölted, akkor sérülhet az FS védelme, azonban ezt biztosan a tudtodra is adná, ha egy védett fájl eltűnne, biztos hogy az FS el sem indulna vagy kapnál egy ERROR ablakot, hogy hát hiányzik ez a fájl.A legtisztább, ha újratelepíted, és értesítesz pár supportot a jelenségről(már mint, hogy az FS-hez tartozó fájlt vírusosnak találta)
A virustotal linket érdemes lett volna beraknod, mert többet látnánk belőle. Sokszor nem vírusként azonosítják más AV-k, de jelzik, hogy hasonló tevékenységet folytat(hat) pl.
Fire.
UI: "Valószinü false positive, de a biztonság kedvéért arra mentem hogy disinfect."
Ha tudod, hogy egy AV-hoz tartozik egy fájl, akkor ezt a szokásodat felejtsd el, csak akkor töröltess ilyen fájlokat, ha 100% meggyőződtél arról, hogy fals, egyéb esetekben csak "kárt" okozol magadnak. -
Hali!
Már korábban is írtam, hogy a Panda naponta max 2x frissít(nagy általánosságban), nincs ilyen Pulse frissítése, mint például a NIS-nek. Lehet, hogy ez a frissítés még tegnap éjfél előtt jelent meg, ezért a tegnapi dátum. Ha majd még frissít, akkor természetesen ez megváltozik, szóval nem kell "megijedni", ez normális a Panda esetében.
Fire.
-
-
-
-
-
Hali!
Bár emlékeim megkoptak, de úgy rémlik, hogy az a lehetőség, hogy a szabályokat automatikusan hozza létre és ne kérdezgessen, az a 2009-es verzióba kerültek be először. Pont azért, mert az átlag felhasználók igazából nem tudtak mit kezdeni a kérdésekkel és negatív visszajelzések mentek a supportra...
Amúgy mióta használsz Panda-t?
Fire.
-
-
Hali!
Azt megkérdezhetem, hogy előzőleg azon a gépen hány darab és milyen védelmi programok voltak telepítve?
(Ha meg W7-t használsz, akkor az is érdekelne, hogy hány hivatalosan W7 kompatibilis volt közte?)Én Panda GP2010-et használok, de kékhalál nem volt még.
Én még az előző évezredben vettem az első Panda-t és folyamatosan azt használom/használtam de kékhalállal nem találkoztam ez idő alatt, más hibával igen persze)Fire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest